Vorige week bereikte de VRT een nieuw dieptepunt inzake de indoctrinatie van de bevolking. Gewoon de straat opgaan en de mensen om hun mening vragen volstond niet, dus werden DDR-technieken toegepast om de mensen uit hun kot te lokken. De getroffen gemeente was Tremelo en het onderwerp ‘Hoe kijkt de Vlaming naar de moslims’. VRT-manipulatie op hoog laag niveau.

hvt.jpg

Over de reportage valt weinig zinnigs te zeggen. De ingrediënten: een vrouw met hoofddoek, een man met een baard en een winkeltje dat ze openen in de gemeente Tremelo, volgens de VRT een blank bastion. Aan de man en vrouw in de straat werd gevraagd wat ze van de nieuwkomers vonden. In alle eerlijkheid, de Tremelonaar is een erg gastvrij iemand. Buiten wat bezorgde reacties, werden er geen wereldschokkende uitspraken vastgelegd.

De VRT dacht daar duidelijk anders over en maakte er wereldnieuws van: de Vlaming is racistisch en moslims worden argwanend benaderd. Punt. Vreemd, want uitgerekend in Tremelo tellen we twee pita-zaken en vier nachtwinkels, uitgebaat door vreemdelingen, hoogstwaarschijnlijk met een moslimachtergrond. Maar de verborgen camera’s moesten bewijzen dat het omgekeerde waar was.

Voor Vlaams Belang Tremelo was dit een brug te ver. Hun gemeente verdient deze negatieve publiciteit niet en meteen werd een affiche verspreid met de positieve boodschap: ‘Ik hou van Tremelo’. En gisteren werden op de wekelijkse markt pamfletjes uitgedeeld om de affiches te duiden bij de bevolking. ReAct was erbij en liet Alain Verschaeren, gemeenteraadslid in Tremelo voor het Vlaams Belang, zijn zeg doen. Iets wat de VRT evengoed had kunnen doen. Wij gebruikten overigens géén verborgen camera.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “[VIDEO] Een hart voor Tremelo, geen racisme, wel gezond boerenverstand!”

 1. Fijn te weten dat er toch nog goeie ouderwetse blanke bastions zijn. Ik ben er de laatste tien jaar geen enkele meer tegengekomen.

 2. mireille demonie

  de rode haatzender op zijn best ……..Ander -cover aub …………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Frederik Van der Linden

  Ik juich de verrottingsstrategie toe van de VRT. Het moet nog erger worden, pas dan komt de kering.

 4. De leugenachtige media-maffia in volle actie!

  Hun internationalistische meesters zijn zeer tevreden.

 5. “PANO” ?????? Neen : veeleer “POCO”-propaganda !

Trending

%d bloggers liken dit: