Nieuwe beelden Oudejaarsavondverkrachtingen Keulen 2015

Een krant in Keulen heeft zopas nieuwe beelden gepubliceerd van de chaos in de binnenstad van Keulen op oudejaarsavond 2015, toen duizenden vooral Noordafrikaanse immigranten op aanrandings- en verkrachtingstocht gingen tegen Duitse meisjes en vrouwen.  Er werden maar liefst 22 verkrachtingen genoteerd en honderden aanrandingen.  Daarop volgde een zelden geziene doofpotoperatie, die enkel door de kracht van de sociale media doorbroken werd.  Het is opmerkelijk, dat ook deze beelden pas een vol jaar later gepubliceerd worden.  Ze tonen de vertwijfeling en de radeloosheid van de aanwezige politiemensen, die met veel te weinig aanwezig zijn.

Duitsland bereidt zich intussen voor op een nieuwe woelige oudejaarsavond.  Er worden deze keer zelfs helikopters en ruiterij ingezet voor iets wat vroeger vanzelfsprekend relatief rustig was:  een oudejaarsfeest in goede banen leiden.

2 comments

  1. De duistere waarheid is dat het links-liberale uitschot deze verkrachtingen goedkeurt. Waarom anders de feiten begraven?

    …En waar zijn de feministen? Je zou denken dat zij compleet tegen deze immigratie-invasie zijn, maar zij zijn in geen wegen of velden te bespeuren. Bizar, hé?

Comments are closed.