cdt.jpgNadat het ding al weken circuleerde in kringen van journalisten vond CNN het nodig een document vol onbewezen beschuldigingen tegen Trump publiek te maken. Trump sloeg op zijn persconferentie genadeloos terug: een hysterische reporter van CNN werd kompleet genegeerd en de vraag ging naar… het rechtse vrije medium Breitbart. Toen de linkse leugenjourno bleef krijsen maakte Trump het af met de melding: ‘Jullie zijn Fake News!’

Wie dacht dat het stof zou gaan liggen na Trumps’ verkiezing is eraan voor de moeite: de elites, met de leugenpers op kop, gaan proberen hem onderuit te halen. De cultuuroorlog tussen globalisten en patriotten is wereldwijd nog maar net begonnen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: