Islamitische Londense burgemeester verkiest boerkini boven bikini, ‘keuzevrijheid’ zei u?

Het boerkini-verbod is hét thema van de afgelopen dagen. De ene is voor, de ander is tegen en nog andere zien er een afleiding in om het slechte beleid van de regering te maskeren. Het is met andere woorden een partij armworstelen, waar niemand beter van wordt. Maar wat als de progressieven en de moslims deze strijd winnen? Niets aan de hand? Is daarmee de ‘vrijheid’ gered? Geloof het niet!

btht

De Londense burgemeester Sadiq Khan – niet geheel toevallig een moslim – is tegen een boerkiniverbod. Progressievelingen en moslima’s  zijn eveneens tegen dat verbod en dit omwille van “de vrijheid om te kunnen dragen wat men wil“… Dat dit zever in pakskes is bewees de Londense burgemeester echter een aantal keren zélf.

Nog maar twee maanden geleden schreven we immers over de ‘vrijheden’ die in Londen overblijven sinds Sadiq Khan er de plak zwaait (lees hier). Vrouwen moeten tijdens de meetings van zijn partij vanachter of gescheiden van de mannen plaatsnemen. Is dat vrijheid? Meer specifiek aangaande het überactuele thema herinneren we er u aan dat in Londen reclames met … bikini’s uit den boze zijn. Is dat vrijheid?

ppzd
Naïviteit kent bij de progressievelingen geen grenzen. Terwijl ze volop de moslima’s steunen in hun zogezegde strijd voor ‘vrijheid’, verkiest de Londense burgemeester, zelf een moslim, de boerkini boven de bikini. Tot zover de vrijheid bij de islam.

Met andere woorden, progressieve lieverdjes, ga morgen maar vrolijk in bikini actie voeren op de Antwerpse Suikerrui om de ‘vrijheden’ van de vrouwen binnen en buiten de islam te onderstrepen, maar besef dat het onder een islamitische burgemeester (of premier) weleens gedaan zou kunnen zijn met het dragen van uw bikini. Dan wordt het aantrekken van de boerkini geen vrije keuze, maar een opgelegde kledijkeuze. Net zoals dat voor moslima’s nu eveneens zo is trouwens, maar wat ze niet willen toegeven.

7 comments

  1. Als je naar dat fotootje kijkt kan je toch onmogelijk iets tegen bikini’s hebben?

  2. “Ban de Burkini” want ONS Vlaanderen is deel van ONS Fort Europa , dus ONS continent en geen kalifaat-kolonie van Saudi-Arabie met Mekkantwerpen als metropool. In ieder geval is de “voorlopige schorsing” door de Franse RvS van het burkini verbod, dat sommige kustburgemeesters uitvaardigden, een troefkaart voor Marine Le Pen, die ermee de dolle politiek-correcte , masochistische, autodestructieve waanzin der islamisatie mee kan aan de kaak stellen ! Waarom heeft Fort Europa zich van oudsher tegen Islamisatie ter broodnodige culturele zelfverdediging verweerd ; “Godfried van Bouillon”, “Roland de Roncevaux”, “Karel Martel”, “Spaanse Reconquista op de Moren”, “herhaald Beleg van Wenen”, “Slag van Lepanto” etc…?
    Toch niet om nu zo laks de burkini te dulden BOVENOP die massa recente muzelmanse terreur, geïnspireerd door die talrijke “Hate Speech” verzen in de Koran, die oproepen tot geweld tegen “ongelovigen” !!!!!!!

  3. Overal in Europa maar zeker ook in Engeland geldt voor alle nieuwkomers of immigranten: aanpassen of oprotten en zeker niet provoceren met de mededeling dat de overgrote meerderheid zich maar aan zou moeten passen. Dit is a-sociaal gedrag en veroorzaakt alleen maar ergernis

  4. Aanvulling : verplicht voor Muselmanen wel te verstaan.

Comments are closed.