Jolien Vanhee (Chiro) en Klara Segers (KSA): “Trump moet doodgeschoten worden!”

Morgen trekken de Amerikanen naar de stembus. Trump of Clinton, that’s the question. De onafhankelijke dollar-miljardair of de met handen en voeten aan lobby-dollars gebonden vrouw van een ex-president? Het is moeilijk te voorspellen, beide presidentskandidaten behalen in de peilingen evenveel voorkeurstemmen. Maar qua agressiviteit – en dan vooral van de ‘fans’ – wint Hillary Clinton met voorsprong.

De media wereldwijd hebben alles uit de kast gehaald om Trump te demoniseren. Vandaag nog pakt De Morgen uit met een voorpagina waarop Donald Trump door de mangel wordt gehaald. U weet wel, De Morgen, dat ‘onafhankelijk’ weekblad, zoals het zichzelf noemt. Maar goed, wanneer de media het volk op haar hand probeert te krijgen gebeurt dat niet zonder gevolgen. De reacties van dat ‘soort’ volk liegen er dan ook niet om.

rbkh.jpg

Gisteren zagen we op Twitter een bericht van een zekere Klara Segers voorbijkomen. “Ik hoop echt da als Trump verkozen wordt, iemand zo snel mogelijk ne kogel door die zijne kop schiet“. Het bericht van Klara kreeg meteen een reeks beleefde, doch dwingende reacties met de vraag of Klara zich wilde laten opnemen in een instelling voor zwakbegaafden. Niet veel later bestond haar Twitter-account niet meer. Niet getreurd, het screenshot was al lang genomen.

ksh.png

ksks.png
Klara Segers is lid van de KSA, de Katholieke StudentenActie. De waarden die ze in haar groep meekrijgt zijn allesbehalve ‘Katholiek’ als je het ons vraagt.

Maar Klara is niet alleen. Ook Jolien Vanhee heeft zo haar ‘deskundige’ mening laten vormen door de media: “Als Donald Trump president wordt vlieg ik naar Amerika en schiet ik een kogel door zijn kop“. Nog een revolver erbij als afbeelding, om het statement kompleet te maken. Ook haar account was plots niet meer zichtbaar voor de buitenwereld, maar het screenshot gaat ondertussen de wereld rond. Haar Facebook-pagina staat wel nog open, in tegenstelling tot dat van Klara, waar we gisteren nog een foto van haar konden vinden met haar KSA-vrienden.

jvhh.png

jvhch.png
Jolien Vanhee bij de Chiro. De naam van deze jeugdbeweging verwijst naar de bijnaam van Jezus, namelijk Christos. Ook hier zijn de oorspronkelijk waarden ver te zoeken.

De media in de stijl van De Morgen zien deze tweets waarschijnlijk als jeugdig kattenkwaad, oproepen en aanzetten tot moord lijken ons anders geen faits divers en we hopen dan ook dat beide dames de eerstkomende dagen een bezoek krijgen van de wijkagent of de staatsveiligheid. Wanneer politiekers als Geert Wilders tijdens een politieke bijeenkomst vragen of er meer of minder Marokkanen moeten wonen in Nederland, dan worden zij voor de rechtbank gedaagd, wanneer een respectievelijk KSA- en Chiro-lid veel verder gaat en iemand de dood in wil jagen, dan vernemen we daarover zelfs niets in de reguliere media. Benieuwd of ze überhaupt door de hoofdleiding van beide jeugdbewegingen op het matje zullen worden geroepen…

dmi.jpg
De leugenmedia zijn schuldigen nummer één aan de domme en onverantwoorde uitspraken over Donald Trump. Wanneer Klara Segers of Jolien Vanhee hun moordende plannen tot uitvoer brengen, weten we dan ook wie daar de aanleiding tot gaven.

13 comments

 1. Op een onbewaakt moment kan men misschien eens zoiets denken,om daarna met je eigen gedachten te lachen.
  Maar dat die meiden dit zonder franjes zeggen illustreert de spirit van het milieu waarin zij verkeren,en onder welke invloed zij staan.

