[VIDEO] Man wordt vermoord in kebabzaak: vriend die voor hem opkwam riskeert 2 jaar cel

In de Poolse gemeente Elk zijn er rellen uitgebroken nadat vreemdelingen een Poolse man hadden doodgestoken. De ‘aanstoker’ van de ‘racistische’ rellen riskeert 2 jaar gevangenisstraf voor het aanzetten tot haat.

kpmz.jpg

Op de laatste dag van het 2016, een uurtje voor de jaarwisseling, kreeg de 21-jarige Daniel het weinig verstandige idee om een bommetje af te steken midden in een kebabzaak. Het incident maakte de aanwezige personeelsleden van de eettent boos en na een schermutseling kreeg de jonge Pool twee messteken. Hij overleefde het niet, maar volgens de autoriteiten is de doodsoorzaak nog niet gekend.

Als reactie op het overlijden van de man escaleerde de situatie. Een 300-tal Polen verzamelden voor de kebabzaak, gooiden de ruiten in en bekoelden hun woede op het interieur van de zaak. Toen de politie wilde ingrijpen, keerden de Polen zich tegen hen. Uiteindelijk werden er 25 Polen gearresteerd, maar ook de 4 vreemdelingen die tijdens het dodelijke incident aanwezig waren in de kebabzaak, twee Algerijnen, een Tunesiër en een Marokkaan, belandden in de politiecel.

Over welke straf de moordenaar(s) van Daniel als krijg(t)(en) werd nog niet gespeculeerd, maar uiteraard weten we al wel wat de ‘racistische haatzaaier’, lees ‘de Pool die andere Polen liet opkomen voor de rechten van Daniel’ als straf mag verwachten, is al wel geweten: 2 jaar gevangenisstraf hangt er boven zijn hoofd vanwege het ‘aanzetten tot haat’. Media en lokale overheid spreken immers over “xenofobe incidenten” en “uitingen van nationalisme”…

5 comments

  1. Dat de politiek-correct ontaarde TWEEZAKKERIJ zelfs in Polen al zo ver is ontaardn verbaast me. Polen heeft toch een RECHTS-consrvatieve regering.

  2. Off topic antwoord op Alexander … Het marxisme wil via de cultuur de totale macht ‘progressief’, dat wil zeggen, voetje voor voetje, innemen. Dat kan via vele wegen. Eén ervan is de aloude hoeksteen van de samenleving onderuit halen. Ze zijn goe bezig.

    1. Het marxisme wil via de cultuur de totale macht ‘progressief’, dat wil zeggen, voetje voor voetje, innemen. Dat kan via vele wegen. Eén ervan is de aloude hoeksteen van de samenleving onderuit halen. Ze zijn goe bezig.

  3. Zelfs in Polen zit dat gespuis…

    De links-liberale kanker vernietigd alles op zijn pad. Als een stel bezeten zotten gaan zij tekeer tegen alles dat mooi, ordelijk en blank is. Het Westen is doodziek en zal sterven als wij deze ziekte niet stoppen.

Comments are closed.