reactoostenrijkdag4Zondag houdt de politiek-correcte lobby zijn hart vast, want Oostenrijk trekt naar de stembus voor de verkiezing van een president. De eerste ronde zorgde voor nog twee overblijvende kandidaten: Norbert Hofer van de vaderlandslievende rechtse FPÖ, en Van Der Bellen van links. In de tweede ronde in mei van dit jaar haalde Van Der Bellen het nipt, met 30.000 stemmen meer, maar het Grondwettelijk Hof van Oostenrijk vernietigde de kiesronde wegens gesjoemel met de uitgebrachte stemmen per brief. En dus volgt nu zondag de beslissende stemronde. In Oost-Europa regeren al tal van vaderlandslievende staatshoofden, zoals Viktor Orban in Hongarije, maar met een FPO-winst in Oostenrijk zou ook voor het eerst een West-Europees land de weg van het globalisme verlaten.

De verslaggeving van de leugenpers is in de aanloop naar de verkiezing van Donald Trump zo ondermaats en ergerlijk links gebleken, dat REACT er écht de buik van vol heeft en nu zondag voor het eerst zijn eigen programma organiseert om de Oostenrijkse verkiezingen te verslaan. Vanaf 14 uur is iedereen welkom in zaal Van Maerlant, Van Maerlantstraat 14 in Antwerpen, om er op groot scherm de beelden, berichten, eerste prognoses en later de resultaten vanuit Oostenrijk te volgen. Oostenrijkse hapjes, ‘schnaps’ en muziek zorgen voor de juiste sfeer.

Vanuit een lokale studio gaat REACT LIVE via Facebook, met commentaar van hoofdredacteur Bert Deckers en van Rob Verreycken, politiek adviseur in het Europees Parlement in Brussel. Zij krijgen al zeker LIVE het gezelschap van volksvertegenwoordiger Jan Penris, volksvertegenwoordiger Filip Dewinter en Vlaams Parlementslid en voorzitter van Vlaams Belang Tom Van Grieken.  (En als er in de loop van de dag nog andere interessante mensen binnenwandelen, dan halen we die natuurlijk ook voor de camera.)

reactoostenrijkdag2 reactoostenrijkdag3

Zal het er even professioneel uitzien als de peperdure shows van een openbare omroep als de VRT? Zal het technisch allemaal van de eerste keer vlekkeloos lopen?  Natuurlijk niet, want REACT wordt gemaakt door vrijwilligers. Maar u zal wél de relevante feiten horen, en de reactie zien en horen van de politici die een relevante visie hebben, want met de FPÖ van Norbert Hofer nauw samenwerken. Zonder cordons;  zonder censuur;  zonder hatelijke vooringenomenheid van journalisten; zonder nodeloos vijandig kruisverhoor. 

Kom het mee volgen, of volg het LIVE via Facebook!

reacthoferaffiche

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Oostenrijk kiest zondag President: REACT gaat voor het eerst LIVE!”

  1. jean marie TYTECA

    Na vandaag, liefst zonder Van Grieken.

  2. I hoop dat de FPO wint. Hoe meer nationalisten aan de macht komen hoe beter.

Trending

%d