Tijdens een druk bijgewoonde persconferentie gisteren (21 juli), verpulverde de Parijse procureur, François Molins, de leugens van de Cazeneuve(PS) en Valls(PS) over islamitische moordenaar uit Nice. De ultrasnelle radicalisering, de depressieve toestand en de precaire financiële toestand van de schurk, werden als leugens afgedaan en naar de prullenmand verwezen.

NiceGek

De connecties van de ‘snel’ geradicaliseerde Bouhlel:

Ramzi A.(28 november 1994) heeft de dubbelnationaliteit (Franse en Tunesische
Choukri C.(11 juli 1979) Tunesiër
Mohamed Walid G.(19 februari 1976), dubbelnationaliteit (Franse en Tunesische)
Artan H. (30 januari 1978) Albanees
Enkeledja Z. (3 maart 1974) dubbelnationaliteit (Franse en Albanese)

(al deze koorknapen zijn aangehouden)

Cazeneuve (PS), minister van Binnenlandse Zaken, verklaarde eerder: “We hebben hier te maken met een nieuw soort terrorisme. De dader, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, was niet gekend door onze diensten, noch voor veroordelingen, noch voor islamitische sympathieën. Hij radicaliseerde heel snel, wat het voor onze diensten zo goed als onmogelijk maakte hem in het vizier te nemen.”

Procureur Molins: “De aanslag in Nice is met voorbedachten rade gepleegd en was goed voorbereid. De slachtpartij werd reeds een jaar geleden gepland. Hij had tenminste 5 handlangers, allen van vreemde (of dubbele) nationaliteit. Het was wel degelijk een bestaande cel, zoals er in Frankrijk nog veel bestaan.”

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Procureur Frankrijk spreekt minister tegen: “Aanslag Nice jaar geleden al voorbereid…””

  1. Ratteke Maurice

    ” Wat men zaait zal men oogsten, ” de PS in het algemeen heeft al heel veel gezaaid dus nu komen de zaadjes uit en de planten groeien in sneltempo Nu kan me oogsten de aanslagen volgen zich in supersnel tempo op wees daar meer zeker van. . Ziezo lakse Laffe Politiekers binnenkort zijn jullie aan de beurt, zoveel is zeker.

Trending

%d bloggers liken dit: