afghaan nachtwinkel
De Afghaan, beschuldigd van aanranding, in zijn nachtwinkel.

Siegfried Heylen, gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang in Essen, maakte onlangs datgene mee waarvoor elke Vlaamse vader dezer dagen zijn hart vasthoudt: zijn dochtertje van amper 13 jaar werd door een Afghaan sexueel aangerand.  ‘De feiten dateren van 31 mei 2016, toen mijn dochter enkele snoepjes wilde kopen’, zo doet Siegfried zijn verhaal.  ‘Hier vlakbij, op 50 meter van mijn huis, wordt een nachtwinkel uitgebaat door een Afghaan.  Die man heeft mijn dochter betast aan haar borstjes en aan haar vagina.  Enkele dagen later, op 2 juni, heeft ze dat verteld aan haar vertrouwenspersoon in de school.  Mijn dochter is minderbegaafd en gaat naar een bijzondere school, dat maakte haar uiteindelijk een gemakkelijk doelwit.’ 

In een rechtsstaat stapt men dan eerst naar politie en gerecht, en dat is wat Siegfried dus ook deed.  ‘Er is onmiddellijk een klacht ingediend tegen de bewuste man, waarna een week later een videoverhoor is afgenomen van mijn dochter.  Maar blijkbaar zonder gevolg, want die schoft loopt nog steeds rond!’

In zo’n situatie durven zaken al eens uit de hand lopen.  ‘Op vrijdag 24 juni had mijn zoon tabak nodig.  Vermits alles gesloten was en dat de enige winkel was die nog open was stapte ik daar binnen.  Daar stond de aanrander van mijn dochter vrolijk achter de toonbank.  Na de tabak te hebben aangekocht heb ik hem ter verantwoording geroepen.  De vent ontkende alles, noemde mij ‘vriend’ en stond mij languit uit te lachen.  Die provocatie was voor mij de druppel:  ik heb hem vastgenomen en enkele rake klappen verkocht.  Blijkbaar nogal stevig, want ze hebben hem afgevoerd met de ambulance en mijn hand is gebroken.’

Daar kunnen natuurlijk juridische gevolgen van komen, maar dat trekt Siegfried zich niet aan.  ‘Het ergste is dat de winkel maar 50 meter van mijn deur is en die Aghaan hier alle dagen voorbij mijn dochter mag blijven lopen, mijn dochter durft niet meer alleen buiten.  Men moet met zijn poten blijven van kinderen.  Mijn dochter is amper 13 jaar, als het gerecht  zijn werk zou doen dan zou dit niet gebeurd zijn.  Ik ben gewoon een vader die zijn dochter beschermt omdat de overheid er niet in slaagt. 

Hier is het nog maar eens duidelijk welk gevaar er schuilgaat in de islam en in die asielinvasie.  Het wordt hoog tijd dat we als Vlaams volk openlijk in het verzet komen en onze grenzen sluiten!’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

87 reacties op “Afghaan randt 13-jarig Vlaams meisje aan, VB-vader mept hem hospitaal in”

 1. […] pijlsnel toeneemt is wel duidelijk: eerder deze week had een VB-vader de moed bekend te maken dat een Afghaan zijn 13-jarige dochter betast had, en daarvoor een pak slaag ontvangen […]

 2. ik hoop dat het snel goed komt met jou gebroken hand en met het gebroken hartje van je dochter ,…
  hopelijk een verstrooide verpleegkundige voor de afghaan in 1 van de volgende dagen

 3. Hier is maar 1 SCHULIGE, HET GERECHT en de OVERHEID, dat is het grootste KRAPUUL.

 4. Yvonne, zo waar hé? Hij mag van mij dood die man, niet omdat hij een Afghaan is, dat maakt mij niets uit, maar omdat hij een onschuldig en klein meisje zomaar aanrandt.

 5. superrr, petje af voor die vader, had die smeerlap niet t ziekenhuis in moeten meppen maar zijn graf, zodat hij t nooit meer kan doen, klasse

 6. Goed gedaan, ik had hetzelfde gedaan!

 7. Het feit dat er hier nog steeds zijn die de kant van de islam kiezen en de dader verschonen maakt het allemaal maar des te griezeliger. Te weten dat dit personen blanke Belgen zijn, naast je kunnen wonen en in principe dus dezelfde gevaarlijke zotten als die Afghaan. Ik zou jullie toch ook niet als buren willen. Dat is ruzie van dag 1.

  1. Nou in Nederland zijn er ook zat die ze nog steeds knuffelen,ondanks alle gruwelijke bewijzen! De meesten uit eigenbelang (elite, regeringen) en een deel uit pure domheid!

 8. En nu? Pa de bak in en Afgaan een flinke schadevergoeding?

 9. Prima reactie van uw raadslid. Ik had hem gelijk naar zijn 70 bruiden heen geslagen. Blijf van adermans en eigen kinderen af en als je dat niet kan zul je de klappen krijgen die je verdient.

 10. […] door dit soort zaken dat vaders het recht in eigen handen nemen – wat wij niet aanmoedigen, maar wat voortvloeit uit de weigering van overheid en gerecht om hun […]

 11. Wel eerst tabak kopen. Zie je maar weer eens hoe verslavend tabak is!

 12. rechtbank is niet recht maar heel krom
  ik heb het zelf mee gemaakt , zij worden geholpen en ji wordt nogmaals het slachtoffer

 13. D’Hoker Marcel

  Het kan zo niet verder!!!

 14. Ik zou hetzelfde doen het rechtssysteem iscorrupt en beschermd de daders ipv de slachtoffers en het is welbekend dat migranten nog eens extra bescherming krijgen omdat ze zogezegd gediscimineerd worden wat eigenlijk niet klopt iedereen dezelfde straffen en rechten migrant of niet

 15. Groot gelijk Franky Balouke. En dan is de wereldvreemde politiek verbaast dat de bevolking hen niet meer vertrouwd, maar eerder wantrouwen.
  RP

 16. als je tegen dit soort volk bent, ga je al niet naar zijn winkel in de eerste plaats. Dan ga je naar een winkel die uitgebaat wordt door een BELG en probeert daardoor zijn winkel te steunen. De reden waardoor deze mensen KUNNEN overleven in belgie is omdat wij hun winkels blijven bezoeken en hun parallelle economie blijven steunen. Deze vader, hoewel in rechte, had zijn kinderen moeten verbieden deze winkel te bezoeken. Het is de kat bij de melk zetten bij wijze van spreken. Beetje hypocriet dit.

  1. JUIST “Koop bij Eigen Volk eerst” !

  2. wat voor een uitleg is dat heb jij kinderen stuk krapul een moeder

  3. Dat wordt helemaal mooi… je bent in je eigen land en bezoekt altijd de dichtstbijzijnde winkels maar dat zou je dus volgens jou niet moeten doen want “dan vraag je er zelf om” ??? Beetje aparte denkwijze. Het is niet gek dat die man naar deze winkel gaat, het is juist vreemd dat deze afghaan een winkel kan openen!!!! We moeten wel recht blijven denken want zo word het de omgekeerde wereld hoor…

 17. Groot gelijk ik zou ook niet instaan voor de gevolgen als dit bij mijn kind zou gebeuren .ik vind het wel jammer dat er zo bijgeschreven word (Vlaams belang)
  Alsof dit ertoe doet? Hij zou bij mij meer dan een pak rammel krijgen !!!

 18. […] Afghaan randt 13-jarig Vlaams meisje aan, VB-vader mept hem hospitaal in […]

 19. Marc Van Roie

  Proficiat, ik had hem de dag vd feiten reeds het hospitaal in gemept.

 20. dikke proficiat aan de vader van dat meisje, je hebt gehandeld zoals elke vader met een hart voor zijn dochter zou doen , zo’n krapuul kan je geen slaag genoeg geven , ik hoop datik hetnooit mee maak zoadt ik nooit kan zeggen , wat ik zou doen , en als slot heb ik maar 1 ding , hou je poten thuis van elke vrouw , welke ouderdom ze ookhebben

  1. jolanda kruythof

   een lintje voor de vader die zijn kleine meid beschermt de regering doet er niets en wij pikken dit afschuwelijke gedrag wij slaan terug met zeer harde hand dat meisje is voor het leven getekend brussel u zou zich dood moeten schamen dat u dit normaal vind ik zou wel eens willen zien als dit 1 van uw kinderen hadden geweest dan ben ik benieuwd of er dan ook geen hand worden uitgestoken nou niks dan lof voor de vader

 21. Het is niet onder invloed van de Islam dat de man in kwestie het meisje heeft aangerand, dat zou toch een al te beperkte en generaliserende gedachtengang zijn over een man uit een land met een slordige 32 miljoen inwoners. Toch? Geen enkele religie predikt seksuele onderdrukking. Weet u waar dit door komt? : testosteron. Dat is iets dat alle sex-delinquenten in ieder geval gemeen hebben, van wat voor kleur, religie, afkomst en cultuur dan ook! Ze kunnen hun testosteron niet in toom houden. Of dacht u nou echt dat deze vorm van criminaliteit voorheen nog nooit eerder was voorgekomen? We hoeven onze ogen heus niet te sluiten voor criminaliteit, maar laten we alsjeblieft niet meegaan in de hersenloosheid om hele bevolkingsgroepen te demonieren, want dan doen we in feite juist dat wat we ‘de ander’ verwijten.

  1. der is altijd wel ene da begint me zegge dat het ni door de islam is. waarom zie ik dan geen artikkels over joden die meisjes verkrachten ?

   1. Over-de-randmongool

    Omdat je het woord “artikels” niet correct kan schrijven? Of misschien omdat je blijkbaar allergisch bent an hoofdletters.

    1. En U aan klinkers??

   2. Omdat joden dat NIET doen! Die zijn namelijk GEEN barbaren in tegenstelling tot de moslims, die het voorbeeld van hun pedofiele “held” Mohammed volgen!

   3. dank voor de reactie Pieter, maar echt: dit soort stigmatiserende discussies, daar heb ik geen zin in. De man in kwestie riep immers toch niet “Allah akhbar’ tijdens zijn verachtelijke daad? Het enige collectieve aspect is dat seksueel geweld wordt toegepast door gewelddadige mensen.

    1. Bovendien Pieter: ‘de joden’ zijn in de 30er en 40er jaren van de vorige eeuw als zondebok al uitvoerig aan bod gekomen. Laten we alsjeblieft wijzer geworden zijn! T

  2. De Witte Danny

   T’is weer onder invloed van Confucius ….WTF

  3. Last van ingegroeide oogkleppen? Iedereen met een gezond verstand weet dat het de aard van het beestje is. Deze barbaren volgen en aanbidden namelijk de grootste kinderverkrachter Mohammed!
   Over hersenloosheid gesproken! Mensen zoals jij geven deze verkrachters carte blanche om ook ONZE kinderen te verkrachten!

   1. Zo zeg! Over stigmatiseren gesproken… Even voor de goede orde: ik ben als jong meisje van mijn fiets getrokken en aangerand, heb op het speelpleintje bij de zandbak een man zichzelf zien bevredigen terwijl hij kindertjes aansprak, ben een keer bij de middelbare school lastiggevallen en een keer in het bos terwijl een vriendinnetje ijsjes ging halen en na vetrek van een schoolfeest. En dat alles nog voor we hier ooit van vluchtelingen of asielzoekers hadden gehoord. En nee, ik heb ze destijds niet nog eens gevraagd naar hun religieuze overtuiging. De overeenkomst? Het waren vieze vunzen die hun overmatige testosteron-productie niet in bedwang konden houden. Daar had ik geen oogkleppen voor nodig!

    1. U weet dat Mohammed met de kleuter/peuter Aisha wilde trouwen?
     U weet dat toen zij 6 was en hij 50, ze inderdaad getrouwd zijn?
     U weet dat hij af en toe haar “bezocht”, (en voor hij weer ging haalde zij de vlekken uit zijn jurk)?
     U weet dat toen ze 9 was en hij 53, dat hij haar ontmaagde?
     U weet dat het toegestaan is om niet-moslims als seksslaaf te nemen en te verkrachten?
     U weet dat dit zelfs wordt gezien als heilige oorlogsvoering?
     Deze info staat gewoon in de Koran en de a-Hadith…
     Zoek het uit en maak uzelf bewust…

