Franse veiligheidsdienst: “Frankrijk op de rand van een burgeroorlog.”

“Frankrijk staat op de rand van een burgeroorlog.” Dat heeft het hoofd van de Franse binnenlandse veiligheidsdienst DGSI, Patrick Calvar, gezegd tijdens een gesloten zitting van een parlementaire onderzoekscommissie. De vergadering vond plaats in mei, maar de notulen lekte gisteren uit.

35EF067800000578-3685561-Yesterday_a_leaked_report_revealed_a_staggering_1_200_women_were-a-8_1468283142771
Het plein voor de dom van Keulen waar bijna 2000 vrouwen op oudjaar werden aangerand of verkracht zonder dat de politie ingreep.

Calvar en zijn dienst zijn ervan overtuigd dat bij één of twee islamitische aanvallen zoals in Parijs, of bij massa verkrachtingen en aanrandingen zoals in Hamburg en Keulen, Franse burgers zullen terugslaan. Dat zou dan weer vergeldingsacties oproepen bij de islamitische bevolking.

Het aanpakken van het probleem zelf, de fundamentalistische islam, dat komt vanzelf wel goed, aldus Calvar. Het werkelijke probleem is volgens hem dan ook de radicalisering van de bevolking door de aanslagen van fundamentalisten. Het voorstel van Calvar luidt: “Franse rechtse actiegroepen volgen en uit elkaar trekken, om zodoende de ruggengraat van een eventueel burgerlijk verzet bij komende aanslagen te breken…

Ook in Engeland waarschuwde het voormalig hoofd van MI6, Richard Dearlove, voor een opleving van populistische stromingen als Europa geen antwoord weet te vinden op de immigratiestroom en de daarbij komende problemen.

De Duitse kanselier Merkel is door veiligheidsdiensten gewaarschuwd dat de middenklasse van Duitsland in sneltempo radicaliseert tegen de immigrantenstroom die het bondsland overstroomt.

In Nederland waarschuwde de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid in dit rapport voor de instroom van terroristen die meereizen met de economische immigranten. Er is een onderzoek opgestart naar de signalering van strijders van Islamitische Staat die in een asielzoekerscentrum bij de Duitse grens zaten te wachten op een opdracht.

Kort samengevat worden de problemen nu wel steeds meer benoemd. Maar de politiek correcte reflex richt zich op de reactionairen. Door deze te willen indammen in plaats van de oorzaak met wortel en tak uit de samenleving te verwijderen, schuiven we de problemen alleen maar voor ons uit. Op weg naar de volgende uitbarsting.

4 comments

  1. De islamterreur is niet het probleem,nee nee die (extreem)rechtse boze burgers,die het kotsbeu zijn,die zijn het gevaar, volgens de verschillende staatsveiligheden,dit is te gek voor woorden,we zullen ons nog beter moeten organiseren tegen het islamgeweld,de overheid laat zijn burgers gewoon in de kou staan,wat we zelf doen,doen we beter ……

Comments are closed.