Beknopt PVV-verkiezingsprogramma nu al aan de Nederlandse kiezers voorgesteld

Op 15 maart 2017 zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer van Nederland. De partij van politicus Geert Wilders, de Partij Voor de Vrijheid (PVV), heeft via Facebook middels zijn voorman het conceptverkiezingsprogramma gepresenteerd. Het geeft de kiezers alvast op hoofdlijnen een beeld van de plannen van de PVV. De titel van het conceptprogramma is ‘Nederland weer van ons!’.

gwpvv

De PVV richt zich in het programma tegen de islamisering van Nederland en de ongecontroleerde invasie van immigranten, beide processen die onder de huidige regering worden ondersteund. Men schrijft genoeg te hebben van de massa-immigratie en asiel, terreur, geweld en onveiligheid. De kosten die hiermee gemoeid zijn wil de partij graag investeren in de gewone Nederlander.

Andere opvallende punten in het programma zijn dat alle asielzoekerscentra in het land dicht moeten, radicale moslims preventief worden opgesloten, criminelen met een dubbele nationaliteit het land worden uitgezet en Syriëgangers niet meer mogen terugkeren naar Nederland. Ook wil men geen geld meer naar ontwikkelingshulp, windmolens, kunstsubsidies en de Publieke Omroep.

Op dit moment staat de PVV bovenaan in de peilingen voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart van volgend jaar. Het lijkt voor de hand te liggen dat ze de grootste wordt, zeker ook omdat regeringspartij en concurrent de VVD, het niet goed doet. De PVV is vooral populair onder de kiezers vanwege de antwoorden op het beleid van de regering voor het accommoderen van de immigratie-invasie.

3 comments

  1. Meneer Wilders heeft nauwe banden met Israel, dus hij is voor de zionistische agenda. Die willen de Noordse witte christenlijke mens vernietigen. Als hij de baas zou zal hij niets oplossen, daar de joden, zo zeggen de joden zelf, ( zie Barbera Spector uit Zweden, bekende jodin) achter deze zg vluchtelingen stroom zitten!

    1. Volgens mij heb jij iets te lang met je neus in de Protocollen van de Wijzen van Sion gezeten. Israel is één van de weinige bondgenoten die het Westen heeft in zijn strijd tegen de oprukkende Islam. Laten we ons aub niet van vijand vergissen.

  2. Op zich sta ik hier volledig achter. Maar met dit radicale programma krijg je m.i. nog niet voldoende neuzen dezelfde richting op om een eigen regeringscoalitie te kunnen vormen. Dan zal Nederland eerst nog flink verder moeten radicaliseren. Wat ik ook mis is een aanpak van de enorme wildgroei van het aantal van 970.000 ambtenaren op lokaal, provinciaal en rijksniveau. Met name op de vele ministeries lopen tienduizenden onschendbare (!) ambtenaren rond zonder duidelijke werkfunctie. Deze ambtenaren zouden omgeschoold moeten worden tot bewaker van onze grenzen, vliegvelden en havens, maar dan zal eerst het Verdrag van Schengen uit 1985 over de open Europese binnengrenzen opgezegd moeten worden. Al met al wordt het nog een heel problemen met 21% of 3,7 miljoen westerse of niet-westerse vreemdelingen in ons land, want veel van die gasten zijn al veel te ver binnengedrongen in onze Nederlandse samleving.

Comments are closed.