In Den Haag heeft gisteren de islamkritische anti-immigratieorganisatie PEGIDA geprotesteerd tegen het beleid van de Nederlandse regering en dat van de Europese Unie. Er spraken meerdere personen over uiteenlopende onderwerpen, vooral het multiculturalisme en de hernieuwde invasie van Afrikanen, voor een groep van ongeveer 75 manifestanten. Er was een kleine optocht met spandoeken en vlaggen en waren er leuzen te horen zoals ‘geen jihad in onze straat’ en ‘wij zijn het volk’. De demonstratie verliep zonder problemen, onder toezicht van een ruime politiemacht.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “PEGIDA protesteerde in Den Haag tegen de islamisering van Nederland en Europa”

  1. Protesteren! Protesteren? Met 75 wandelaars? Geen kat, geen hond, zeker geen poùiticus die daar van wakker blijft.

  2. Oost-Europa weet duidelijker WEL waarom……

Trending

%d bloggers liken dit: