react28072016gerolfannemansZoals door velen voorspeld en verwacht werd Duitsland de voorbije weken het slachtoffer van een golf van aanslagen door asielzoekers, die door Angela Merkel massaal werden aangetrokken met haar beruchte uitspraak ‘wir schaffen das’.
Vandaag sprak Merkel het Duitse volk toe, maar wie verandering had verwacht, kwam bedrogen uit:  Merkel volhardde in de boosheid, zegde opnieuw ‘wir schaffen das’ en kondigde geen enkele concrete maatregel aan om het Duitse volk tegen de moslimterreur te beschermen.
Europarlementslid Gerolf Annemans reageert verbijsterd op de boodschap van Angela Merkel. “Wereldvreemd, onverantwoord, maar vooral beangstigend”, aldus Annemans.
‘Wat kan je doen tegen een krankzinnige, die luistert naar uw argumenten maar gewoon in de waanzin volhardt? Wie vandaag de toespraak van Angela Merkel volgde kon vaststellen dat de wijsheden van George Orwell vandaag bijzonder actueel zijn.  Hoewel het grote welkomstfeest van Angela Merkel is uitgedraaid op een morbide kater, volhardt ze in de waanzin. Ze neemt de vlucht vooruit, omdat de terugblik op haar parcours te eng is”, aldus Annemans.
react28072016angelamerkelVolgens Annemans is de ‘Willkommenskultur’ verworden tot ‘Terrorismuskultur’. Hij verwijst ter zake naar de talloze aanslagen waarbij asielzoekers betrokken waren en de enorme aanwezigheid van mannelijke moslims in de asielstroom:  uit cijfers van de Internationale Organisatie voor Migratie blijkt dat liefst 4 op 5 vluchtelingen islamitische jongemannen zijn.  Voor vrouwen en kinderen is het in Syrië en Irak blijkbaar wél veilig…
Het Europarlementslid roept de Vlaamse meerderheidspartijen op Merkel tot rede te brengen door manifest een veto uit te spreken tegen haar destructief immigratiebeleid. “Genoeg geschafft”, moet het nieuwe credo zijn, aldus nog Annemans.
Dat laatste is uiteraard een wensdroom: de CD&V liet al weten absoluut enthousiast te zijn over Merkels toespraak.  De Belgische regering met N-VA, CD&V en MR gaat dus verder met het erkennen en subsidiëren van moskeeën, het uitbetalen van dopgeld aan teruggekeerde Syriëgangsters en het betalen van de ziektekosten van terroristen die in Syrië gewond of invalide werden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

21 reacties op “Annemans na nieuwe uitspraken Merkel: ‘Wereldvreemd en onverantwoord’”

 1. Gaan we hier in Europa nu eindelijk eens beseffen hoeveel ellende de inwoners van Israël al zovele jaren te verduren hebben? We kunnen beter solidair zijn met Israël, dan met de valse leugens van de islam meeheulen. Israël voert al vele jaren strijd tegen het islam-terrorisme. Dat verdient onze bewondering, temeer ook, omdat het ondanks die existentiële bedreiging ook nog eens het enige democratische landje in het gehele Midden-Oosten is.

 2. geachte Heer Annemans,
  Al de jaren dat u politiek actief bent bewonder ik u voor uw sympathieke en kundige bijdrage aan de verdediging van ons Europa.
  ik stem op de Nederlandse VB (pvv) en ben het wederom geheel met u eens.
  In het kort mijn mening over de huidige situatie:
  De V.S. Zullen Europa vernietigen om hier als laatste redmiddel voor hun Economisch probleem een slagveld te maken in opdracht van Saoedi-Arabië (Soenieten )
  cultureel erfgoed wat de V.S.niet hebben moet worden vernietigd in Europa en Mi.O.
  Het lidmaatschap aan de NAVO verplicht ons naar de pijpen van De V.s. Te dansen (zie Frankrijk in Libië.) en Turkije als bondgenoot tegen Rusland.
  Het spreekwoord: Beter een goede buur dan een verre vriend . Wij kunnen veel meer nut en plezier hebben aan Rusland dan aan de V.S.
  In Polen heeft men schrik van de verplichtingen voor de NAVO. Dit i.v.m de relatie met Rusland.
  Europa en Rusland hebben een gelijk probleem ISLAM.
  Daarom kies ik voor Trump. Hij is eerlijk in zijn mening en hoeft niet aan het grootkapitaal zijn diensten te bewijzen.
  Daarnaast uit de reactie van Jaan. Waar naar toe ?
  Ik ken Polen goed. Prachtig land en volk. Geen hoofddoek te zien! En katholiek.
  Alle kansen nog aanwezig.
  Met beste groeten, Stef

 3. @ peterkijn
  De guillotine is reeds bovengehaald in de kerk nabij Rouan, en in Lanaken schampte het mes gelukkig af.

