Blijven moslims massaal thuis bij begrafenis moslimterrorist? Niet dus

react24072016begrafenis5Vergeet Apple of Nike, het grootste beurssucces vandaag is de multinational van de dood ‘Islam’, met filialen in vele landen.  Ook het enorme land Indonesië mag delen in de pret.  De terreurgroep Mujahidin Indonesia Timur (MIT) zorgt daar voor de nodige ontploffende animatie tegen al wie soennitische moslims niet bevalt, zoals daar zijn sjiieten, ‘afvalligen’, en uiteraard alle niet-moslims, zoals christenen.

De plaatselijke Aboe Bimbam heet daar ‘Santoso’, die in de jungle met geweren zwaaide onder de naam ‘Sjeik Abu Wardah’.  Zwaaide, verleden tijd, want de Indonesische versie van Chuck Norris pompte wat lood tussen zijn oogjes, en hij mocht dus zijn maagden gaan opzoeken.

Nu zijn moslimterroristen, zoals algemeen bekend bij politiek correcte politici en leugenjournalisten, een ‘verwaarloosbare minderheid’, en dus werd de begrafenis van deze moslimterrorist een grote flop.  De straten bleven leeg.  Want moslims houden niet van terreur, nietwaar?  Moslims houden absoluut niet van terroristen, nietwaar?  Moslims blijven bij een begrafenis van een moslimterrorist uit afkeuring thuis, nietwaar?  Moslims komen dus niet met duizenden op straat bij de begrafenis van een moslimterrorist, nietwaar?  Moslims dragen dus de lijkbaar niet in stoet rond, nietwaar?  Moslims roepen dan niet ‘Allah Akbar’, want terreur is een belediging van Allah, nietwaar?   Moslims maken dus niet massaal filmpjes met de smartphone om de begrafenis van een terrorist te kunnen delen via sociale media en te kunnen laten zien aan de kleine Akbaartjes thuis, nietwaar?  Wel, oordeel zelf:

Op YouTube:

Op Facebook:

Filmbeelden van een moslim op de begrafenis via zijn facebook

Beelden van CNN Indonesië:

En hier nog wat foto’s van de schatjes:

react24072016begrafenis1

react24072016begrafenis2 react24072016begrafenis3

5 comments

  1. Zijt ge absoluut zeker dat het geen stoet van neo-nazi’s is, die ALLEMAAL toevallig net op dezelfde dag en maand als Adolf H. geboren zijn en die zich intentioneel misleidend als….. “moslims” profileren, die stouteriken ? Toch maar eens voor de broodnodige politiek-correcte “duiding” (ge weet wel) ter zake “DE GISTEREN” en “DE SCHANDAARD” consulteren, “zeker is zeker !”.

  2. Enerzijds is dit de schuld van decennialange waardeloze Europese politici die Europa hebben laten vollopen met meer dan 50 miljoen, veelal kansarme, moslims. Anderzijds hebben Bush en Blair de escalatie nog eens fors gestimuleerd door foute oorlogen te beginnen in Irak en Lybië en Arabische lentes aan te moedigen waardoor er een enorme destabilisatie ontstond in de Arabische landen, met als gevolg een migratiestroom van vele miljoenen vluchtelingen richting het ‘rijke’, maar topzwaar gefinancierde West-Europa. Kortom, een eindeloze reeks van missers waardoor we nu met z’n allen met de gebakken peren zitten. Helaas pindakaas.

Comments are closed.