Antifa profileert zichzelf als een blanke kinderclub, mogen we hun affiches geloven

Komende zaterdag vindt in Brussel een congres plaats van de Europese APF-fractie. In deze fractie bevinden zich enkele nationalistische partijen en daar worden linkse jongens en meisjes woest van. Ze plannen die dag dan ook een betoging tegen het congres en gebruiken in de aanloop naar die betoging wel erg opvallende affiches…

capf.jpg
Congressen van APF trekken veel volk. Deftig volk, in tegenstelling tot het rapalje dat zichzelf Antifa noemt.

De Alliance for Peace and Freedom (APF) brengt een aantal nationalistische partijen en verkozenen samen, waardoor ze toch enigszins kunnen meespelen in het Europees Parlement. Een tiental partijen zijn momenteel lid van APF, waaronder de Griekse Gouden Dageraad, de Duitse NPD, het Italiaanse Forza Nuova en zo voorts. Uiteraard wordt Antifa daar op zijn zachts uitgedrukt knettergek van en blijven acties tegen deze ‘nazi’s’ niet uit.

Zaterdag komen de Antifa-lieverdjes samen op het Luxemburgplein om 10 uur. Ongetwijfeld een attractie waar mening beschaafd mens de wenkbrauwen bij zal fronsen. Deze ongewassen revolutionairen willen het “Europese nazi-congres blokkeren”. Hoe ze dat gaan doen is vooralsnog een raadsel, maar daar maakt APF zich geen zorgen om. Na verschillende vandalistische streken tegen hun secretariaat vlakbij het Luxemburgplein, kan deze Europese fractie al wel wat aan.

Maar Antifa heeft zich ongewild ontmaskerd door de affichecampagne voorafgaand aan hun actie aanstaande zaterdag. Want wat we al lang wisten is nu duidelijk, Antifa is niet meer of niet minder dan een kinderclub. Een soort opvang voor misnoegde ukjes die de maatschappij niet aankunnen. Hun kwade snoetjes prijken zelfs op de affiches. Weliswaar allemaal blanke kindjes, dus hoogtijd voor het invoeren van quota teneinde meer allochtone kindjes op te nemen in de crèche van Antifa!

ak1ak2ak3

2 comments

Comments are closed.