In Italië ten Noordoosten van Rome vond er vannacht een zware aardbeving plaats. Het dodentol loopt op het moment van dit schrijven al op tot 37 slachtoffers. Wanneer er natuurrampen gebeuren, is het begrip ‘solidariteit’ nooit ver weg en in Italië kan je solidariteit bij rampen steevast in één adem vermelden met het nationalistische CasaPound Italië.

abicpi5

Bij vorige rampen in Italië stond La Salamandra CPI steeds op de eerste rij om mensen te redden uit de penibele situaties waarin ze zich bevonden. Ook nu zijn de jongeren van deze sterk groeiende beweging druk in de weer met het redden van mensen en het ruimen van puin. In de hoofdlocatie van CasaPound in Rome is bovendien een inzamelactie gestart met goederen voor de getroffen Italianen. Een kort overzicht:

De vrijwilligers van La Salamandra CPI vinden onder het puin een bejaarde man en weten hem te redden.

De vrijwilligers van La Salamandra CPI staan steeds op de eerste rij om Italianen uit de nood te helpen bij natuurrampen. Ook nu na de zware aardbeving ten noordoosten van Rome.

De woordvoerder van CasaPound Italië aan het woord.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Vrijwilligers CasaPound Italië helpen mensen redden na zware aardbeving afgelopen nacht”

Trending

%d bloggers liken dit: