guy-verhofstadtEen extra inkomen kan nooit kwaad, moet Guy Verhofstadt gedacht hebben, en dus heeft hij zichzelf enkele dagen geleden naar voren geschoven als koene ‘strijder tegen het populisme’, in een gooi naar het lucratieve voorzitterschap van het Europees Parlement.

Maar ach, deed zich een paar dagen later toch wel de kans voor om extra zetels binnen te rijven voor zijn liberale ALDE-fractie, zeker – al waren het dan die van Beppe Grillo, de grootste populist van Italië. Meteen werden die dus omarmd door Guy, omdat ze zijn macht en invloed vergroten en waren de bezwaren tegen het ‘populisme’ vergeten; het tegendeel zou zeer verbaasd hebben.

Helaas voor Guy kwam zijn achterban in opstand: een heleboel liberale parlementsleden zagen de komst van superpopulist Beppe Grillo niet zitten, en dus gaat het feestje niet door. Kwatongen zullen in het hele spektakel machtswellust, hypocrisie, politieke spelletjes en zowaar zelfs een gebrek aan principes zien. Wij spreken dat ten stelligste tegen: dit was pure, onvervalste liefde. Zo’n mooie romance verdient een ode in beelden!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “[VIDEO] Guy houdt (eventjes) van Beppe Grillo: ‘bestrijder populisme’ vs dé populist van Italië”

  1. Voor wie het nog niet zou beseffen, “myxomatose” is een vreselijke konijnenziekte, waarbij de diertjes uitermate “raar” gaan doen. Let wel ; “elke verwijzing naar bestaande konijnenfokkerijen, waar ook gesitueerd of naar bestaande personen berust louter en alleen op toeval en is dus geenszins intentioneel beoogd”. Zeker weten !

  2. De term populisme is dan ook niet zo duidelijk, traditionele partijen gebruiken het woord om elke tegenstander een etiket op te kleven.

  3. mireille demonie

    spijtig met zo’n olijk duo pinokkio- beppo hadden we nog heel wat pret gehad …….

  4. Ratteke Maurice

    De zeveraar

Trending

%d