Basisschool in Ieper hersenspoelt kinderen met 15 meter lang multicultureel kunstwerk

Wat moet je doen wanneer de ene islamitische terreuraanslag de andere opvolgt en vooral, wat vertel je tegen de kinderen? Je kan ze weerbaar maken voor de toekomst, of je kan ze, zoals een basisschool in Ieper nu doet, verder met leugens over het multiculturele paradijs om de oren slaan. Indoctrinatie heet dat laatste dan.

gpilmnv

Wanneer de kindjes van de Capucientjes in Ieper na de zomervakantie terug op school aankomen worden ze getrakteerd met een graffiti-tekening van een 18-jarige knul uit Geluwe. De jonge knaap, Hektor Misplon, mocht zich laten gaan op één van de containerklassen waarin een deel van de 400 kindjes les volgen. Hektor werd bekend in Ieper vanwege een graffitiwerk waarbij hij het gezicht van Maggie De Block (Open vld) voorzag van een McDonaldslogo. Dat hij op Facebook openlijk sympathiseert met Groen! doet eveneens weinig neutraliteit vermoeden.

In opdracht van schooldirecteur Kris Coussens schilderde brave Hektor een tafereel van een gekleurd en een blank kindje dat dromend naar de lucht staren. Een erg realistische weergave van de bevolkingssamenstelling is het niet, aangezien Ieper een erg laag aantal vreemdelingen telt. Volgens de directeur moeten “kinderen kunnen dromen” en is in zijn school “iedereen welkom”. Praat voor de vaak natuurlijk. Alles heeft dan ook te maken met het indoctrineren van kleine kinderen die moeten en zullen geloven in de multiculturele droom.

En wat die droom in werkelijkheid inhoudt, ondervinden we de laatste tijd bijna dagelijks: islamitische aanslagen tegen voornamelijk blanke Europeanen, jongeren en zelfs kinderen én zwangere vrouwen volgen elkaar aan sneltempo op. De media en politici beschrijven de daders telkens als ‘psychiatrische’ gevallen en ‘lone wolves’, maar er zit net iets meer structuur in de aanslagen dan de media en politici zouden willen. Bijna iedere keer gaat het om islamitische asielzoekers die de aanslagen plegen, die al dan niet opgeëist worden door IS.

Het mag duidelijk zijn dat de overheden met de handen in de haren zitten en teruggrijpen naar de leugens en methoden die ten tijde van Paula D’Hondt* in het leven werden geroepen. Jonge kindjes – in dit geval op een Katholiek schooltje in de schaduw van het Ieperse Kapucijnenklooster en gestuurd door een N-VA-CD&V-bestuur – worden onvervalst gehersenspoeld. Weerbaarheid: 0%. Slaafsheid aan de vreemde bezetter: 100%. En dat allemaal in de stad waar zich de kern van de herdenkingen van de Eerste Wereldoorlog bevindt…

cgkr* Koning Boudewijn benoemde Paula D’Hondt tot Koninklijk Commissaris voor het Migrantenbeleid, een functie die ze uitoefende tussen 1989 en 1993. Dit koninklijk commissariaat was de oorsprong van het Centrum voor gelijkheid van kansen en racismebestrijding, opgericht in februari 1993. Hiervoor kreeg ze in 1993 de Prijs voor de Democratie. In 1992 werd D’Hondt benoemd tot minister van Staat.

9 comments

 1. Is de auteur te lafhartig om zijn naam onder het artikel te zetten? Als je beschaamd bent (en terecht!) je naam te zien onder een stuk dat je zelf schreef, publiceer het dan niet. Wat een laagbijdegrondse praat is me dat zeg.

  PS In een vrije democratische samenleving zou dat mogelijk zijn, want daar is de vrije meningsuiting gewaarborgd, maar in een systeem waar de multiculturele propaganda heerst (en via scholen aan kinderen opgedrongen wordt) is de vrije meningsuiting helaas afgeschaft: mensen worden hier voor de rechter gesleept,zelfs voor het uiten van een kritische mening op Facebook. In zo’n democratuur is anonimiteit, net als in de DDR, een noodzaak. Overigens wordt uw opinie hier zonder meer weergegeven; als wij proberen onze opinie te geven op een linkse website of een site van de leugenpers, dan wordt die steevast gecensureerd. Wij verdedigen dus de échte vrijheid, en hoeven dus hoegenaamd voor niets beschaamd te zijn. Diegenen, die de muur van een school misbruiken voor propaganda, zouden beschaamd moeten zijn. Dat zelfs een directeur dat niet inziet toont aan hoe onbekwaam hij is.

