NATION vernielt vlag van IS in Brussel

13646670_10154328977978490_629634911_oZoals aangekondigd hebben militanten van de Waalse vaderlandslievende partij NATION vandaag in Brussel een vlag van IS vernield, als symbolisch protest tegen de moslimterreur.

De politie van Brussel liet deze vreedzame uiting van vrije meningsuiting plaatsvinden, op voorwaarde dat er niet verbrand werd; dat is op de openbare weg zogezegd verboden.  Een regel die blijkbaar enkel voor patriotten, en niet voor vakbonden geldt…

Maar NATION was uiteraard niet uit op een confrontatie met de politie, wel integendeel;  hoofdzaak was vandaag, een krachtige boodschap tegen IS te geven.  ‘ Er is geen nood meer aan liedjes zingen, kaarsjes branden of bloemetjes leggen’, aldus NATION-voorzitter Hervé Van Laethem.  ‘ Wij roepen op tot een veel hardere strijd tegen IS en de moslimextremisten in Brussel die hen helpen en ondersteunen.’

 

5 comments

  1. En dikke proficiat voor deze flinke dames en heren !

  2. “… de Waalse vaderlandslievende partij NATION …”
    Mmmm… en welk vaderland hebben zij dan zo lief?

  3. Dit is dezelfde vlag die in de begin dagen van de islam door de plunderende, verkrachtende en moordende troepen van islam aanvoerders in hun veroveringsroes meegedragen werd. Kortom de lijfvlag van Mohammed (tenminste als hij bestaan heeft) en zijn volgelingen. Wat het kruis is voor christenen is deze zwarte vlag voor gelovige moslims. Wil je weten hoe de islam ooit de wereld overspoelde kijk dan naar de activiteiten van IS. Het loopt vandaag precies als toen ook met de overeenkomst dat de niet islamitische wereld gelijk weerloos is als vroeger. Onze weerloosheid van vandaag wordt vooral veroorzaakt door islamofiele inspanningen van politici van socialistisch progressieve snit met bedenkelijke moraal. Zij zijn het met de EU als instrument die een blok zijn aan ons been in de strijdt tegen de radicale islam. De term radicale islam is een verwarrende term omdat bij nadere beschouwing de islam “”an sich”” radicaal genoemd mag worden. Radicaal zowel in haar religieus/politieke dogmatiek alsook in haar dwang naar segregatie en ontmenselijking van alles wat niet moslim is. Beter was het een grote IS=Islam vlag te maken die dusdanig over de straat was gelegd dat er duizenden auto’s over gereden zouden zijn. Hoeveel “gematigde” moslims zouden in die situatie een omweg hebben gemaakt?

    1. Hoeveel gematigde christenen zouden onder een brandend kruis van de KKK doorrijden? Extremisme maakt niemand vrolijk, ongeacht je achtergrond of voorkeur.

Comments are closed.