Bij de redactie van ReAct liggen de meningen over de Verenigde Staten uiteen. Sommigen zien de VSA als grote voorbeeld, bijvoorbeeld inzake economie en vrije handel, anderen opteren een sceptische kijk op iedere (militaire) interventie die ondernomen wordt vanuit Amerika. Dat neemt niet weg dat de voltallige redactie er na de verkiezing van Donald Trump tot 45ste president oprecht opgelucht bijloopt.

tgb.png

Inhoudelijk zullen we ons nog onthouden van commentaren, al hopen we wel dat de muur tussen het Zuiden van Amerika en Mexico er snel komt (op kosten van de Mexicanen). Maar wat een overwinning werd er gisteren behaald op de zelfverklaarde elite!?! Onze hoofdredacteur heeft de ganse nacht gezapt van CNN, over FOX News en de VRT naar VTM. Ook Twitter en Facebook werden aandachtig gevolgd.

bld.png
Supporters van de Democratische Partij.

Om eerlijk te zijn, de eerste uren waren bijna exclusief CNN- en FOX-uren, maar naarmate de overwinning dichterbij kwam werd het hoogtijd voor een rondje zure gezichten op Canvas…“, aldus onze chef. Het was dan ook weer de moeite. Een bleke en slikkende Björn Soenens (die aanvankelijk opvallend objectief verslag bracht), een letterlijk groene Almaci, de goedkeurende en weinig stiekem genietende blikken van Annemans, een Alexander De Croo die duidelijk niet veel zin had in het rondje zelfbevrediging onder linkse vriendjes, … Kortom, een nachtelijk spektakel waar Trump zelf het concept niet beter voor had kunnen bedenken.

We gaan dan ook niet veel woorden vuil maken aan deze triomftocht van Trump. De media zijn vannacht verslagen, het establishment is verslagen, de elite die dat establishment denkt te ‘leiden’ is verslagen, de politieke correctheid is verslagen en Donald Trump? Die heeft gewonnen! Vier jaar lang is hij de grote baas van de Amerikanen, van ze allemaal, jawel! En wat de NAVO daarvan denkt, wat de Belgische en Europese politici daarvan denken, maakt allemaal niets uit. Trump is president. Punt.

tfp.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

13 reacties op “Donald Trump verslaat media, establishment en politieke correctheid en wordt president”

 1. Mijn grootste angst is dat Trump uit de weg geruimd wordt zoals de Kennedys, die wilden ook van de joodse banken af!

 2. De PoCo-Lobby en de filosemietische, PRO-Zionistische Lobby die kennelijk bijna alle media en zeker Hollywood stuurt, zullen pogen met ALLE soorten van PoCo Hate Speech roet in het eten te gooien .

 3. Oei oei oei, ai ai ai , als PoCo-geïnfecteerden er nu maar niet de multiKULtureluurse kolder van krijgen.

 4. Hopelijk zal het presidentschap van Trump een transitie openen naar de kerstening van het Westen. De ongelovigen hebben de wereld verziekt en de Heilige Katholieke Kerk geïnfiltreerd. Hoog, hoog tijd dat het blank ras haar verheven goddelijke roeping herontdekt: De verdediging van de geopenbaarde Religie.

  De huidige politieke woestenij is het resultaat van de krankzinnigheid mensen met civiel gezag te bekleden die de Eerste Oorzaak van alle gezag verachten.

  1. In Polen is een nationalistischde jongeren beweging daar OOK al mee bezig met zo’n Ethisch Reveil, tot spijt van elke politiek-correct ontaarde pipo & pipa die het benijdt !

 5. Frederik Van der Linden

  Inderdaad, de overwinning van Donald Trump is het resultaat van het failliete poco verhaal.
  Zoals Dhr Wilders het zei, zal dit overwaaien naar onze streken. Trump, het begin van een mooi verhaal en een veiliger toekomst !!

 6. Het systeem is daar al zo idioot als bij ons. Ondanks het feit dat Trump in absolute cijfers minder stemmen haalt, heeft hij in zetels 56 % van de stemmen, of 12 % meer dan Clinton.
  Dat is net hetzelfde als de walen die bij ons met 35 % van de bevolking 50 % van de zetels krijgen. Dank zij de stomme Vlaamse politici. Laten we daar eerst maar eens iets aan doen.

 7. Andries van Buiten

  Hahahahahahahahaha… eat this scum! Our Glorious Leader has ascended to God Emperor. And you made it happen! You dumb bitches…

 8. Ook de artikelen van de linkse elite hier druipen van de Ongenuanceerde kritiek! Zoals o.a. deze:https://www.businessinsider.nl/eerst-de-brexit-nu-trump-betekent-dat-straks-premier-wilders/
  E’n ding is zeker: De oorlogsdreiging met Rusland is nu op ‘Hold’ gezet! En dit is het allerbelangrijkste! :P

 9. Frederik Van der Linden

  Volkomen eens met ssheinrich1923 !

 10. En nu maar hopen dat Trump doet wat hij beloofd heeft. Er moet en zal een einde komen aan de links-liberale waanzin, en hij heeft nu de macht om dat te doen.

  Mijn grootste angst is dat Trump gewoon een De Wever blijkt te zijn, een “internationalistische” marionet. Het volk een beetje hoop geven maar in praktijk veranderd er niets.

 11. Gelukkig zeg! Trump wil verzoening ook met Putin, met Clinton hadden we zo in WOlll kunnen belanden, want zij zoekt de confrontatie met Putin op!

  1. Beiden zijn uit hetzelfde Alpha-mannejes deeg gebakken en zullen elKaar geen “pijn” doen door politiek in elkaars kruis te knijpen.

Trending

%d bloggers liken dit: