Facebook is een bedrijf dat last heeft van selectieve verontwaardiging. Terwijl burgerrechtenbewegingen om de haverklap geblokkeerd worden, mogen radicale moslims ongestoord hun gangen gaan. Een uit de lucht gegrepen bewering vanwege ReAct? Helaas niet! Bekijk het volgende maar even.

Toen enkele maanden geleden Pegida Vlaanderen een afbeelding met het opschrift ‘Stop islamisering’ op hun Facebook-pagina plaatste, werden alle beheerders van die pagina een tijdlang geblokkeerd door de sociale netwerksite. De beheerder die de afbeelding plaatste kreeg zelfs een ban van 30 dagen, zowel op de Pegida-pagina als op zijn eigen persoonlijke pagina. Ook onderstaande spotprent werd op die manier verwijderd. Lees hier, hier en hier.

 fbl11

De in Nederland populaire pagina ‘Liefde voor Holland’ werd al een aantal keer verwijderd door Facebook. Hier was eveneens het bekritiseren van de radicale islam telkens de aanleiding. Maar hoe staat Facebook in feite tegenover geradicaliseerde gekken die de jihad prediken? Laten we dat meteen even bekijken.

Op de Facebook-pagina ‘Trots Op Islam’ schreef Samir Samo op 3 augustus jongstleden het volgende: “Ik hoop dat er meer aanslagen komen in België. Ik zou het Vn me harte toejuichen kk dieren zijn dat. Laat isis hun oprollen Niks meer medelijden met die dieren“. Een wakkere burger uit Ieper meldde deze duidelijke haatboodschap die oproept tot moord aan Facebook.

Je zou denken dat facebook deze reactie zou verwijderen en de man/vrouw in kwestie van Facebook zou gooien, al is het voor 30 dagen. Maar u raadt het al, Facebook is de verdraagzaamheid zelve en reageerde als volgt aan de wakkere burger uit Ieper: “We hebben de reactie gecontroleerd die je hebt gerapporteerd vanwege haatdragende taal en hebben vastgesteld dat deze niet in strijd is met de richtlijnen voor de community.

s2

s1

Zo, dat is duidelijk. De islamisering aanklagen is voor Facebook NIET ok. Oproepen tot moord is dat WEL. De wakkere burger kreeg tot slot het advies om ZELF Samir te blokkeren zodat ze Samirs boodschappen niet meer kan lezen… Ja, de andere kant opkijken is gemakkelijk natuurlijk, maar daar doen wij niet aan mee! Tenslotte willen we toch allemaal dat Facebook een veilige en prettige omgeving blijft voor iedereen, niet?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

10 reacties op “Moslim roept op tot meer aanslagen, Facebook vindt het “niet in strijd met de richtlijnen””

 1. jan hammerbacher

  Unia? Hallo?

 2. Ook heel bizar dat de eigenaar van facebook dezelfde afkomst heeft als Soros. Je zou nog gaan denken dat er een of andere duister complot achter zit om het Westen kapot wil maken…

  Denk er maar niet teveel over na. Je zou wel eens tot de verkeerde conclusie kunnen komen, en dat is heel gevaarlijk in onze links-liberale bananenrepubliek.

  Denken is namelijk schadelijk voor de gezondheid.

 3. Democratie is echt geweldig, hé?

  Al die vrijheid en veiligheid. Wauw!

 4. Straks hebben we hier zekers niets meer te zeggen ,NIETS . an zijn we aan alles wat er al is maar zich nog niet volkomen uit qua Religies van buitenaf. Wij Nederlanders zijn zo Naïef dat we de werkelijkheid niet durven te openbaren we doen het verschuilen en weten ons geen raad tegenover een boeven staat, wat het al zolang is , en nooit meer terug zal keren zoals het was .
  Er zijn ook genoeg die het al gezien hebben zoals ik zelf Alles wat moslim is en kan niets anders zijn dan Haat is
  Help elkaar zolang het kan .En kom ook voor elkander op zolang zij/hij je gelijke is in VOLK

 5. ja, die VK.com ga ik zo meteen bekijken. Van wie is het?

  ach beste is dat alle Pro Europa en Pro White Race, en Pro vrijheid van meningsuiting fans maar massaal facebook wegdoen, en radicaal hard boycotten. Facebook pleegt verraad en is een westers/ Amerikaans produkt en social media platform op het westerse internet, en ze moeten nu een dure les leren.

  HEt europese volk en ras moet nu maar wakker worden, en voor hun zelfbeschikking kiezen, vanuit zuiver biologisch oogpunt (biotopen analyse) is dit natuurlijk, gezond, en noodzakelijk nu. Islam zelf gedraagt zich als een parasitair organisme, idem dito als bv het zika virus. Biologisch parallel dus in feite en het serum hiertegen is nog niet ontwikkeld na ruim 1400 jaar infecties wereldwijd met ruim 500 miljoen slachtoffers. Ja onze hersenen kunnen ziek worden, en ik als psychiatrische patient (schizofreen, paranoide ASI) weet hier alles van. Onze lever kan ziek worden maar ook onze geest, hersenen, IK persoon, enz en dat islam virus leidt tot behoorlijk wat psychische schade en ook sterk verminderd IQ en ratio. Andere religieuze virussen hebben ook dezelfde invloed maar islam spant de kroon, is Super religieuze Zika, verminderd het hersenvolume spontaan tot enkele millimeters, paar mm^3, rest volume in het moslim hoofd is dan gewoon leeg.

 6. Frederik Van der Linden

  Stop nu met het gebruiken van de term “radicale islam ” aub. Zo lijkt het wel of er een “goede of aangename of te aanvaarden islam bestaat. Niet !
  Het woord “islam” dekt de gehele lading en is dus voldoende.

 7. Frank Alderweireld

  Ik maak het constant mee. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat ondertussen dit medium ook al werd gehersenspoeld door de poco’s en moslim gespuis. Net zoals de rest van media trouwens.

 8. […] Bron: https://rechtsactueel.com/2016/08/19/moslim-roept-op-tot-meer-aanslagen-facebook-vindt-het-niet-in-s… […]

 9. die zijn al hetzelfde als de belgische regering/en,die laten ook alles toe van dat gespuis,maar owee als het van een belg komt.

 10. VK.COM , het objectief-correcte alternatief voor FaceBook, lijdt niet aan politiek-correcte, islamofiele TWEEZAKKERIJ !

Trending

%d bloggers liken dit: