Anti-Pietencampagne teistert Nederland, daarom hier enkele liedjes als tegenwind

De Sinterklaasviering kent in Nederland dit jaar een roerig verloop. Het voor kinderen ingerichte programma Sinterklaasjournaal op de publieke omroep, begon met het zogenaamde gekleurde Pieten, er zijn diverse bekende televisiepersonen die zich tegen Zwarte Piet uitspreken en daarbij zien we al weken extremistische activisten op straat hun afkeer van de Nederlandse cultuur verkopen. Een leuk kinderfeest is door een troep van haat in vals en vijandig vaarwater gebracht en teistert Nederlandse families.

skzp.jpg

Vanuit de publieke omroep kwam er de opvallende keuze om niet langer de traditionele Zwarte Piet te gebruiken, maar om over te stappen op zelfbedachte gekleurde pieten. Dit ondanks dat er nauwelijks steun onder de bevolking voor afschaffing van de traditie is en deze wel de belastinggelden ophalen om dergelijke projecten te bekostigen. Overigens geldt het afschaffen van de traditie inmiddels ook voor de commerciële omroep.

De personen die met negatieve en agressieve bewoordingen over het traditionele Sinterklaasfeest de media halen zijn negers of onderdeel van minuscule negerorganisaties. Grotendeels is de kritiek overgenomen vanuit Amerika en de daar bestaande ‘afro-Amerikaanse’ groeperingen, maar het gaat hier gepaard met een vilein revanchisme en halfbakken samenzweringstheorieën over slavernij en de Zwarte Pieten.

Standaard sluiten zich bij dergelijke acties extreemlinkse activisten aan, die grotendeels op straat de acties sturen en die bij intochten en vieringen mensen het gezellige feest trachten te ontnemen. Dat maakt het voor velen dat een gezellige zaterdag zomaar verpest kan worden door tierende wereldburgers. Vele winkelcentra hebben beveiliging moeten inhuren om kinderen en ouders hiertegen te beschermen.

Dit alles heeft vanuit de kant van de bevolking de nodige boosheid opgeroepen. Het valt op dat ondanks een anti-Nederlandse hetze er toch nog een overgrote meerderheid altijd zijn voorkeur uitspreekt voor het traditionele Sinterklaasfeest. Hopelijk neemt Zwarte Piet in december alle stoute wereldburgertjes in de zak mee naar Spanje, dan kunnen we volgend jaar weer gewoon normaal dit feest vieren.

Zoekt u nog een leuk muzieknummer over Zwarte Piet en het traditionele, Nederlandse Sinterklaasfeest? Bekijk dan eens onderstaande filmpjes en geniet van de swingende muziek uit hoge Sinterklaassferen.

Zwarte piet lied

Wij willen zwarte piet!

Sinterklaas en de Pieten die horen hier

7 comments

  1. Goed zo, wij laten ZWARTE Piet, negerknecht van Sinterklaas niet politiek-correct afbleken met Javel tot een “Alibino Piet” ! ZWARTE Piet ziet niet “zwart van de roet” want zijn kledij is onbezoedeld.

    1. Volgens de overlevering een Moor. In vroegere jaren was het begrip slagersknecht of bakkersknecht heel normaal. Dat weerspiegelt zich natuurlijk in die oude liedjes. Feitelijk moet je alles bannen in boeken, films, musea wat als kwetsend gevoeld wordt. Een beetje historisch besef ontbreekt volledig. De 85 jarige Jan Terlouw deed in DWDD een oproep in de camera dat vertrouwen in elkaar o.a. volledig is geërodeerd en gekeerd moet worden. Logisch dat het wantrouwen en polarisatie groeit bij een slecht gemanaged migratie- en integratiebeleid. Politiek hier en alle instituten, tot en met VN, ontwrichten Noord West Europa met de asielticket voor heel de wereld. Dat had allang weer teruggedraaid moeten worden wat het tot een halve eeuw terug was, tot Europa. Het is een valse voorstelling van zaken om het over 500 miljoen Europeanen te hebben als er 5 landen zijn waar men naar toe wil. Rechtstreeks, of later via Schengen. Polen gaat economisch goed en minder Polen willen naar NL komen. De uitzendbedrijven hopen nu op Oekraïne en Turkije. Het is toch niet te geloven. Weer een herhaling van dezelfde zetten sinds de jaren 60, waar ene deel van profiteert en andere deel de factuur in alle opzichten betaalt en die naar partijen vluchten als PVV. Zo ontzettend jammerlijk dat Fortuyn van het leven is beroofd. Er komt volgend jaar weer een record met coalitievorming in NL