 2. Geachte redactie,
  Ik had gedacht dat jullie het lef hadden om mijn reactie op het artikel m.b.t. de grafitti-tekening op de muur van de basisschool te Ieper, te plaatsen.
  Niets is minder waar….
  Leggen jullie nu de persvrijheid ook aan banden???
  Bij niet plaatsing zal ikzelf stappen ondernemen om mijn reactie te laten plaatsen via Worldpress.

  Groet,
  Johan Hermus

  PS Oeioei, wat zijn we bang zeg.

 3. Geachte (anonieme) auteur van dit artikel,

  Dat je je in de anonimiteit schuilhoudt is voor mij al heel bedenkelijk. Wees gerust : na mijn reactie zal MIJN naam bekend zijn.

  Ten eerste : heeft Hektor, zoals je zelf schreef, een opdracht uitgevoerd. Hij heeft, als 18-jarige, een beeld geschetst van 2 kinderen die dromen van een betere wereld waarin wij allemaal kunnen samenleven.
  Ten tweede : het wordt tijd dat je met je boerenklompen weer op de Vlaamse klei terecht komt want indien je zegt dat er in Ieper geen gekleurde medemensen zijn, dan moet je maar eens rondlopen in onze zo geliefde stad.
  Ten derde : de droom zoals Hektor het m.i. zo mooi afgebeeld heeft, hoeft geen droom te zijn : indien je je grenzen wat verlegde en je vakantieplannen wat verder uitbreidde dan Auswitchz en Büchenwald dan zou je merken dat een multi-culturele samenleving wel degelijk mogelijk is.
  Ten vierde : de islamitische aanslagen waarvan je spreekt worden zowel door mijn moslim- als joodse vrienden afgekeurd. Indien je er nog geen weet van hebt dat dit daden zijn van splintergroepen die zich vereenzelvigen met het islamistische gedachtengoed, dan ben je beter dat je je artikels in mijn poëzie-albumpje schrijft I.p.v. ze te publiceren!

  Ik laat het hierbij. Mijn oprechte excuses dat ik de beleefdheidsvorm niet gebruikte, maar beleefdheid moet je, net als respect verdienen en mijn respect heb je niet.

  Johan Hermus

  Oh ja, vergeten te vermelden dat Hektor mijn neef is en dat ik FIER ben op zijn verwezenlijking.

  PS Nou, dat wordt een leuk familiefeestje: allemaal samen lekker op de djembé roffelen. Kumbaya!

 4. Nee ik heb geen dislexy die verdomde spellings controle fuckt mn texten upp zo fucking irritant

 5. Joh je zou het lesmateriaal eens moeten zien dit is nog niks .
  Boeken zoals mijn twee vaders of mijn twee moeders .
  Of maatschappijleer waarin gewoon wordt gezegd dat molsims christenen en joden prima samen leven in het midden oosten al eeuwen lang.
  Ik weet niet onder welke steen die schrijver heft gewoond maar ok .
  De indoctrinatie is te debiel voor woorden.
  Fijt kinderen gaan slimmer op school dan dat ze eruit komen.
  De docu van Samuel R Bluemenfeld (Are public schools harming our kids?)
  https://www.youtube.com/watch?v=ZOQmUEGqeUY
  Wist je dat bijvoorbeeld dyslexie helemaal niet bestaat maar een aangeleerde conditie is die alleeen in westerse scholen en amerika voorkomt.
  Welkom bij de nieuwe spelling ja weltrusten welkom bij je nieuwe controle methode .

 6. Haalde die snotneus zijn propaganda mosterd bij Goebbels met een pathalogische PoCo-adaptatie er bovenop als “kers op de taart”, heu als “mispel op de koeienvlaai” ?

Comments are closed.