De minister van immigratie Robert Goodwill van het Verenigd Koninkrijk heeft deze week bevestigd dat men gaat starten met het bouwen van een muur in Calais. Doel hiervan is het tegenhouden van illegalen, die ongevraagd willen meerijden met de transporteurs en hun vrachtwagens, om zo via Dover het land te kunnen bereiken. In reactie op deze nieuwe maatregel in Calais hebben enkele kopstukken van het Front National laten weten voorstander te zijn van het uitzetten van illegalen.

Muur.jpg

Het zou gaan om een muur van maar liefst vier meter hoogte die onderdeel is van een afgesproken pakket van veiligheidsmaatregelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De kosten voor het hele pakket bedragen 17 miljoen en de muur zelf 1,9 miljoen pond. Men kiest voor een muur omdat de illegalen momenteel simpelweg gemakkelijk voorbij de neergezette hekken raken. Zodra men op de weg geraakt worden vrachtwagenchauffeurs tot stoppen gebracht en gedwongen illegalen mee te nemen.

Bij het Front National, de voornaamste oppositie partij in Frankrijk, is men helemaal niet te spreken over het beleid van de regering met betrekking tot het illegalenkamp in Calais. Men heeft al herhaaldelijk verzocht om maatregelen te nemen om de Fransen te beschermen. Louis Aliot, de Vicepresident van het FN, liet in een televisieoptreden over Calais in duidelijke bewoordingen weten “Wij moeten de aanwezige illegalen in Calais uitzetten en onze grenzen bewaken.

Aliot werd daarin bijgestaan door de andere Vicepresident van de partij Florian Philippot die in een andere televisie-uitzending liet weten dat “wij de aanwezige illegalen in Calais moeten uitzetten en onze grenzen bewaken“. Wederom een duidelijke boodschap naar de socialistische regering die deze kwestie laat aanmodderen. De recente bewoordingen zijn een vervolg op eerdere voorstellen van het FN voor directe ontmanteling van de ‘jungle van Calais’ die momenteel al zo’n 10.000 ongewenste illegalen telt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Een muur in Calais? Front National kiest resoluut voor het uitzetten van illegalen”

 1. De Fransen betalen net als wij belastingen, ook o.a. voor een “Defensieapparaat”. Waarom treden Landmacht en Marine dan niet manu militari op die indringers ter plekke te vatten en uit te zetten ? Trouwens waarom betalen WIJ hier in ONS land belasting voor een Defensieapparaat dat zijn kerntaak ; “Defensie” NIET consequent uitvoert ? De Marine sleurt zelfs indringers vanuit Afrika BINNEN in plaats van ze met ALLE militaire middelen BUITEN te houden ! De Landmacht pakt evenmin haar verantwoordelijkheid op want er wordt NIET op illegalen gejaagd om ze op te pakken en uit te leveren ! Waarom dan nog blijven belasting betalen ter financiering van zo een vermeend “Defensieapparaat” ? FOERT !

 2. jean marie TYTECA

  Niettegenstaande het IQ van de meeste illegalen laag ligt, zullen ze toch ingenieuze invallen krijgen om dit obstakel te overschrijden. In Oostende kregen ze destijds informatie over de dode hoek camera-bewaking van de de VDL-camera bewaking..

 3. 1) Stoppen, en wel direkt met de Frontex veerdienst.

  2) Mensen smokkelaars zwaar straffen en al hun geld confisceren.

  2) Stoppen van alle sociale voorzienen en het gratis geld aan buitenwettelijke grenspassanten.

  3) Stoppen subsidies van alle NGO’s die zich richten op vluchtelingen

  4) Stoppen gratis juridische procedures voor afgewezen buitenwettelijke grenspassanten.

  5) Herdefiniëren wettelijke bepalingen internationaal vluchtelingen status.

  6) Leger inzetten bij uitzetten afgewezen asiel aanvragers.

  7) Afgewezen asielaanvragers meteen interneren in kampen alleen met basis zorg. Geen luxe.

  8) Passagierschepen ombouwen tot verstevigde forten om afgewezen asielzoekers terug te brengen naar Noord Afrikaanse kust.

  9) Op de Noord Afrikaanse kust enclaves inrichten voor eerste opvang teruggekeerde asiel aanvrager uit Europa.

  10) Sobere verzorging geven en alle landen van herkomst afknippen van ontwikkelingshulp.

  11) Ontwikkelingshulp alleen in combinatie met terugname asiel aanvragers.

  12) Teruggekeerde asiel aanvragers eenmalig (controle door irisscan) een financiële startup meegeven gecoreleerd aan welvaarts niveau land van herkomst.

  13) Besprekingen oppakken ter Ontmantelen EU. De EU is een ramp voor Europa

 4. Het zullen vlug wereldkampioenen muur klimmen worden , voor die prijs kan je die hele troep wel retour ticketje geven zeker.

 5. Dan gaan die illegalen toch voorbij die muur staan toch?

Trending

%d