  2. Normaal zou een nationale omroep de cultuur, normen en waarden, eigen aan hun land, in hun uitzendingen moeten propaganderen. Evenwel blijkt dat zowel in Nederland en België deze door de belastingbetalende inwoners omroepen het omgekeerde doen. Het demoniseren van de autochtone cultuur wordt geslachtofferd op het altaar van het multiculturele gedachtegoed (ttz.islam, koran, hadith, soera,etc).
    De toekomst, met het opblazen van de EU, ziet er rooskleurig uit.

  3. enkele gevaarlijke psychopaten van Links Nederland verpesten een simpel kinderfeestje; hoe dom en achterlijk kun je zijn?

    1. De bron van dit alles kwam uit de Bijlmer. Een klein kerngroepje die contacten heeft met VN en die compensatie wil voor slavenverleden. Die willen eigenlijk van het hele Sintfeest af. Dat heeft een centraal figuur een mevrouw op t.v. verwoord. Zij wil een internationaal kinderfeest vanuit de VN. Genoemd naar moeder Teresa stelde zij voor. Maar men richt zich ieder jaar op Zwarte Piet vanwege het succes. Helaas kreeg dat groepje het oor van met name linkse media inderdaad en van politici. Zij kregen het voor elkaar om dit feest een racistische framing te geven. Dat werkt toch als hersenspoelen. Dus allerlei Gemeenten gingen mee in die framing en ook winkelketens. Geen kind ziet buiten de Sinterklaasperiode in een donkere mevrouw of mijnheer Zwarte Piet. Dat is aan die tijd en kleding etc. gebonden. Welk kind zit in de Paus, een kardinaal of bisschop in vol ornaat Sinterklaas? In Nederland zie je een zwarte mijnheer met zwart haar en zwarte baard gekleed als Sinterklaas, ook nog op een wit paard. Dit naast de Sint van de intocht. Dat moet met Santa in VS eens gebeuren. Van de ene minderheidsgroep in Amsterdam mocht het kruis op de mijter niet als zodanig herkenbaar zijn en nu vanuit een andere groep Zwarte Piet in de ban moeten worden gedaan. Witte Sint, Witte Piet met wat zwarte vegen en wit Paard. Hoezo multicultureel? Dan breekt je klomp toch! In Amsterdam natuurlijk weer allemaal afgetrapt met sterke socialistische invloed. Dit is dus de vergaande tolerantie in Nederland en intolerantie van activistische en groeiende groepjes, om autochtoon Nederland te beschuldigen van racisme, vanwege o.a. een traditie..Wilders wordt vervolgd voor groepsbelediging en onverdraagzaamheid jegens Marokkanen. Autochtoon Nederland framen als racisten is geen probleem blijkbaar. We zien dat activisme bij een relatief kleine groep via democratie en gecombineerd met politieke correctheid, ondemocratische vormen gaat krijgen en polarisatie versterkt. Het zogenaamde brede midden, al sinds Fortuyn, de opkomst van partijen die men verfoeit, onverminderd een groeimiddel geven en antwoord nu meer en meer in West Europa komt via de stembus. Helaas Duitsland nog Merkel ziet zitten en met haar zwakke- en solistische optreden, EU en Euro verder ondermijnt.

Comments are closed.