[VIDEO] Betoging tegen eredoctoraat Merkel op 12.1 om 15 uur in Anderlecht

react28072016angelamerkelZoals bekend willen de universiteiten van Leuven en Gent een eredoctoraat uitreiken aan Angela Merkel.  Dat zal gebeuren in de goedkeurende aanwezigheid van Geert Bourgeois (N-VA) in Anderlecht op donderdag 12 januari e.k.  Merkel veroorzaakte in 2015 een stormloop van 1 miljoen illegale vreemdelingen naar Duitsland en buurlanden, met haar uitnodiging ‘wir schaffen das’.  De nauwelijks bewaakte grenzen werden overrompeld, landen die de massa probeerden tegen te houden zoals Hongarije of Oostenrijk werden onder druk gezet hen door te laten.  Zoals voorspeld en gevreesd maakte terreurgroep IS van de invasie gebruik om honderden terroristen naar West-Europa te brengen, waarvan er intussen reeds moordend toesloegen in België, Frankrijk en Duitsland.  Zoveel politiek vernunft verdient volgens UGent en KULeuven dus een eredoctoraat.

Tal van vaderlandslievende bewegingen mobiliseren voor een betoging op donderdag 12 januari om 15 uur op de plaats van uitreiking, de Barastraat 175 in Anderlecht.  De beweging Voorpost, gesteund door Pegida Vlaanderen, diende een aanvraag in om vreedzaam en democratisch te manifesteren op een aangeduide plek in het zicht van Merkel, maar zoals gebruikelijk weigert de burgemeester een beslissing te nemen, in de hoop de mobilisatie zo te hinderen.  Het enige wat hij zo verhindert, is een ordelijk en vreedzaam verloop van de manifestatie.  Ook de Waalse partij NATION roept immers op om te komen, met of zonder toelating:  ‘Als er toelating is, zal er een overzichtelijke en afgelijnde betoging zijn in Anderlecht.  Als er geen toelating is, wordt het voor alle politiediensten en gemeentebesturen van gans Brussel een lange dag, want dan wordt er een ganse dag overal actie gevoerd.’

reactmerkelmussweg

Het ziet er dus naar uit dat actievoerders er goed aan doen zich voor te bereiden op een verboden betoging.  Een actievoerder die er al vaak bij was legt ons uit wat we moeten doen: ‘ Je moet je onopvallend kleden, in kleine groepjes in de buurt rondwandelen (liefst met een vrouw erbij) en bv. in winkels gaan, om dan klokslag 15 uur tevoorschijn te komen om overal in de buurt van de Barastraat 175 tot betogen over te gaan.  Het blokkeren van de openbare weg met de armen in elkaar gehaakt, terwijl je slogans roept, is zeer opvallend en effectief.  Doe het vlakbij persmensen en camera’s, de politie weet dan doorgaans niet wat te doen.  Je moet er uiteraard voor zorgen dat je geen enkel gevaarlijk of verboden voorwerp op zak hebt, en je mag op geen enkele wijze geweld of verzet plegen tegen de politie of andersdenkenden.  Ga door met de actie tot je vreedzaam door de politie afgevoerd wordt.  Je aanhouding is dan enkel bestuurlijk, en komt niet op je strafblad.  Al wat je riskeert is een GAS-boete, maar die kan je aanvechten omdat het niet toelaten van een vreedzame betoging in strijd is met de Grondwet.  Patriotten hebben zo de voorbije jaren diverse processen gewonnen.  Niet laten intimideren dus; met of zonder toelating, Merkel muss weg!’

Het belooft donderdag 12.1 in Anderlecht alleszins interessant te worden!

Hier de promotievideo van Voorpost:

3 comments

  1. Merkel kreeg in 2011 de Coudenhove-Kalergi prijs.

    Het kalergi-plan is de letterlijke uitroeiing van het Blanke Volk. Zij heeft dus enkel gedaan wat haar meesters van haar wilde. Google maar eens het COUDENHOVE-KALERGI PLAN.

    Ook Herman Van Rompuy (ex EU president) heeft die prijs gewonnen.

    Vreemd, hé? Een prijsuitreiking in de naam van een internationale crimineel die ons ras wilde uitroeien. En al die top-smeerlappen hebben hem gewonnen en/of steunen het genocide plan.

    En alle links-liberale viezerikken doen mee en geven elkaar prijzen voor hun beestachtige werk.

  2. Met pek en veren de stad uit jagen! Dan vervolgens in het gevang gooien wegens landverraad!

Comments are closed.