[VIDEO] Nieuwjaarsreceptie Voorpost Nederland

2017_vpnj_bartvanpachtenbekeOp 14 januari 2017 hield Voorpost Nederland haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Een goed gevulde zaak met leden en geïnteresseerden hoorden een viertal sprekers aan, waaronder ook de geopoliticus Alfred Vierling, die als gastspreker was uitgenodigd. De aanwezigen werden aangemoedigd ook dit jaar actief binnen Voorpost te worden en samen op weg te gaan binnen de positieve werking van de organisatie. De Nederlandse actieleider Florens van der Kooi besprak het jaaroverzicht van Voorpost. Met daarin de nodige activiteiten, waaronder de deelname aan de PEGIDA-demonstraties, een luid protest tegen Angela Merkel in Middelburg en acties tegen de komst van asielzoekerscentra.

Alfred Vierling hield een toespraak over de successen van wat de gevestigde orde het populisme noemt. Hij duidde het oude beleid van de Verenigde Staten van Amerika dat samenwerkte met de islam en ging in op de nieuwe wind en kansen met de verkiezing van Donald Trump. Toch blijft de angst voor oorlog met Rusland, maar dat zaken veranderen is duidelijk en dat biedt hoop. Ook vertelde de spreker over het acties van Voorpost over de afgelopen jaren met inzet voor Zuid-Afrika, tegen drugs en pedofilie en meende dat deze ontwikkelingen bijna onmogelijk te keren zijn. Waar Alfred Vierling wel positieve resultaten zag betrof dit ritueel slachten en de strijd tegen Angela Merkel.

De toespraak van Bart Vanpachtenbeke, voorzitter van de organisatie, mocht REACT filmen en deze is voor u allen hieronder te bekijken;

3 comments

Comments are closed.