Doodgeschoten zwarte criminelen VS: de feiten

De leugenpers draait weer overuren.  Om de aandacht af te leiden van het feit, dat Europa een probleem heeft met moordzuchtige moslims, beweren de leugenmedia dat de… VS een groot probleem hebben, en wel met moordzuchtige politie-agenten.  Die boze blanke slechteriken zouden zomaar onschuldige zwartjes doodschieten, om onnozelheden zoals het verkopen van een illegale CD of een gebroken achterlicht.  Die leugens van een linkse leugenpers, die zowel in Europa als in de VS zelf functioneert, leidden nu tot het laf afslachten van 5 dappere politiemensen in Dallas.

Wat de leugenpers er niet bij vertelt, is dat in de VS de vooral blanke politiemensen snel hun wapen moeten trekken en gebruiken, omdat er in de VS een enorm probleem is van vaak druggerelateerde misdaad, die vrijwel uitsluitend door gewapende zwarten gepleegd wordt.  Om dat te weten te komen, moeten ze gewoon hun huiswerk doen vooraleer leugens de wereld in te sturen.

Hier zijn de feiten over de twee dode zwarte criminelen in Baton Rouge en Minneapolis:

Dit is het strafregister van Alton Sterling, doodgeschoten in Baton Rouge nadat hij voorbijgangers met een vuurwapen bedreigde, en zich verzette tegen arrestatie door de politie:

 altonsterling1/09/96 aggravated battery
10/31/97 2nd degree battery
1/06/98 simple battery
5/04/00 public intimidation
9/20/00 carnal knowledge of a juvenile
9/04/01 domestic violence
5/24/05 burglary of an inhabited dwelling place
7/11/05 receiving stolen things
9/12/05 burglary of inhabited dwelling place
3/17/06 simple criminal damage to property, simple robbery, simple theft, drug possession, misrepresentation during booking, simple battery, aggravated battery
4/12/06 aggravated battery, simple criminal damage to property, disturbing the peace, unauthorized entry
4/04/08 domestic abuse battery
6/03/09 resisting an officer, drug possession, receiving stolen things, possession of stolen firearm, illegal carrying of a weapon with CDs, sound reproduct without consent
10/12/09 illegal carrying of weapon, marijuana possession
8/13/15 failure to register as a sex offender
4/08/16 failure to register as a sex offender
6/14/16 ecstacy and marijuana possession

Alton-Sterling-killed-by-Baton-Rouge-police-1000x532Conclusie:  Alton Sterling was een bij de politie goed bekende (sex)crimineel, inbreker en druggebruiker, die al eerder verzet pleegde tegen de politie en al eerder in het bezit was van een illegaal vuurwapen.

Dat de agenten dus geen risico namen toen de man, half liggend onder een auto, zich bleef verzetten en met de arm bleef worstelen om naar het vuurwapen in zijn broek te reiken is dus perfect te begrijpen.

 

 

En intussen is er dan nog dat andere schatje, Philando Castile, die in Minneapolis tegengehouden zou zijn voor ‘een kapot achterlicht’ en dan door de politie werd doodgeschoten, waarna zijn vriendin met uitgestreken gezicht een filmpje op Facebook plaatste.  De realiteit is, dat Castile een bekend bendelid van de beruchte bende CRIPS was, en dat ook zijn vriendin een gangbanger was.  Bekijk hieronder maar eens de foto’s van Castile en zijn liefje, die net wat anders zijn dan wat de leugenpers je toont:  Op zijn sociale media wenst hij iedereen een ‘happy CRIPmas’, naar de naam van de bende, en zijn kledij (en wensen) zijn blauw, de bendekleuren.

philando castile HIER lees je er meer over.

Hier een andere foto van de ‘onschuldige’:

philipo castile 3

 

De CRIPS, de bende waartoe Castile behoort, zijn één van de grootste zwarte bendes in de VS; er zijn wel 600 groepen, en zo’n 30.000 leden die zich bezighouden met drugsmokkel, drugverkoop, overvallen en moord.

Is er dus een probleem van politiegeweld in de VS?  Hoegenaamd niet: als jij je als gewoon burger gedraagt en de bevelen van de politie stipt opvolgt, dan word jij nergens beter beschermd dan door de politie in de VS.  Er is echter een groot probleem van zwarte misdaad in de VS, waarbij zwarten in verhouding tot hun aandeel in de bevolking veel meer dan blanken betrokken zijn bij (vaak druggerelateerde) misdaad en geweld.  Maar net als bij het probleem van moordzuchtige moslims in Europa past die werkelijkheid niet in het linkse plaatje van de leugenpers – en dus moet er druk gelogen en gemanipuleerd worden.  Laat je niet meer misleiden!

6 comments

 1. De zgn.”correcte” perslui blijken niet te snappen dat zij met hun gedrag onze toekomst,en vooral die van onze kinderen en kleinkinderen te grabbel gooien.
  Onze ouders en voorouders hebben ter goeder trouw geprobeerd om met hard werken en behoorlijk gedrag onze toekomst veilig te stellen.
  Alle godsdienst terzijde gelaten stellen wij nu vast dat een bende onwillig,arrogant,en crapuleus tuig onze samenleving dreigt te vernietigen.
  Met “alle” middelen,ook seksueel geweld,terrorisme,en moord.
  Schaam u,gewetenloze persprofiteurs….uw eigen kinderen zullen u ter verantwoording roepen.
  (maar dan zal het hopeloos te laat zijn)

 2. dat is in NL ook aan de gang, in steeds sneller tempo. De staat beschermt zijn eigen autotochtone bevolking niet. Mijn concklusie is dat de staart je ergste vijand is.

 3. Politiek-correct gedegenereerde schrijvelaars en hoernalisten van de sossenrode propagandatoeter S.R.T. trekken weer partij voor anti-blank racistische negers door hun geweld quasi-negationistisch te minimaliseren en de zelfverdedigende agenten door het politiek-correcte journaille-slijk te sleuren. Tal van PoCo-journaille-canaille lijkt wel adept der Oikofobie-Bijbel der Linkse Kerk. Het is objectief-correct vast te stellen dat negers in Cowboyland een ONevenredig groot deel der lokale gevangenispopulatie uitmaken, in verhouding tot hun percentage der totale populatie . Wie dermate politiek-correct mentaal geconstipeerd is door een overdosis PoCo-propaganda en zich daardoor inbeeldt dat de notie “neger” racistisch zou zijn, die raadplege eens het dikke Van Dale woordenboek waar de objectief-correcte betekenis van de term “neger” vermeld staat ZONDER politiek-correcte censuur. Er staat ; “neger = lid van een van de zwarte rassen die oorspronkelijk uit Afrika afkomstig zijn”, http://www.vandale.nl .Bovendien is de politiek-correcte term “Afro-Amerikaan” gebruikt in politiek-correct ontaarde “Newspeak” DISCRIMINATOIR vermits de notie ;”Europeo-Amerikaan” nooit wordt gebezigd.

 4. Ze zullen in de VS niet voldoende straat- jeugd- en pleinwerkers hebben als in België zeker? Hier gebeurt zoiets niet, hoogstens een terroristisch aanvalletje….

 5. Al in 1995 maakte Prof Rupert Sheldarke zich zorgen over grote groepen jongeren die in Amerika in de binnensteden opgroeide zonder ouders, school en niet meer in consensus met de maatschappij terug te brengen waren Een onregeerbare onderklasse met eigen mores Lees # Een schitterend ongeluk van Wim Kayzer” blz 242/243

Comments are closed.