In Karlsruhe heeft het Duitse Grondwettelijk Hof het verbodsproces tegen de Duitse nationalistische partij NPD afgesloten met een klinkende overwinning voor die laatste. De partij wordt niet verboden: de grondwettelijk gestelde voorwaarden daarvoor zijn niet vervuld, zo klonk het vanmorgen. Pijnlijk voor de Duitse traditionele politiek, zeker als je weet dat een CDU-politicus gisteren nog verklaarde dat hij er ‘zeker’ van was dat de NPD zou verboden worden…

NPD vrijuit in Karlsruhe

Waar diverse waarnemers verwachtten dat het Grondwettelijk Hof de NPD zou vrijspreken wegens ‘betekenisloosheid’ gebeurde dat niet: het Hof verklaarde integendeel, dat de NPD er niet toe overgaat de grondwettelijke democratische orde te bedreigen, omdat alle aantijgingen tegen de partij inzake gebruik van geweld ongegrond zijn. Omdat de partij niet betrokken is bij aanslagen tegen asielcentra en omdat de partij hoegenaamd geen ‘nationale bevrijdde zones’ creëert waar andersdenkenden zouden geïntimideerd worden. Zelden werd in zo korte tijd zoveel hysterische propaganda van tafel geveegd.

Was het dan een volledige triomf voor NPD?  Ja, want men gaat vrijuit. Neen, omdat het Grondwettelijk Hof de andere partijen toch iets moest geven om hen tevreden te stellen. En dus werd in het vonnis kompleet overbodig een lang politiek betoog opgenomen, waarbij het ganse programma van de NPD als ‘strijdig met de Grondwet’ wordt veroordeeld: spreken over ‘de Duitse volksgemeenschap’ is strijdig met de ‘menselijke waardigheid’ van niet-Duitsers en dus racistisch, zelfs spreken over zoiets als ‘volk’ is verdacht (want maakt een individu ondergeschikt aan een volksgemeenschap en dat moeten we niet willen), pleiten tegen de multikul is het voorbereiden van een deportatieprogramma voor miljoenen mensen en ‘en passant’ is de NPD ook nog ‘antisemistisch’ (ook al werd daarvan nauwelijks een voorbeeld gegeven) en uiteraard ‘verwant aan het nationaal-socialisme’. Dat laatste zou o.a. zelfs blijken uit… de liedjes die ze zingen. Tja.

Ook al werd de NPD niet verboden en zijn het dus de traditionele politiek en leugenpers die een zware nederlaag lijden, men mag er zeker van zijn, dat zij uitsluitend zullen focussen op dit louter politieke ballast in het vonnis en niet op de essentie: de vrijspraak. Graag brengen we jullie in exclusiviteit deze beelden uit Karlsruhe. Videobeelden en reacties volgen morgen.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “NPD wint verbodsproces in Karlsruhe en wordt bijgevolg niet verboden”

 1. De NPD moet dus in hoger beroep gaan omwille van die niet ter zake zijnde motivatie! Dat houdt er dan de spanning in tot de volgende verkiezingen…..bij de zelfverklaarde democraten! Dit vonnis is dan weer het overbodige bewijs hoe politieke druk uitgeoefend wordt, zowel in Duitsland als bij ons (waar wel een verbod werd uitgesproken).

  NVDR: Beroep is niet mogelijk.

 2. Hoera! Er bestaat toch nog gerechtigheid!

 3. Begrijpelijk. De PoCo-partijen die de rechters pistoneerden en nu souffleren kunnen het zich niet permitteren om NPD te liquideren, vermits de NPD-kiezers anders zouden overlopen naar de Alternative für Deutischland en de AfD dus NOG machtiger zou worden ; de PoCo-partijen hebben nu al zo’n schrik van hun toekomstige electorale pandoering…..

 4. Leffelaer Jozef

  Uiteraard is dit niet meer dan juist, Nationalisten houden van hun eigen mensen, volk en tradities staat hoog in het vaandel zowel aan de linkse zijde als aan de rechtse, in dit klote land zijn het de socialisten die deze groep pamperen, zijn vallen allemaal in hun val. Zij hebben deze mensen niet nodig, hun eigen lijsten zullen dat bewijzen in 2018.

 5. jean marie TYTECA

  Toch enig positief nieuws uit Duitsland. Doch het O.M. heeft klaarblijkelijk de intentie om rechts te splitsen en de anderen de kans te geven om alweer samen te regeren.

 6. Ratteke Maurice

  Eindelijk toch gezond verstand die zal zegevieren, Weg met de Extreem Linkse Vandalen
  ” Wir haben das ganz links so mit ihm keine Notwendigkeit weg “

 7. […] Source: NPD wint verbodsproces in Karlsruhe, wordt niet verboden […]

Trending

%d