10.000 reacties geplaatst op REACT: DANK U!

react2707201610000Terwijl we met onze beste maand ooit (in juli 2016 nu al 150.000 bezoekers, dat is gemiddeld bijna 6000 per dag) oprukken naar de 6 miljoen bezoekers in totaal, werd op de website van REACT zopas een andere mijlpaal bereikt: er werden door onze geliefde lezers, door u dus, maar liefst 10.000 reacties gepost!

Hier een screenshot van onze statistieken:

 

react2707201610000reacties1

De redactie van REACT zegt DANK U aan al wie al reacties geplaatst heeft, en bij deze drukken we ook graag eens een keer de TOP 10 af van onze meest actieve ‘Reacteerders’:

react2707201610000reacties2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan diegenen die al vaak reacties geplaatst hebben: ga zo door!

Aan alle anderen: geef ons gerust uw mening, uw feedback!  Die is erg nuttig voor ons, en we volgen die aandachtig.  REACT groeit en bloeit- dankzij jullie)

4 comments

 1. Vreemd dat mijn reacties er de laatste maanden niet meer door komen of geplaatst worden.
  Is daar ook ‘n reden voor?

 2. bedankt voor de erkenning , dat heeft mij de zin om verder te reageren op het vele onrecht en de misselijkmakende leugens die zo mildig door het politiek denken worden verspreid……………houzee

 3. Meestal wordt ik ergens vanaf geschopt als ik reageer (instaban) hier wordt je bedankt heel verfrissend lol.

  Je zou de dreigementen van google en youtube eens moeten zien ik schijn nogal in strijd met de regels te handelen .
  Wij gaan uw google plus account verwijderen bla bla bla regels.

  Mijn reactie (beroep) :
  Nou graag als dat kan ik wilde die kutpagina van jullie van begin af aan al niet is me door mn strot geduwd dus doe me een plezier en verwijder hem stelletje kloothommels .
  Wat denk je krig ik deze reactie terug quote:
  Beste gebruiker van Google+,

  Hartelijk dank voor je bericht.
  We hebben het beroep bekeken dat je hebt aangetekend en het lijkt erop dat je Google+ account een goede reputatie heeft. Je toegang tot Google+ wordt daarom momenteel als het goed is niet beperkt.

  In iedergeval ook bedankt van hier en keep up the good work :)

 4. Rechtsactueel is tegenwoordig nog het enige blad waar men zijn zienswijze over de nationale en internationale politiek nog kenbaar kan maken een zienswijze die de ongerustheid van de Europese burger weerspiegeld

Comments are closed.