07082016bloody-macheteOpnieuw is een gruwelijke islamitische terreuraanslag gepleegd.  Een terrorist van Islamitische Staat, een Algerijnse man van 33, viel gewapend met een machete het politiekantoor van Charleroi in Wallonië aan.  Twee politie-agentes werden weerzinwekkend verminkt aan gezicht en hals;  zij worden allebei in een kunstmatige coma gehouden, omdat de pijn anders ondraaglijk is.  Het gezicht van één van de dames is zo toegetakeld, dat het met plastische chirurgie zal moeten gereconstrueerd worden.  De dader werd doodgeschoten.

Terreurgroep Islamitische Staat heeft de aanslag in het politiekantoor vandaag opgeëist. ‘De aanvaller van Charleroi is een soldaat van Islamitische Staat. Hij leidde de operatie die een antwoord is op onze oproepen om de bevolking aan te vallen van de coalitie van kruisvaarders’, aldus het ‘nieuwsagentschap’ Amaq, de spreekbuis van de moslimterroristen.

De aanval is een rechtstreeks gevolg van de Belgische laksheid inzake het toepasse07082016reactaanslagcharleroin van de wetgeving inzake verblijf op het grondgebied.  De IS-terrorist was immers illegaal op het grondgebied, maar werd door de Belgische overheid gedoogd.  Hij ontving enkel een papiertje waar op staat: ‘Gelieve het grondgebied te verlaten’.  België kiest echter al 30 jaar voor een beleid, waarbij verder niet opgevolgd wordt of dat uitgevoerd wordt, en waarbij er nauwelijks gesloten centra voorzien worden waar illegalen in kunnen opgesloten worden.  In 2015 werden er maar liefst 43.433 van dergelijke papiertjes om het grondgebied te verlaten uitgedeeld.  Het aantal plaatsen in een gesloten opvangcentrum bedraagt welgeteld… 600.

Uit een verklaring van N-VA-staatssecretaris Francken blijkt zelfs dat illegale Algerijnen sowieso nooit worden opgesloten voor terugkeer, ‘want Algerije werkt niet mee’.  Het Vlaams Blok/Belang stelde reeds 30 jaar geleden de oplossing voor: koppel de medewerking van zo’n landen aan het ontvangen van ontwikkelingshulp.  Een land dat niet meewerkt, krijgt niets meer.  De voorstellen van het VB kregen echter geen kans, de N-VA van Theo Francken sloot de partij mee op in een ‘cordon sanitaire’.

08082016reacttomvangriekenVlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken reageert dan ook scherp.  ‘Zolang een uitwijzingsbevel niet wordt gevolgd door een effectieve repatriëring zal zich het bericht verspreiden dat België het land is waar men – eens voet aan wal gezet – ook kan blijven én zullen feiten zoals die in Charleroi zich blijven herhalen. Het Vlaams Belang is de permanente aankondigingspolitiek van Theo Francken grondig beu en eist dat na de veelbelovende woorden eindelijk ook daden volgen. Wanneer het de N-VA menens is, maakt zij van de immigratiekwestie – eindelijk én dringend – een regeringszaak! Drie maatregelen dringen zich op: Actieve opsporing van illegalen, drastische verhoging van de capaciteit in de gesloten centra voor illegalen en invoering van grenscontroles’.

Het actieve gedogen van tienduizenden, zoniet honderdduizenden illegalen in België zorgde ook eerder al voor gruwelijke terreur.  Intussen is gebleken dat IS-terrorist Mohammed Belkaïd, het brein achter de islamitische massamoorden in Parijs, ook al in 2014 als illegaal een papiertje ‘verlaat het grondgebied’ kreeg, maar dat dit niet werd opgevolgd wegens ‘niet prioritair’.  De familie van de slachtoffers in Frankrijk klaagt momenteel de Belgische staat aan voor haar foutieve laksheid en eist forse schadevergoedingen.

Het actieve gedoogbeleid in België tegenover illegalen mag niet enkel toegeschreven worden aan de regerende partijen CD&V, Open VLD, SP.a, Groen en N-VA.   Het is ook een gevolg van de roep om open grenzen en lakse controles, die al decennia wordt aangevuurd door een brede linkse beweging, bestaande uit de katholieke kerk, NGO’s, de volledige Vlaamse leugenpers, vakbonden, scholen en komitees pro-illegalen allerhande.  De gevolgen daarvan worden nu duidelijk.

07082016reactregularisatie

07082016reactlaatzeblijven

07082016reactwearenotdangerous07082016reactkerkasiel

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Moslimterreur Charleroi: gedoogde illegaal slaat gruwelijk in op agenten met machete”

 1. Na Bommoslims in Maalbeek en op Zaventem dook er nu een Machetemuzelman in Charleroi op. Wat kan men er logischerwijze tegen inbrengen indien Muzelmanse terroristen zich menen te kunnen baseren op DIE Koran Hate-Speech verzen , oproepend tot fysiek geweld tegen ongelovigen ? Immers, de Overheid erkent en subsididiëert de Islam , die de Koran (inclusief die Hate-Speech verzen) tot Codex heeft ! Ergo, onintentioneel beoogd, wakkert de Overheid hierdoor toch MEDE de terreur tegen haar EIGEN burgers aan ! Wij worden gedwongen om nolens volens mede af te dokken met ONS belastingsgeld om subsidies aan de Islam te sponsoren . Dit is puur & onversneden autodestructief masochisme, maar uiteraard weliswaar een politiek-correcte uiting van vermeende ….”verdraagzaamheid”(sic), in essentie PoCo-gecamoufleerde PERMISSIVITEIT !

 2. Zolang PERMISSIVITEIT tegenover muzelmanse fanatici en “jongeren”(ge weet wel) politiek-correct gecamoufleerd BLIJFT als …”verdraagzaamheid”(sic), zolang zullen dergelijke bloederige excessen zich blijven ophopen tot een Calvarie-BloedBerg !

 3. Frederik Van der Linden

  Theo Francken moet NU ontslag nemen !

 4. […] Moslimterreur Charleroi: gedoogde illegaal slaat gruwelijk in op agenten met machete […]

 5. Zolang illegalen en psychopaten gedoogd en onderhouden worden door de Belgische staat en niemand het heeft over een muur om Vlaanderen, dus opzegging van het abjecte verdrag van Schengen uit 1985, blijf je dit soort drama’s houden. Verder geen commentaar!

 6. Hier een leuk artikeltje over de reden waarom de derde wereld naar het Westen wil komen. Opvallend genoeg is het een moslim professor die de redenen geeft.

  http://www.europeancivilwar.com/muslim-professors-say-real-motivation-for-refugees-is-welfare-proximity-to-blonde-women/

 7. Een somali hakte enkele dagen geleden in op enkel mensen in Engeland (Londen). Verschillende gewonden en één dode vrouw.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3722796/Woman-killed-five-people-injured-terrorist-knife-attack-central-London.html

 8. Frederik Van der Linden

  Francken moet NU ontslag nemen.

Trending

%d bloggers liken dit: