react29072016nationbouillon3De golf van terreuraanslagen door moslimterroristen en islamitische asielzoekers begint patriotten danig op de zenuwen te werken.  De Waalse nationalistische partij NATION trok dan ook onlangs naar de symbolische plaats van Bouillon, om er een vlag van IS symbolisch te verbranden, en een groot spandoek tegen de islamisten te ontrollen.

Godfried van Bouillon was de Europese kruisvaarder die de enige volledig geslaagde kruisvaart, de allereerste tussen 1096 en 1099, (mee) aanvoerde.  Naast de Franse was de Vlaamse ridderkolonne één van de belangrijkste in het leger.  In deze defensieve operatie tegen de al eeuwen oprukkende islam stootte hij na enorme gevaren en beproevingen door tot Jeruzalem, heroverde de stad op de moslims en werd er door de andere kruisvaarders tot ‘Koning van Jeruzalem’ uitgeroepen.  Die titel weigerde hij, want hij wilde geen koning zijn in de stad waar Christus de doornenkroon had gedragen; hij aanvaardde enkel de titel van ‘Beschermer van het Heilige Graf’.  Hij ging de geschiedenis in als één van de meest volmaakte Europese ridders aller tijden.

Zijn standbeeld prijkt terecht in Brussel, nabij het koninklijk paleis, op het Koningsplein.  Daar wil NATION nu morgen om 11 uur opnieuw een vlag van IS verbranden.

Men zou denken dat daartegen geen bezwaar kan bestaan; het verbranden van de vlaggen van politieke tegenstanders is een klassiek element van vrije meningsuiting, en werd in Brussel al vaak toegepast door moslims tegen vlaggen van Israël en de VS.  Maar deze keer laten de Brusselse baronnen, excuseer burgemeesters, weten dat deze verbranding niet mag doorgaan.  Het zou een ‘provocatie’ zijn.  Dat klopt: een provocatie aan het adres van moordenaars, terroristen, koppensnellers en verkrachters.  Wat zou daar mis mee zijn?  Dat is volkomen wettig.  Het lijkt er natuurlijk eerder op, dat de Brusselse baronnen bang zijn voor de reactie van de massa’s moslimextremisten die zij in Brussel de hand boven het hoofd houden, en waarvan zij de stemmen nodig hebben…

NATION verschijnt morgen om 11 uur stipt op het Koningsplein met enkele cameraploegen in zijn kielzog.  Wie wil zien hoe het met de vrije meningsuiting gesteld is in Brussel, wordt uitgenodigd om te komen kijken.  Wandel gerust rond en geef uw mening;  de wet op het politieambt bepaalt dat geen enkele agent u zonder enige aanleiding zomaar mag aanhouden, en als dat toch gebeurt, dan is dat enkel een bestuurlijke aanhouding (die niet op het strafblad komt) en dient u tegen hen nadien klacht in bij het Comité P.  Op die manier worden burgemeesters via hun politie opgevoed tot respect voor de vrijheid van meningsuiting, ook voor patriotten.

react29072016nationbouillon2

react29072016nationbouillon1

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Morgen verbranding IS-vlag in Brussel, Koningsplein, 11 uur”

  1. Johannes Post

    Vanuit NL:

    Goed gedaan!

  2. laffe bestuurders. Hang ze aan een lantaarnpaal

  3. Provocaties mogen van onze laffe bestuurders alleen tégen de witmensen zijn.

Trending

%d bloggers liken dit: