df2Het is een positieve titel, maar misschien is dat ook wel hetgeen we nu juist nodig hebben. Daniel Friberg, CEO van zowel mijnbouwbedrijf Wiking Minerals als van uitgeverij Arktos Publishing, trekt met een positieve boodschap naar de rechtse militant die net als de volledige politieke beweging misschien net iets teveel geleid werd door een gedeprimeerde visie op de geschiedenis, onze cultuur en de resultaten van onze politieke strijd.Boekbespreking door Frederik Vandelannoote.

Rechts is over heel Europa aan een terugkeer bezig, het is nog niet te laat, de Europese volkeren kunnen nog gered worden! In zijn boek haalt de schrijver enkele voorbeelden aan waaruit dit blijkt. Links, en dan vooral zijn cultuur-marxistische dominatie, lijkt af te nemen. Door een falend systeem kunnen de overheden niet meer de oplossingen bieden waardoor er ruimte vrijkomt voor de oppositie. Niet populistisch, conservatief-liberaal rechts, maar écht rechts zal hierdoor (terug) opstaan.

De schrijver van deze boekbespreking, iets teveel beïnvloed door doemdenkers als Spengler en Evola, denkt er het zijne van maar dat zal Daniel Friberg worst wezen. Dit boek is niet geschreven voor de lezer van politieke filosofie maar voor de strijdende militant. Geen grote diepgaande verhandelingen over de “Frankfurter Schule” maar een boekje dat leest als een vurige toespraak. Ik gebruik expres boek’je’ omdat de verhandeling zelf maar 50 pagina’s telt, waarin weliswaar kernachtig het probleem van de huidige linkse dominantie in zijn verschillende facetten wordt belicht, om vervolgens tot de kern van het betoog te komen: metapolitiek.

Al te vaak wordt gedacht dat men de samenleving kan veranderen door het parlement te veranderen. De waarheid is dat het parlement altijd naijlt op de veranderende machtsbalans in de samenleving. Eerst moet je dus de geest van de mensen veroveren, daarna komt het parlement automatisch in beeld. Om je met deze taak te helpen geeft de Daniel Friberg je in het tweede deel van zijn boekje een metapolitiek woordenboek mee dat je in korte tijd alle noodzakelijke basisbegrippen bijbrengt. Tot slot wijdt de auteur nog enkele hoofdstukjes aan praktische tips over hoe omgaan met (multi-)media, genderrollen en antifa.

Ben je nieuw bij Voorpost, een schacht bij NSV! of KVHV, … of wil je een eerste kennismaking met nieuw-rechts? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Het is in het Nederlands te verkrijgen bij www.arktos.com en is jouw ideale metapolitieke starterskit.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “[BOEK] De terugkeer van echt rechts – Daniel Friberg”

  1. ik heb het me besteld – zal dan wel eens lezen. Leer ik de uitgever kennen – heb zelf de “hardcover” gekozen – kan ik het uitlenen. (:-))

  2. Dit boek is misschien wel geen “Political-Correctness” maar mogelijk eerder wel “Zionist-Correctness”, google eens info over de schrijver en zijn ideologie…

    1. En zoals elke goede zionist, woont hij niet perse waar je denkt dat zionisten wonen, maar in Hongarije. Tenslotte is de beweging en ideologie internationaal. Je komt ze overal tegen. Van Shangai tot boemerskonte.

Trending

%d bloggers liken dit: