Vrije media: REACT was ook in 2016 keihard de grootste

react2016degrootsteWe zijn de nummer één en zullen dat blijven, dank daarvoor!

Het jaar loopt op zijn einde en daar horen cijfers bij. Veel woorden gaan we er echter niet aan vuil maken, we zijn de meest gelezen en gevolgde rechtsnationale webstek in Vlaanderen en daar zijn wij u allen erg dankbaar voor!

Politieke incorrectheid loont. Zeggen waar het op staat zonder omwegen en censuur wordt gesmaakt en ook het feit dat we de ‘andere’ kant van de rechtse beweging aan bod laten komen wordt enorm geapprecieerd! Dat is wat deze cijfers ons vertellen.

Wij besluiten graag door te zeggen dat we op dit elan zullen blijven doorgaan. Omdat jullie het willen en omdat het nodig is. Geen pseudo-intellectueel gepalaver of semi-links geschurk: enkel de harde waarheid door een volkse en rechtse bril! En daarom zullen we ook volgend jaar deze cijfers kunnen voorleggen, enkel nog beter.

Rest ons enkel jullie nogmaals te bedanken voor het vertrouwen en jullie een vrolijke Kerst en een strijdvaardig 2017 toe te wensen!

Namens de voltallige redactie

Bert Deckers
Hoofdredacteur

– Iets te melden?  Stuur het ons in privébericht via onze Facebookpagina.
– Zin om de vrije pers verder op te bouwen, REACT te versterken en mee te schrijven?  Enthousiaste redacteurs steeds welkom, meld u via privébericht via onze Facebookpagina.
– Adverteren op REACT?  Dat kan!  Contacteer ons voor de tarieven, een mooie afbeelding krijgt u er van ons bij.
– REACT steunen?  Met slechts 10 euro brengen wij ons alternatieve nieuws tot bij duizenden Vlamingen.  Steun ons door uw 10 euro over te maken op ons rekeningnummer BE32 9730 7703 4202 op naam van REACT.  Breek de leugenpers, steun REACT!  
react2016degrootste

11 comments

  1. Proficiat RA! Laat 2017 een jaar worden van een omslag in het poco-denken van nog veel meer burgers. Wij doen mee!

  2. Proficiat en BLIJVEN gaatjes boren in de romp van de PoCo-modderschuit ; ze heeft geen waterdichte schotten, dus zinken ZAL ze ! Het is gewoon een kwestie van tijd….

  3. Van harte proficiat om de actualiteiten zo objectief mogelijk uit te dragen en dit alles op vrijwillige basis als ik mij niet vergis?! Ik doe er mijn hoed voor af. Bedankt om ons op het rechte pad te houden!

    Marijke de Gols
    Fervente lezeres

  4. Dikke proficiat. Zoveel volgers en zo weinig reactie. Ne mens begrijpt het allemaal nie meer.

Comments are closed.