 4. IS heeft nog nooit Israël aangevallen, tijdens de iname van Syrïe had IS, Isralelische commandanten.

  2 religiëen vechten en bloeden voor een béén (Europa) en de derde partij en aanstoker, zal na een gruweloorlog in Europa onze gronden confisqueren.

  De grootste oorlogshuurling van de banken A. Merkel.

  1. IS durft Israel niet aan te vallen, want dan is het afgelopen met IS. Moslim Obama is een bondgenoot van de Saoedische financiers en Turkse wapenleveranciers van IS

  2. Houd toch op met die belachelijke antisemitische complottheorieën

 5. “Wir SCHLAFEN das” ?

 6. eloot jeanine

  Schande,dat rotwijf heeft maar alles te beslissen,ze brengt ons allen in de hel ,wie kan haar waanzin stoppen?
  Ze is bezig een gans continent te vernietigen.
  Zij Moet dringend op het schavot,het is een zaak van wij of zij.dat klootwijf.
  Ik hoop op de mensen die stemmen voor het VB.

 7. Vlad De Spietser had de juiste houding tegenover verraders en niet blanke invasies.

 8. Geachte Heer Annemans,

  Hoe kan men een vrouw als Merkel tot rede brengen? Bekijk die starre blik in haar ogen even, zij zal haar nooit geven. Trouwens met die blik kun je hout hakken.
  De situatie is idd. beangstigend Mr. Annemans. En voor de guillotine is het zeker te laat peterkijn. Het oprichten van de EEG had nooit mogen gebeuren. Waar is de garantie dat de Europeanen niet het slachtoffer zullen worden van deze huidige situatie? De grootste bedreiging ‘de geleidelijke Islamisering van Europa’! Dit wordt het einde van een rustig Europa !! De immigranten komen met miljoenen, jaar na jaar. Het is niet meer te stoppen. Zij zullen onze wetten veranderen naar de wetten van de Koran. Het artikel gaat hier hier over de uitspraak van Mevr. Merkel (…..beleefd blijven). Maar waar heeft men de grenzen al gesloten en wanneer? Als het veel te laat was? Ik zie maar één oplossing voor de Europeanen. Eén die praktisch onmogelijk is maar voor wie het kan … wordt het hoog tijd om te verhuizen. De vraag is waarheen? De moslims hebben zich sinds 20 à 30 jaren reeds verspreid over gans Europa. Ik denk niet dat de groten der aarde, de regeringsleiders, beseffen wat er ons en onze kinderen te wachten staat.
  Met de stelling van Wim Vreeswijk ga ik akkoord alhoewel de Vlaming ‘te laks’ is om op straat te komen, geen schrik te tonen maar ons Vlaamse volk proberen te beschermen met de hulp van de oppositieleiders, niet alleen met het VB. Alle partijen moesten het volk inlichten over wat komen ging. ‘Nu’ is het ‘te ver’ gekomen en ‘hopeloos’.

  P.s. : Vele vluchtelingen zijn geen terroristen, maniakken of moordenaars. Laat ons dat in beschouwing nemen. Ook, ik sta achter het Vlaams Blok, al jaren geef ik jullie mijn stem wat dit onderwerp betreft. 30 jaren geleden, lachten vele mensen me uit en kreeg ik verwijten waarom ik zo dom kon zijn. Wat dit onderwerp betreft, blijf ik jullie standpunt verdedigen. Mocht je niet akkoord gaan met mijn standpunt dan zou ik het op prijs stellen dat je me een mis. duidelijkere uiteenzetting geeft via een privé bericht op Fb.

  Beste groeten.

 9. Helemaal mee eens. Opsluiten en de sleutel weggooien !

 10. Deze vrouw is volslage krankzinnig en moet uit haar ambt gezet worden en opgesloten, zij is een gevaar voor de maatschappij !!

 11. Recent “aan den toog” gehangen in een Antwerps café met enkele toevallig passerende (Oost)-Duitse toeristen (Thüringer “Ossies”) die gewag maakten van …”Merkel FERKEL” ! Dat kan tellen qua “appreciatie” voor deze dochter van een Oost-Duitse DDR dominee en een Poolse Jodin.

 12. ssheinrich1923

  Die Merkel is gewoon een Marxistische agentin van het zionisme! Zij maakt deel uit van de samenzweerders die de nieuwe wereldorde willen stichten! Zij doet dit allemaal opzettelijk om Duitsland voorgoed te vernietigen!

  1. Houd toch op met die belachelijke antisemitische complottheorieën

 13. Frederik Van der Linden

  Inderdaad, ranzig van Merkel. Maar het is zo schurftig dat het niet anders kan dan dat de Duitsers haar met pek en veren het schwarzwald in zullen sturen.

 14. Het is duidelijk en hiermee aangetoond dat VB de enige echte oppositiepartij is in Vlaanderen en de rest feitelijk landverraders zijn

 15. Op zekere dag gaat de guillotine terug bovengehaald worden voor zo’n mensen. Maar het zal te laat zijn.

Trending

%d bloggers liken dit: