20161222_poolseheld_berlijn2Na de aanslag op de Berlijnse kerstmarkt kwamen lachende salafisten, schouderophalende vluchtelingenlobbyisten en een cynische bondskanselier Angela Merkel overal voorbij. Toch zijn er in de donkere tijden van open grenzen en daarmee grootschalig geweld tegen de Europese bevolking warmere signalen. Op de sociale media verschenen daags na de islamitische aanslag talloze berichten waarbij hulde aan de vermoorde Poolse vrachtwagenchauffeur werd gebracht.

De naam van de held is Lukasz Urban en weten inmiddels dat hij zich tot aan zijn laatste adem tegen de moordpartij op weerloze Europeanen heeft verzet. In de laatste seconden van de moordrit heeft hij de islamist getracht te weerhouden van de daad, is meerdere malen met een mes gestoken en uiteindelijk doodgeschoten. Toen zijn familie de foto’s uit de cabine van de vrachtwagen zag, bleek hij onherkenbaar verminkt en niet meer door hen te identificeren.

Waar precies Lukasz de controle over de vrachtwagen is verloren toen deze werd gekaapt, is vooralsnog niet duidelijk. Zijn baas vermoedt dat hij ergens bij een tussenstop is overrompeld door de terrorist. Later in Berlijn zou de vrachtwagen met ongeveer 75 Kilometer per uur op de kerstmarkt inrijden. Het is nu consensus dat zonder deze man het aantal slachtoffers vele malen hoger zou zijn dan nu het geval is.

De Poolse chauffeur Lukasz wordt door velen gezien als een Europese held van onze tijd. Zijn familie omschrijft hem als ‘als een goedaardig mens’ en ze zijn natuurlijk trots dat hij zoveel mensen heeft gered, maar bovenal treurig vanwege het verlies. Lukasz Urban overlijdt op 37-jarige leeftijd en laat een vrouw en zeventienjarige zoon na.

20161222_poolseheld_berlijn

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Op sociale media wordt Poolse vrachtwagenchauffeur als held geëerd”

 1. Het multi-KUL-tureel débacle BLIJFT voor miserie zorgen zowel in ONS Vlaanderen als in d erest van ONS Fort Europa !

 2. kaarsjes branden en van liefde spreken helpt niet bij deze onmensen

 3. Het aantal slachtoffers van de “multikulti” blijft dagelijks groeien…

  En de links-liberale volksverraders vieren feest terwijl hun internationale meesters goedkeurend toekijken.

  Wanneer stopt de waanzin?
  Wanneer staat het Volk eindelijk recht?

 4. Ministers of wethouders Alphonse?
  Die halen degenen binnen die de Lukasz’en vermoorden!

 5. […] Source: Op sociale media wordt Poolse vrachtwagenchauffeur als held geëerd […]

 6. geweldig gedaan Lukasz; dat zie ik een minister of wethouder niet zo snel doen

Trending

%d bloggers liken dit: