Morgen gaat PEGIDA in Den Haag demonstreren tegen het beleid van de Europese Unie en de Nederlandse regering. De organisatie spreekt zich uit tegen de georganiseerde islamisering, het TTIP-verdrag en de invasie van immigranten. Ze heeft bewust gekozen om in de regeringsstad Den Haag te demonstreren, omdat hier het beleid wordt gevormd. De organisatie roept iedereen van goede wil op te komen, om tegen dit beleid een geluid te laten horen.  Vandaag om 14 uur verzamelt Pegida Vlaanderen al in Merksem bij Antwerpen.

911

Op haar facebookpagina laat de organisatie over de keuze voor de datum van 11 september o.a. het volgende weten;

9/11 Een historische dag in onze geschiedenis een aanslag van terrorisme die op ons netvlies staat gegrift waarbij duizenden onschuldige mensen de dood in werden gejaagd uit naam van de islam.

Juist op deze memorabele dag zal Pegida Nederland samen met U de strijd tegen de islamisering en het terrorisme terreur wederom gaan voeren op een vreedzame en geweldloze demonstratie.

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14138825_665171120309876_5417592427629029535_o.jpg

Voor de demonstratie worden meerdere sprekers verwacht. Op het affiche staat naast voorman Edwin Wagensveld van PEGIDA Nederland ook de bekende Duitse activiste Tatjana Festerling van Fortress Europe. Festerling is een regelmatige spreker in demonstraties overal in Europa en reist daarnaast over het continent om de gevolgen van het openzetten van de EU-grenzen in kaart te brengen.

Ook in Antwerpen, meer bepaald in Merksem, komt PEGIDA vandaag bijeen. Om 14 uur worden ook daar Edwin Wagensveld en Tatjana Festerling verwacht, samen met Kristof De Smet, de woordvoerder van PEGIDA Vlaanderen. In een zaalmeeting zullen op gepaste wijze de aanslagen van 11 september 2001 herdacht worden.

Concrete demonstratiegegevens:

Zaterdag 10 september 2016
Van 14 uur tot en met 18 uur
Zaal Bart – Sint-Bartholomeusstraat 9a – Merksem (Antwerpen)

Zondag 11 september 2016
Van 14 uur tot en met 17 uur
Koekamp te Den Haag

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d