‘Merkel moet weg’ op spandoeken over de Vlaamse autostrades en invalswegen

Donderdag komt ieder weldenkend persoon de straat op om te protesteren tegen de uitreiking van een eredoctoraat van de universiteiten van Gent en Leuven aan de bondskanselier van Duitsland, Angela Merkel. De militanten van Voorpost hebben niet gewacht tot donderdag en zijn tijdens de nacht van zondag op maandag al op stap geweest om her en der spandoeken op te hangen met een duidelijk boodschap aan het adres van Merkel.

bav6.jpg

Voorpost is één van de vele nationalistische verenigingen die oproepen om donderdag de ongepaste hoogdag voor Merkel op te vrolijken met acties allerhande. Afgelopen nacht hebben de Heel-Nederlandse militanten – of hun kaboutertjes, wie zal het zeggen? – over een aantal drukke wegen spandoeken opgehangen met de boodschap ‘Merkel moet weg’. Uiteraard een rechtstreekse verwijzing naar en vertaling van de Duitse eis om vervanging van Merkel als staatshoofd van onze Oosterburen.

Meer over de actie lees je door hier te klikken. Hieronder alvast een voorsmaakje van wat er donderdag te wachten staat.

bavbav2bav4bav3bav5

5 comments

  1. Dit bewijst dat mensen met een academische titel die Merkel deze eretitel ONTERECHT toekenden, niet noodzakelijk “logisch” kunnen redeneren met “Gezond Boerenverstand” !

  2. Weg met merkel!
    Weg met het links-liberalisme!
    Weg met het kosher-nationalisme!

  3. Dat zijn tenminste nagels met koppen. Dergelijke acties zouden er veel meer moeten gevoerd worden. Vooral tegen bepaalde ministers en beslissingen die de Vlamingen steeds weer als stommelingen voorstellen. Twee voorbeelden : “Meer of minder ?” en “In Vlaanderen Vlaams”
    Bravo Voorpost !

Comments are closed.