Minister Koen Geens (CD&V) buigt diep voor Marokkaanse imam

react0582016koengeensbuigtvoorimamUit een beeld dat werd uitgezonden door het internationale Tv-kanaal voor Marokkanen, MRE24TV, blijkt dat de Belgische minister van Justitie Koen Geens op 27 juni ll. een imam wel op een héél bijzondere manier begroet heeft.

In plaats van de man gewoon hoffelijk een hand te geven, zoals dat bij een officiële ontmoeting gebruikelijk is, heeft de Belgische Minister van Justitie Koen Geens een diepe buiging gemaakt.  Een duidelijk symbool van dhimmitude of onderworpenheid, dat door de aanwezige moslims meteen naar waarde geschat is; merk de brede lach van de jongere Marokkaan die erop staat te kijken…

De manier waarop ministers en staatshoofden zich gedragen ten overstaan van vreemdelingen is van het grootste belang.  Zo weigerde de echtgenote van de Amerikaanse president Obama principieel om een hoofddoek om te doen bij een officieel bezoek aan Saoudi-Arabië.

De imam heet Tojgani, komt uit Marokko en trekt grote aantallen toehoorders voor toespraken in een moskee in Brussel.  Hij preekt hier al jaren, maar spreekt geen woord Nederlands of Frans.  Hij heeft grote sympathie voor de Moslimbroeders, de extremistische moslims die probeerden van Egypte een theocratische dictatuur te maken, waarna dat verhinderd werd door een staatsgreep van het leger.

Het wordt steeds duidelijker dat, nu de Vlaamse kiezers weglopen, de CD&V actief de stem wil van de moslims; aangezien een meerderheid van de moslims extremistisch is, worden daarvoor door CD&V ook knievallen gemaakt naar extremisten.  Op het kabinet van de Brusselse CD&V werkt Youssef Kobo, een oud-medestander van de gewelddadige extremist Abu Jahjah.  Youssef Kobo vindt het vermoorden van islamcritici grappig:  ook na de moorden op Theo Van Gogh en Pim Fortuyn noemde hij zijn schapen ‘Wilders’ en ‘Dewinter’, vooraleer ze onverdoofd de keel af te snijden.

Ook in kiescampagnes en in andere communicatie maakt de CD&V al actief reclame in Turks en Arabisch.

react0582016koengeensbuigtvoorimamreact05082016youssefkoboschapenwildersdewinterrcdvcdvofferfeestreact05082016cd&vturks1

 

14 comments

  1. Was dat voor of na de dag dat een Manchete-Muzelman “Allahu Akbar” krijste en te Charleroi op twee politie-agentes inhakte , volledig conform die Hate Speech verzen in de Koran, die oproepen tot geweld tegen “ongelovigen” ? Dat creatuur is dus Minister uit een eertijds “Katholieke” partij, de tot CD&V herschilderde CVP . Deze dhimmi buigt hier kennelijk onderdanig voor hij plat op de buik gaat , zitvlak uitnodigend omhoog, voor de tsunami der Islamisering, uit puur en oversneden plat opportunistisch electoraal machiavellisme. Zal die een decenium geleden herschilderde CVP nu eerstdaags nogmaals herschilderd worden van CD&V tot MF&T (Muzelmanse Fanatici & Terroristen) ? “Allah CVPbar” ?

  2. En in Duitsland gooit een vreemdeling zuur in het gezicht van zijn (blanke?) vriendin.

  3. Minister Geens heeft blijkbaar via zijn kinderen rechtstreekse verbintenis met de invasiebende en kan niet anders doen dan wat hij hier betoogt: zich diep buigen voor de komende islam-overheersing. We worden bestuurd door politici die in hun democratisch bepaalde verantwoordelijkheid 1) het effectief vertegenwoordigen van de bevolking niet kunnen verwerkelijken want de aloude wetten, aangepast aan onze vredelievende maatschappij, maken dit onmogelijk en 2) omdat de EU-dictatuur ons en hen wetten oplegt die de elite-EU in haar geheime agenda (het vernietigen van de witte hegemonie in europa) dictatoriaal aan een miljoenenbevolking oplegt. En 3) mocht iemand van deze politiekers zijn kop boven het maaiveld uitsteken, hij onverbiddellijk vernietigd wordt door de groen-linkse-islamitische MSM. We zijn verloren. Jonge mensen: emigreer!

  4. Echt belachelijk, duidelijk teken van zwakte, verraad van zijn eigen oorspronkelijke electoraat en duidelijke minachting voor de “C”.

  5. De Europese bestuurders stellen zich nu al onderdanig en nederig op tegenover een ‘minderheid’ van 55 miljoen moslims. Wat een karakterloosheid. Alleen in Oost-Europa tonen ze m.i. dit soort abject onderdanig gedrag nog niet, hoop ik. Ik geloof dat ik maar ga emigreren naar het land van Orban, die houdt het hek tenminste stevig overeind !

  6. Geens begroet zijn toekomstige baas. Wat een kwal !

  7. Ik weet het niet echt, maar ik denk dat Geens zijn broek nog openstaat.

Comments are closed.