 2. Vrouwvolk moet achter, of voor, het aanrecht staan. Ze snappen wereldse dingen niet. Ik zie het iedere dag in mijn werk. Man man man…

 3. Wat leren ze bij de KSA of Chiro?
  Hout sjorren of bomen aan hun blad herkennen zal er vast niet meer bij zijn.
  Wel dat het OK is om een ‘mening’ te hebben zonder enige kennis van zaken.
  Maar ja dat laatste is hip.
  Moet kunnen.

 4. Mensen met naam en toenaam aanvallen voor foute uitspraken is eerder iets voor SJW’s, ReAct. Jullie zouden beter moeten weten…

  1. Grappig Joris dat het je, als typische slinkse, natuurlijk gaat om de vorm. Je vindt het kennelijk heel gewoon dat mensen online en publiek worden bedreigd. Moet kunnen toch?
   Nee… dan gaan we lekker slinks lopen zeiken over dat die bedriegers door rechtsen, want daar ging het om, worden ontmaskerd en publiek aan de schandpaal worden genageld.

   Toch?

   Waar was jij toen Trump aanhangers werden beschimpt. Bezoekers van informatie avonden (van Trump’s partij) in de parkeergarage in elkaar werden gemept. Werden gestoken met messen, zuur over hun lijf kregen. Hun bezittingen werden vernield? Toen de tegenkandidaat ze met droge ogen voor ‘tuig van de richel’ uitmaakte. Voor ‘laag opgeleiden’, ‘tokkies’.

   Je bent een vuile viezerik Joris. Een viezierik die zich waarschijnlijk nu verlekkerd aan de video’s waarin jouw soort al rellend ‘protesteert’ tegen de DEMOCRATISCHE VERKIEZING van Trump.

   Je bent een kruiskrabbende lul de behanger. Je stelt niets voor… Net zoals de rest van jouw soort.

   Jouw probleem is dat je dat nog niet doorhebt… maar dat verandert straks snel. Echt waar!

 5. NOGMAALS onomstotelijk bewezen dat de vermeende “verdraagzaamheid”(sic) en opvatting over “diversiteit”(sic) van politiek-correct ontaarden gans verdampt zodra andermans’ opinie niet meer VOLLEDIG congrueert met hun eigen, gauchistische ,betweteringe, bevooroordeelde waanindee-beerput. GifGROENe ECO-fascisten excelleren hierin met tientallen rondes voorsprong op de rest der PoCo-competitie. “Diversiteit” mag politiek-correct gedegenereerd beschouwd niet zo ver gaan van te divergeren van het Eigen Links Groot PoCo vermeend Gelijk, ha neen hé !

 6. Hillary Clinton zal winnen, maar zal haar termijn niet uitdoen, ze zal moeten aftreden ongeveer zoals Nixon in die tijd. Trump zal alle registers opentrekken om haar van de troon te stoten. Hij zal ‘haar’ riolen openbreken en in eigen stank zal ze verstikken.

 7. Wat een stelletje randdebielen. Dat weet niets en kan nog minder…

  Nog nooit heeft dat zelf nagedacht. Alles wat ze weten, en dat is niet veel, komt van de hoerenmedia. Massa democratie is een absolute ramp!

 8. Het verwijderen van een twitter-bericht kan betekenen dat zij ofwel : spijt hebben van hun uitspraak, door een politie of veiligheidsdienst gewezen werden op een criminele daad, door hun leiding teruggefloten werden,…. In ieder geval werd er door geen van deze dames verontschuldigingen aangeboden, waardoor ze van dhr. Trump een Amerikaanse schade-eis mogen verwachten. Ik denk dat de schadeclaims op doodsbedreigingen en valse beschuldigingen ruimschoots zijn verkiezingsuitgaven zullen overtreffen. Naar wie zullen beide dames refereren voor hun haatgevoelens jegens een persoon die zij niet kennen ?

 9. Snappen deze meisjes wel wat ze hiermee zeggen? Politieke moord suggereren??????

Comments are closed.