Het Laatste Nieuws publiceerde dit merkwaardige artikeltje als klein ‘fait divers’ op pagina 12:

IMG_20160701_0001Laten we het dus even samenvatten.  We hebben hier een Vlaams minderjarig meisje van amper 14 dat op straat aangerand wordt door een Afghaanse man, die hier te gast is en dus geacht wordt ons en onze kinderen te respecteren.  Er wordt medisch en wetenschappelijk vastgesteld dat de man wel degelijk  meerderjarig is; met ‘medische tests’ wordt allicht een botscan bedoeld.  Maar vervolgens komt er, o gelukkig ‘toeval’, een attest uit Afghanistan, dat moet ‘bewijzen’ dat de man ‘minderjarig’ is – een attest dat dus, in tegenstelling tot een botscan, kan vervalst zijn.  Maar ‘dus’ gaat hij volgens de logica van het Brugse gerecht vrijuit.

Het is door dit soort zaken dat vaders het recht in eigen handen nemen – wat wij niet aanmoedigen, maar wat voortvloeit uit de weigering van overheid en gerecht om hun eigen volk afdoende te beschermen tegen dit soort figuren die misbruik maken van onze te grote tolerantie en te grote laksheid.  Want laten we even wel wezen.  Zelfs ALS de man nu minderjarig zou geweest zijn, met welk recht gaat hij dan vrijuit?  Een rechtssysteem dat Vlaamse meisjes laat aanranden enkel omdat de dader toevallig minderjarig zou zijn is die naam niet waardig.

Een tijdje geleden brak er grote maatschappelijke verontwaardiging uit toen een radiopresentator wegens de verkrachting van een vrouw weliswaar schuldig bevonden, maar niet veroordeeld werd.  Er was begrijpelijk protest van feministische groepen, politici, vrouwenbewegingen, en er was zelfs een publieke afkeuring door de minister van Justitie.  Waarom is er geen gelijkaardig misbaar als het Belgisch gerecht beslist dat een Vlaams kind straffeloos aangerand mag worden door een Afghaan?

Hebt u zelf ervaringen met de multiculturele chaos?  Meld het ons: info@reactnieuws.net. Discretie gewaarborgd.

De beerputten en de doofpotten moeten eindelijk open, DEEL dit artikel! 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

14 reacties op “Brugse rechter: Afghaan mag 14-jarig meisje aanranden, mits attest”

 1. martine schoefs

  ??? Artikel NERGENS terug te vinden??? Maar snap de titel van jullie artikel ook niet? Wat heeft ‘t ene met ‘t andere te maken? Gaat helemaal niet om hetzelfde voorval?

 2. Het is gewoon Belgiës hier wordt al altijd gemeten met twee maten en gewichten
  Ik zou me afvragen moest die zelfde rechter de grootvader van het meisje zijn
  Wat dan de uitspraak zou zijn
  Ik weet een ding moest een van mijn kleinkinderen zoiets overkomen
  Neem ik zeker het recht in eigen handen want dat zou de enige kans zijn om rechtvaardigheid te doen geschieden
  Is wel erg dat ik zou moeten zo te werk gaan maar ja wie helpt de gewone Belg niemand
  Juist de vreemden hebben hier nog rechten en wij mogen nog juist betalen en spreken
  Wat is het volgende betalen en zwijgen
  Tot we tot de bedelstaf veroordeeld worden en dat al voor het geloof intriest zeg ik

  1. Net zo idioot als in Nederland,ik zeg, recht in eigen hand nemen anders zikn onze Kids vogelvrij

 3. Unbelievable!!!
  Krapuul wordt hier door onze onozele tolerantie nog beschermd – we zijn echte moraalridders.
  By the way, tolerantie gaat maar zo ver op tot anderen hun belangen worden geschaad … En dat is hier van toepassing.
  Dus, we hebben hier ontoelaatbaar en onaangepast gedrag en dienen dat kereltje terug te sturen naar het stenen tijdperk in afghanistan.

 4. Ze doen het express om ons op te jutten tot we het beu zijn en er overal rellen gaan uitbreken zodat ze ongezien in de media rap wat privacy wetten kunnen aanpassen en we totale slaven worden.

 5. Dit is op dinghal herblogd.

 6. Marc Rousseaux

  Voor wanneer een wet op het verbod van xenofimie?

 7. […] Bron: Brugse rechter: ‘Afghaan mag 14-jarig meisje aanranden, mits attest’ […]

 8. langzaamaan rukt de islamisering op en overal zie je al dit opkomen. Laatste fase islamisering is legalisering van de verkrachting van meisjes en vrouwen van de kaffirs en hindoes en als deze fase gepasseerd is dan heeft Islam vaste voet aan wal en daarna volgt de Islamitische Revolutie en de sharia staat.

  Belgistan is al een hard feit.
  HOllandistan is ook al lokaal in Nederland een hard feit.

  HEt zal wel de wil van Allah zijn zullen alle varkens knorren na de eindfase van de islamisering.

 9. Politiek-correct is het vonnis alleszins wel, wegens bovenmatig xenofiel. Er is OVERduidelijk iets grondig en volkomen fout met de opleiding, Gezond Boerenverstand en competenties van ettelijken binnen onze magistratuur, wat blijkt uit de scheepsladingen dolle vonnissen/arresten, waarvan de politiek-correcte etter in beken afdruipt. Waar zouden toch die massa containers staan boordevol “verjaring” zonder taart, “procedurefouten” , al of niet intentioneel op voorhand gezaaid , “overschrijding van de redelijke termijn” met vette schadevergoeding, maar wel blijkbaar enkel gereserveerd voor gedaagden die zich de allerduurste advocaten kunnen permitteren ? “Rechtstaat” of veeleer “SCHEEFstaat”. Het Publieke “Geheim” der politieke benoemingen reduceert de vermeende “Scheiding der Machten” tot centimeter hoge muurtjes van kleddernat sigarettenpapier.

Trending

%d