reactaaslagmunchen220720161lijkEen moslimterrorist uit Iran heeft gisteren zoals lang verwacht en gevreesd ook toegeslagen in Duitsland en maakte negen doden.  Hij begon zijn moordpartij in een Fastfoodrestaurant van McDonalds   Volgens een getuige op CNN sprak hij daar herhaaldelijk ‘Allah Akbar’, de bekende strijdkreet van de moslimterroristen, en executeerde hij in het bijzonder kinderen die daar aanwezig waren om hun hamburger met frietjes te eten.

Het is de tweede keer in korte tijd dat een moslimterrorist probeerde zoveel mogelijk kinderen te doden:  ook de moslimterrorist in Nice maakte met zijn 20-tonner-truck 20 doden onder kinderen.

De jihadist ging daarna de straat op en opende het vuur op voorbijgangers, daar werden beelden van gemaakt:

De Iraanse moslimterrorist trok daarna blijkbaar verder naar een nabijgelegen winkelcentrum.

Er zijn beelden te zien van de moordenaar op het dak van het winkelcentrum, wellicht na de moordpartij.  Daar kan men horen dat net als elders in Europa ook de Duitsers vrijuit beginnen te zeggen wat ze van moslims denken.  ‘ScheiBe Kanake’, wordt er geroepen, wat zoveel wil zeggen als ‘vuile makak’.  De terrorist antwoordt met een frase die ook bij ons bekend is: ‘Ik ben Duitser’, roept hij.  Er mag dus vermoed worden dat ook deze moslim door de lakse nationaliteitswetgeving in West-Europa op één of andere manier naast de Iraanse ook de Duitse nationaliteit verworven had, en daardoor dankzij de open grenzen van de Schengenzone overal vrij kon rondreizen.  Hier de beelden:

Uiteindelijk werd hij dood teruggevonden op een afstand van het koopcentrum;  ofwel is hij dus gevlucht toen de politie ter plaatse kwam en sloeg hij de hand aan zichzelf, ofwel werd hij door de politie doodgeschoten.

Waar de politiek-correcte media en politiek en gerecht aanvankelijk verrast waren door de golf aan islamitische terreuraanslagen, en de openheid over de moslim-achtergrond vrijuit circuleerde over de sociale media, daar beginnen politiek, gerecht en media nu een manier te ontwikkelen om de waarheid voor de bevolking verborgen te houden.  In een eerste fase wordt de islamitische achtergrond van de dader verzwegen, of als onbelangrijk voorgesteld;  moslimterroristen worden zo neergezet als ‘gescheiden’, ‘depressieve’, ‘gestoorde’ of ‘zieke’ mensen.  Ook al roepen zij ‘Allah Akbar’ en is dus duidelijk dat zij de oproepen van de groep ‘Islamitische Staat’ uitvoeren, toch wordt beweerd dat zij ‘geen band hebben met een netwerk’ of zowaar dat ‘hun motief onduidelijk’ zou zijn…  Het motief is nochtans glashelder: de Koran roept op 23 plaatsen op tot moord op niet-moslims.

Het bijzonder relevante getuigenis van de vrouw op CNN die de dader ‘Allah Akbar’ hoort zeggen bij het executeren van de kinderen is trouwens op geen enkel Vlaamse mediawebsite te vinden:

react22072016aanslagduitslandcnnallahakbarreact22072016aanslagduitslandcnngetuige

In een volgende fase wordt opgeroepen tot censuur en (zelf)censuur, want de beelden van de realiteit zijn hinderlijk voor het gewenste droombeeld.  In Nice probeerde het Franse gerecht de filmbeelden van de moordende raid met de truck te doen vernietigen, in Duitsland riep de politie herhaaldelijk op om géén beelden van de aanslag op internet te plaatsen.  Politiediensten die oproepen om minder bewijs van misdrijven bekend te maken en zelfs proberen ze actief te vernietigen, dat is weer iets nieuws:

react22072016aanslagduitslandpolitiecensuur

Officieel is de reden het ‘respect voor de slachtoffers en hun nabestaanden’,  dat is onzin, want die willen net zoveel mogelijk details over hoe hun geliefden zijn omgekomen.

De échte reden is dat beelden van bebloede lijken op de vloer van Bataclan, de promenade van Nice of in een McDonalds-restaurant zelfs de meest politiek-correcte burger duidelijk maken wat voor een barbarij en bedreiging de islam is.  Dat wil men te allen prijze vermijden, en dat lijkt voorlopig te lukken; van de negen doden is het beeld van één slachtoffer onder een wit laken het enige dat we voorlopig hebben.reactaaslagmunchen220720161lijkIntussen wordt de stelling dat het wel degelijk om een moslimterrorist gaat nog versterkt door zijn meest recente profielfoto op Facebook, die werd ingesteld op een Turkse vlag.  Het kiezen van de Turkse vlag als profielbeeld na de staatsgreep door sultan Erdogan is andermaal een duidelijke steunbetuiging aan islamitisch extremisme.  Niet meteen het profielbeeld dat je zou verwachten van iemand die volgens de leugenpers zou geïnspireerd zijn door ‘de extreemrechtse Breivik’…

react22072016aanslagduitslandalisonbolyturksevlag

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

14 reacties op “Moslimterrorist executeert kinderen in McDonalds terwijl hij ‘Allah Akbar’ zegt, Duitse politie eist (zelf)censuur”

 1. En dan moet je weten dat dit slechts het begin is. Als de pleuris binnen 20 of 30 jaar echt los barst zal het Westen branden en bloeden.

  Hoe vroeger we een revolutie beginnen hoe minder slachtoffers er vallen.
  Hoe langer we wachten…

 2. Johannnes Post

  De grootste grap is nog dat men nu poogt deze aanslag te linken aan die van Anders Breivik. Het is immers precies 5 jaar geleden dat….. Daarbij was de dader ‘verward’ en ‘geobsedeerd’ door wapens.

 3. jullie houden wel van overdrijven in jullie berichtgeving, niet??? De vrachtwagen in Nice was bij lange geen 20 tonner maar hooguit een 7 tonner. En deze knaap van 18 jaar was blijkbaar, volgens berichtgeving op CNN, geinspireerd door de 5de verjaardag van de moordaanslag in Noorwegen op de kamperende jeugd. Dat is natuurlijk geen excuus voor deze verschrikkelijke aanslag maar informatie moet correct zijn.

  1. Rob Verreycken

   http://www.mirror.co.uk/news/world-news/nice-terrorist-told-truck-rental-8437067 Niet dat het enig belang heeft, maar de gehuurde truck woog 19 ton. En het bericht van CNN meldt dat de politie zegt dat de man ‘zou’ kunnen geïnspireerd zijn door Breivik, zonder enig bewijs. CNN zelf meldt wel dat een islamitische getuige meldt dat de schutter ‘Allah Akbar’ zegde bij de executies. Dat lijkt toch harder bewijs.

 4. mireille demonie

  Nogmaals een profeet aan ‘werk !!!!dat is toch wat den keunink en zijn acolieten met zijn speech bedoelde ??????????,

 5. Titus Brandsma

  Die multiculturele Duitsers snappen het nog niet als er nuke afgaat! Of het zijn zielige Afghaanse (verwarde) asielzoekers die in de trein met bijl en mes los gaan en gisteren was het een “gediscrimineerde Iraans-Duitse (verwarde) jonge man”. Het wachten is op de volgende en de enigste hoop die ik daarbij heb is dat er dan maar zoveel mogelijk multiculturalisten het slachtoffer zullen zijn.En hun kinderen natuurlijk, vooral die.

 6. Maar het heft niets met islam te maken hoor . (sarcasm)

 7. Als begin naar een beter nederland, zou men in de Haag kunnen beginnen met de vrijheid van godsdienst uit de grondwet te halen, zo ook het verbod op discriminatie. Dat zou kunnen betekenen dat de Islam als idiologie verboden kan worden vanwege staatsgevaarlijkheid. Als het verbod op discriminatie wordt opgeheven, kunnen er speciale wetten gemaakt worden voor lieden die nu als vluchteling ons door de EU worden opgedrongen. Als dat allemaal niet kan , vanwege onwiligheid bij de politiek in de EU, dan moet NL uit de EU, goedschiks of kwaadschiks. De NL.politici moeten bedenken dat zij grote politieke risicos lopen als men aan de wensen van de bevolking voorbij gaat door steeds maar weer leugens te verkopen.

 8. Dat ze veelal kinderen en jongeren viseren is omdat ze het lied van Bob Marley “I shot the sheriff” vroeger in the straten van Molenbeek alsook in andere steden afspeelde via luidsprekers. En daar die gasten allemaal met het calimero complex zitten; werd vooral het zinnetje ” kill them before they grow” héél goed onthouden. Men is ermee opgehouden zulke muziek te spelen toen die gasten begonnen te rebeleren en de straatrellen uit de hand te lopen.

 9. Ratteke Maurice

  ” Men Oogst wat men heeft Gezaaid ” en er is heel veel gezaaid door het laffe EUROPA

  1. Dan moeten ze wel bij de regeringen zijn en niet bij onschuldige burgers …maar die blijven overal van bespaard raar hé

 10. Die linkse medialeugenaars nemen ons echt voor dommeriken. Altijd eerst ons voorliegen dat het niets met islam te maken heeft om dan onder druk van het gewone volk schoorvoetend toe te geven dat het misschien wel zou kunnen zijn dat het een enkel geval van islamterrorisme. Wanneer begint onze opstand tegen die monsters en hun beschermers???????

Trending

%d