SONY DSC

Op enkele voetstappen van het gebouw van de de Tweede Kamer in Den Haag (deze is te vergelijken met de Kamer van Volksvertegenwoordigers in België), sprak ik met Florens van der Kooi, de ‘actieverantwoordelijke’ van Voorpost Nederland. Hij levert in een uitgebreid vraaggesprek scherpe kritiek op het beleid van de Nederlandse regering van Mark Rutte en laat verder zijn licht schijnen op onderwerpen als immigratie, de Europese Unie en gendertheorie.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] Florens van der Kooi over immigratie, de Europese Unie en gendertheorie”

  1. In Holland is het al even politiek-correct gedegenereerd als in ons Belzjikistan ; “Andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken !”

Trending

%d bloggers liken dit: