react24072016adama3We leven in de tijd van de ‘multiculturele samenleving’ en de ‘open grenzen’, en dat zullen we geweten hebben:  Nadat eerder deze week duizenden negers de politie aanvielen en mensen neerstaken in… Londen, zijn er nu al vijf nachten zware rellen aan de gang met negers in… Parijs.

Net als de zwarte racisten van ‘Black Lives Matter’ in de VS beschuldigen de zwarten ook in Parijs de politie ten onrechte van ‘racisme’, nadat een zwarte crimineel stierf aan een beroerte na zijn aanhouding wegens afpersing.  Een autopsie toonde aan dat de politie niets te verwijten valt, maar door details als een wetenschappelijk onderzoek laten de relschoppers zich niet weerhouden…

Het verschijnsel, dat duizenden mensen de straat opgaan uit solidariteit met een crimineel, lijkt iets typisch (Noord-)Afrikaans te zijn; bij blanke mensen wordt het zelden of nooit waargenomen.

Waarom tienduizenden mensen het woelige Afrika ontvluchten om naar het blijkbaar aantrekkelijkere Europa te komen, en daar dan vervolgens vanwege allerlei vermeende ‘onrechtvaardigheden’ aan het rellen slaan zodat uiteindelijk Europa in een tweede Afrika verandert, het is een logica die ons ontgaat.  Afrika ligt er nog steeds; wat weerhoudt hen ervan, dat boze Europa te verlaten en terug naar huis te gaan?

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Negers schoppen al vijf nachten heibel in Parijs uit solidariteit met crimineel”

  1. “”Vluchteling”” uit Syrië hakt vandaag in Duitsland (Reutlingen) met machete in op voorbijganger. Een vrouw gedood.

    http://nos.nl/artikel/2119421-man-valt-mensen-met-machete-aan-in-duitse-reutlingen.html

Trending

%d bloggers liken dit: