‘Altrechtse’ studiegroep Erkenbrand start Radio Evropa met discussie over Zwarte Piet

De website en studiegroep Erkenbrand uit Nederland heeft een webradio gestart: Radio Evropa. Met dit initiatief wil de organisatie bij een breder publiek haar opvattingen naar voren brengen. Erkenbrand behoort tot de alternatief rechtse stroming (ofwel altright), die over is komen waaien vanuit de Verenigde Staten van Amerika. De primaire politieke opvatting, die de groepen binnen deze stroming verbindt, is het behoud van de etnische Europese identiteit in deze wereld.

zwnme.jpg

Erkenbrand heeft naast de webradio ook een eigen webstek. De organisatie houdt maandelijks een bijeenkomst met uiteenlopende onderwerpen voor geïnteresseerden. De eerste uitzending gaat over Zwarte Piet en de organisatie zelf en is hieronder te beluisteren.

2 comments

  1. Lovenswaardig initiatief als reactie op linkse PoCo-LEUGEN-media !

Comments are closed.