reactfregatlouisemarieSinds de buitengrenzen van Europa door landen als Hongarije en Slovakije correct worden afgegrendeld en bewaakt, proberen opnieuw meer illegale indringers de Europese landen te bereiken via de zuidelijke kusten.  De vooral islamitische indringers proberen de zee illegaal over te steken.  In Europa vormen ze een enorm veiligheidsrisico, zoals de terreuraanslagen door islamitische vluchtelingen in Zaventem en Brussel met 32 doden hebben bewezen.  Ook de huidige golf van verkrachtingen in Europa is voor een groot deel op conto van de islamitische vluchtelingen te schrijven.

Een normaal leger bewaakt de grenzen om het volk veilig te houden.  Het Belgische fregat Louise-Marie dat op de Middellandse Zee voor de Libische kust patrouilleert in het kader van de Europese opdracht “Sophia”, met als doel het bestrijden van de mensensmokkel tussen Afrika en Europa, heeft deze week echter 172 illegale indringers aan boord genomen op 60 km voor de Libische kust.

Uit een antwoord van defensieminister Vandeput op een mondelinge vraag van volksvertegenwoordiger Filip Dewinter in de Kamer blijkt dat de immigranten afkomstig uit Libië niet in Libië, maar in de haven van Palermo in Italië werden afgezet. De Belgische marine mag de Libische wateren immers niet in en al wie in internationale wateren wordt opgevist gaat automatisch richting Europa. reactdewinter_1

Volgens Filip Dewinter werkt de Belgische marine op die manier mee aan de georganiseerde mensensmokkel en fungeert het fregat Louise-Marie als een gratis watertaxi voor vluchtelingen. “De Belgische marine is geen ferry-dienst om vluchtelingen en illegalen van Libië naar Europa te brengen. Het is bijzonder cynisch dat de Belgische marine die de mensensmokkel van Libië naar Europa een halt moet toeroepen, uitgerekend de mensensmokkel faciliteert. Zolang er geen akkoord is om in Libische wateren te patrouilleren, zodanig dat vluchtelingen afgezet kunnen worden in Libische havens, is het zeer de vraag in hoeverre het nuttig is om aan dergelijke opdrachten in de Middellandse Zee te blijven deelnemen. Het Vlaams Belang pleit er dan ook voor om het fregat Louise-Marie terug te roepen naar België. Zonder een Europees pushback-beleid en zonder akkoord met alle Noord-Afrikaanse kustlanden geen Belgische marineschepen in de Middellandse Zee!” stelt Filip Dewinter.

Een militair heeft als plicht zijn land en volk te beschermen tegen vreemde indringers.  De politici die militairen bevelen mee te werken aan het binnenbrengen van mogelijk gevaarlijke illegale indringers in Europa, waaronder IS-terroristen, maken zich schuldig aan landverraad.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Landverraad: Belgisch fregat Louise-Marie brengt 172 mogelijk gevaarlijke illegalen naar Italië”

 1. Het leger importeert buitenlandse vijanden…
  Het militaire apparaat steunt dus de raciale genocide op het eigen Volk.

  Van totale waanzin gesproken.

 2. jean marie TYTECA

  Misschien een doordenkertje. Volgens de Europese en internationale wetgeving dient een politiek vluchteling asiel aan te vragen in het eerste land van binnenkomst. Tevens is ieder schip grondgebied van het land waarvan hij de vlag voert (vlaggenbrief), wat betekent dat de ferry-boot van de marine ze een toegangsticket voor België heeft bezorgd.

  1. Inderdaad ! Zo spuwen die xenofiele Marine-militairen in het gelaat en zeker in de hand van de Belastingbetalende Burger die hen voed(er)t ! Een Defensieapparaat, waarvoor wij belasting betalen ,ontaardt zo tot een xenofiele, gratis Ferry-dienst om visumloze indringers naar ons OCMW-snoepkraam te duwen. Immers zijn ze blijkbaar onmogelijk integreerbaar op onze Arbeidsmarkt wegens te grote, kennelijk onoverbrugbare multi-KUL-turele verschillen met de geplogenheden van ONS Fort Europa, ONS continent dat PoCo’s niet willen reserveren voor ONZE nazaten. Kennelijk willen ze ONS Fort Europa laten overspoelen ter masochistische, autodestructieve, nestbevuilende, xenofiele Politiek-Correctheid. Euro-Cultuursloper Richard Coudenhove-Calergi wrijft zich zo posthuum in de handen uit pervers, ondermijnend, diabolisch genoegen.

 3. Waarom nog langer belasting betalen voor een vermeend…”Defensieapparaat”(sic) dat weigert zijn kerntaak : “Defensie” consequent met ALLE teer beschikking staande militaire middelen uit te voeren ? De Marine sleurt indringers BINNEN als politiek-corect ontaarde ferry-dienst ipv hen buiten te houden door bootjes te kelderen. De Landmacht maakt geen jacht op illegalen ter uitzetting. Pure en onversneden xenofiele OIKOFOBIE !

Trending

%d bloggers liken dit: