Geloftedag Zuid-Afrika 2017: ons vir jou!

geloftedag dingaanOns blanke broedervolk in Zuid-Afrika, het Afrikanervolk, viert en gedenkt vandaag Geloftedag: de dag waarop de dappere Voortrekkers een Gelofte aflegden aan God dat zij Hem zouden blijven eren en gedenken, als ze de veldslag tegen de Zoeloe-overmacht bij Bloedrivier mochten winnen.  En zo geschiedde…  En sindsdien houden de Afrikaners hun Gelofte in ere.

Vrienden, broeders en zusters daar aan de verre Kaap: wij vergeten jullie niet, wij houden van jullie, wij zijn in woord en gedachte bij jullie!

Hier is een opname van een manifestatie van Afrikaners ter bescherming van hun historische standbeelden, die door het communistische ANC-bewind afgebroken worden.  Een misdaad tegen het erfgoed en de geschiedenis van het land die helaas dagelijks verder gaat.  De dappere zanger en acteur Steve Hofmeyr zingt ‘Die Stem’, het voormalige Zuidafrikaanse volkslied, een moedige daad van verzet tegen misplaatst schuldgevoel en de actuele politieke verdrukking van de culturele minderheidsrechten van de Afrikaners.

One comment

Comments are closed.