Dalende inkomens, het verdwijnen van banen en een onverbiddelijke vrije markt hebben het voor vele mensen moeilijk gemaakt om financieel nog rond te komen. Zeker gedurende de koude wintermaanden maakt het dat velen moeite hebben om in een warme omgeving met een gevulde maag de dagen door te geraken. Gelukkig staan er overal organisaties op die hier en daar ondersteuning bieden en zo de moeilijkheden van mensen iets weten te verzachten.

2017_daklozen

Het zijn deze organisaties die goed werk verrichten en dat vaak moeten doen met beperkte budgetten en een kleine werking. Toch weten ze op een positieve manier mensen niet alleen van goederen en spullen te voorzien, maar hen ook in de donkere tijden een hart onder de riem steken. Er waren nogal wat activiteiten die deze winter opvielen.

Génération Identitaire uit Frankrijk en specifiek in de stad Parijs. Ze laten ons weten dat de activisten wederom daklozen hebben bezocht om hen te voorzien van soep, voedsel, kledij, een praatje en medemenselijkheid. (klik hier)gia.jpg

De organisatie Voorpost, die in Vlaanderen en Nederland actief is, is in de maanden november en december met tal van vrijwilligers aan de slag gegaan met het inzamelen van geld en het inpakken van pakketten voor de hulpbehoevenden onder het eigen volk. (klik hier)

En ook in Italië heeft de sociale beweging CasaPound, onder andere in Genua, voedselpakketten uitgedeeld. Ze vindt als organisatie dat haar plaats tussen de mensen is, dus ook bij Italianen die in nood verkeren. (klik hier)

cpiacpia2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Nationalisme is sociaal en hartverwarmend: steun voor de minderbedeelden van ons volk”

  1. jean marie TYTECA

    Vandaag nog een Rust en Verzorgingstehuis bezocht, waar velen moeten schrapen om hun pension te betalen. Velen leven onder stress omdat hun pensioen en spaargeld niet meer genoeg blijkt te zijn om hun verblijf te betalen. Mensen die levenslang belastingen en bijdrage voor hun pensioen hebben betaald, zijn genoodzaakt, in sommige gevallen, om vervroegd te overlijden om hun familieleden te vrijwaren van de hoge kosten. De ontvangst van het profiterende invasie-leger kost de sociale zekerheid dermate veel dat de autochtone hulpbehoevenden als paria’s door de regeringen worden behandeld.

  2. Dit is op hslot4 herblogd.

  3. De koopkracht blijft dalen en het aantal mensen wat onder de armoedegrens komt neemt alleen maar toe. Dat zijn de feiten en die ‘sociaaldemocraten’ hebben alleen maar last van een eindeloze diarree van onzinteksten dat het almaar beter gaat !

Trending

%d bloggers liken dit: