De directeur van het FBI, James Comey, meldde gisteren dat het onderzoek naar de emails van Hillary Clinton wordt heropend. In het kader van een onderzoek naar een pedofiele volksvertegenwoordiger van de democraten, Congressman Anthony Weiner, zijn immers emails opgedoken die blijkbaar belastend zijn voor Clinton.

wp-1477753119851.jpg

De link tussen Clinton en Weiner is diens voormalige echtgenote Huma Mahmood Abedin (foto), sinds jaar en dag de rechterhand van Hillary Clinton. Tussen haakjes: Abedin was voorheen ‘assistant editor’ van de ‘Journal of Muslim Minority Affairs’ en vijf Republikeinse volksvertegenwoordigers stelden dat zij banden heeft met de ‘Moslim Brotherhood’, een fundamentalistische beweging. Abedin werkt ook nog eens voor de beruchte ‘Clinton Foundation’, een humanitaire organisatie die tientallen miljoenen dollars ontving van de oliesjeiks.

De FBI-directeur had in juli het onderzoek afgesloten met de mededeling dat Clinton van 2009 tot 2013 als minister van Buitenlandse zaken “extreem onvoorzichtig” was geweest door geen beschermde servers te gebruiken voor haar officiële mails. Hij vond evenwel dat daarbij geen kwaad opzet in het spel was en vorderde derhalve geen vervolging tegen Clinton.

Deze beslissing viel natuurlijk slecht bij de Republikeinen, en zelfs bij een aantal onderzoekers van het FBI en het openbaar ministerie. In de VS is het immers een misdaad om op dergelijke onveilige manier om te springen met ‘classified messages’. Zeker een buitenlandminister kan daardoor levens in gevaar brengen of de nationale veiligheid schaden (haar mails bevatten onder meer info over Noord-Korea, drone-operaties en satellietfoto’s). De Republikeinen waren des te meer verontwaardigd omdat Clinton duizenden emails en een dozijn GSM’s liet vernietigen.

De heropening van het FBI-onderzoek zal alleszins golven maken in de komende dagen…

Een bijdrage van Filip de Man.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Hillary door FBI gelinkt aan pedofiele congresman en Muslim Brotherhood”

 1. Dat is een troefkaart voor Trump !

 2. Blijkt nu ook dat Donna Brazile, een CNN medewerkster die ook voor de CLinton campagne werk de vragen die gesteld werden in de tv debatten op voorhand aan Clinton bezorgde.

 3. Het hele Westen lijkt steeds meer op een bananen-republiek op steroids.

 4. […] Bron: Hillary door FBI gelinkt aan pedofiele congresman en Muslim Brotherhood […]

 5. @Sus: uiteraard niets tegen die media inclusief NYTimes want die zijn voor Hillary. En die aanklachten zullen ook wel vanuit dat kamp komen, dus is het wachten op de namen van de klagers. Maar het zal dus niet verbazen als ze uit het “democraten”kamp komen. NB: het zijn ook geen “democraten” maar gewoon ordinaire socialisten, dus links en zo rood als de appel van SP en de roos van PvdA

 6. jean marie TYTECA

  De lokale en internationale media zullen opnieuw hun doofpotoperatie in gang zetten. Desnoods wachten de FBI en de MSM tot de dag na de verkiezingen om het resultaat van het onderzoek openbaar te maken.

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hillary is Staatsgevaarlijk!

  1. als die president wordt dan is er oorlog

 8. De Republikeinen waren des te meer verontwaardigd omdat Clinton duizenden emails en een dozijn GSM’s liet vernietigen.
  Dit is al een zeer verdacht teken dat zij ongeoorloofde (mogelijk staatsgevaarlijke) zaken onder het tapijt wil schuiven!

 9. wat een gedoe, een Mekkaanse mol in de amerikaanse poltieke bordelen. Ja ok maar die barack obama is toch ook gefinancieerd door rijke arabieren en zijn verkiezings campagne was de duurste uit de amerikaanse geschiedenis,wederom een Mekkaanse geit in schaapskleren.

  islamisering gaat harder dan je denkt. zowel demografisch als relgieus. Is verdoemde lot van de westerse maatschappij die verloederd is en ziekelijk verslaafd aan money, drugs en sex.

 10. Ondertussen in er al klacht ingediend tegen FBI baas James Comey, voor beinvloeding van de verkiezingen. Raar dat er nooit zo’n klacht is geweest tegen CNN of The Washinghton post….

Trending

%d bloggers liken dit: