Volgens de leugenpers is Donald Trump een clown die enkel flaters maakt en geen aanhang heeft.  Maar zopas hield Trump een verkiezingsmeeting in Florida, waar liefst 15.000 man voor opdaagde;  Crooked Hillary kreeg welgeteld 250 mensen bij elkaar…  Hier beelden van een Tv-uitzending met Trump die je bij ons nooit te zien zal krijgen:  een ontspannen, rationele, redelijke Trump die glashelder de vinger op de wonde durft leggen: het verwijderen van Khadaffi in Libië en Saddam Hoessein in Irak was een vergissing, de steun aan de Syrische ‘rebellen’ tegen Assad is onverantwoord, en het zou véél fijner zijn om met Rusland overeen te komen.

Meer info over Trump:  Vlaanderen steunt Trump

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Trump: moord op Khadaffi en Saddam was vergissing, overeenkomen met Rusland zou fijn zijn”

  1. Hier een ziekelijk nieuwsbericht uit Amerika:. Een meisje van 5 jaar is oraal en anaal verkracht door 3 immigranten (1 uit het midden-oosten en 2 afrikanen).

    http://www.breitbart.com/big-government/2016/08/05/exclusive-twin-falls-refugee-rape/

  2. Ik hoop dat Trump verandering kan brengen in het verziekte Westen, maar ik heb grote vragen als het aankomt op zijn “connecties” met bepaalde “internationalisten”..

  3. Trump wordt in de poco-media als een looser/fascist/islamofoob/en-vul-maar-verder-in neergezet. Iemand met een paar actieve hersencellen ziet deze volksverlakkerij Het erge is dat een grote meerderheid van de ‘après-moi le déluge’-marxisten daar nog altijd in trapt. Mocht hij verkozen worden, dan vrees ik dat een John Kennedy-einde zijn deel zal worden.

  4. Ik geloof in hem, Clinton is niet “eerlijk” , laat trump winnen

  5. Ik heb al lang de indruk dat Putin en Trump uit dezelfde gezonde deegebakken zijn. De toekomstige blanke President van Cowboyland zal zeker in een functioneerbaar symbiose-biotoop kunnen leven met de blanke President van Vodkaland ; een win-win-situatie voor beiden tot afgrijzen van de EU.S.S.R. Potverteerders Dictatuur.

Trending

%d