     1. Hallo beste Betweter/beter weten, wat heeft dat in godsnaam (of zo u wilt Allah’s naam…) te maken met het feit dat dit individu in kwestie het meisje in kwestie heeft aangerand?!? Waarom suggereert men überhaupt dat de man islamiet is en als dat al zo is, dan liet hij zich toch niet leiden door zijn geloof, maar door zijn pielemuis!? U weet toch ook dat seksuele onderdrukking hoofdzakelijk wordt gepraktiseerd door MANNEN? U weet toch ook dat aanrandingen en verkrachtingen zich voordoen zolang MANNEN hun instinctieve impulsen niet onder controle hebben? U weet toch ook wel dat deze excessen geen exclusief ‘recht’ zijn van een bepaalde geloofsgroep – voor zover iemand daarin een verband wilt zien? U weet toch ook wel dat man en vrouw vredig naast elkaar zouden kunnen leven als MANNEN zich niet zouden laten leiden door hun testosteron, maar door het laten werken van hun hersencellen?? U weet toch ook wel dat het mannen zijn die oorlogen ontketenen en oorlog voeren?? U weet toch ook dat de onderdrukking van vrouwen in alle rassen, landen, volken en religies voorkomt? Ik leg verdorie toch uit dat al die persoonlijk meegemaakte seksuele excessen door vieze lieden mij in geen enkel geval door buitenlanders is aangedaan?!? Wat valt daaraan mis te begrijpen? Was ik soms niet duidelijk genoeg?! Denk toch eens na verdorie!! U bent bang voor het gevaar van buitenaf, maar het schuilt gewoon binnenin ons, de ergste bommen zijn de testosteron-bommen en door dat hersenloos geblaat aan achter lieden die haat zaaien gaat de mensheid er ook niet erg op vooruit!! Gooi dit smerige gedrag toch niet automatisch terug op een hele geloofsgroep van een aantal miljoenen mensen. Stop uzelf liever in een hokje, alstublieft.

      1. Natuurlijk zijn er ook onder andere bevolkingsgroepen pedofielen, die hiervoor ook berecht worden. Maar iedereen weet dat het bij de moslims gewoon is om kinderen te verkrachten (onder het mom van huwen!) Een 9-jarige die uitgehuwelijkt wordt aan een 60-jarige komt er mee weg vanwege zijn “cultuur” Dit blijft echter pedofilie! En het is een smerige laffe misdaad die in hun land niet wordt bestraft! Net zoals al die andere misdaden die onder onder de noemer van hun “cultuur” vallen, zoals eerwraak (stenigen en verbranden van vrouwen) Dit doen ze niet in oorlogstijd of uit frustratie. Dit is voor hetzelfde als dagelijks eten en drinken!

       We hebben het namelijk NIET over geciviliseerde menselijke wezens maar over barbaren uit het primatentijdperk! en dit soort met miljoenen in onze civilisatie brengen is hetzelfde als alle vrouwen en kinderen vogelvrij te .verklaren!

 22. Daar heeft politieke geaardheid NIX mee te make VB of niet , moest mij dat overkomen dan ging de “persoon”in kwestie ” permanent in verlof ” !!!

 23. Chapeau! Deze vader verdient een medaille. Als meer dat deden dan was erg geen verkrachtingsprobleem meer in Europa!

  1. goh priesters waren allen wit meneer! groepsleiders ook!

 24. Die vader heeft volledig het recht. Etters die zo iets flikken en die rechters van tegenwoordig…. Waar moet dit heen😞

 25. Je hebt het nog propertjes gedaan bij mij hadden zijn ballen achter zijn oren gehangen …onbeschoft walgelijk volk dat denkt hun hier alles te permiteren …we zitten niet in de Rimboe he’ waar de beesten maar een vrouwtje nemen wanneer het hen past …het recht systeem is hier alles voor de dader maar niks voor het slachtoffer …ji verdiend een medaille man spijtig dat je er een gebroken hand hebt aan overgehouden …

 26. Het is erg wat er gebeurd is en ik veroordeel het met klem. Maar wij leven nu eenmaal in een rechtstaat met wetten en plichten die moeten nageleefd worden. Zelfjustitie heeft nog nooit tot goede resultaten geleid. De Islam of eender welke andere godsdienst of geloofsovertuiging heeft met zulke gevallen niets te maken. Die man is gewoon ziek en gestoord, zoals er ook veel andere Belgen of Vlamingen rondlopen die ziek of gestoord zijn en krapuleuze dingen uithalen. Ik zou geen minuut in de gevangenis willen zitten voor zo’n krapuul.

  1. Slaap lekker door Joeri als U nog vertrouwen hebt in het criminele Justitieapparaat dat hoge ambtenaren in bescherming neemt als het gaat om pedofiele misdaden.

  2. ” Maar wij leven nu eenmaal in een rechtstaat met wetten en plichten die moeten nageleefd worden. ” Dat wordt er ook bedoelt, voor de rest had je niets hoeven zeggen.

  3. Joeri Claeys: “De Islam of eender welke andere godsdienst of geloofsovertuiging heeft met zulke gevallen niets te maken???”
   Ben je blind of is het gewoon een kwestie van gebrek aan hersencellen?

 27. Ik zou niet eens moeite doen om naar de flieken te stappen , das verloren tijd want er word niets aan gedaan !!! Het recht on eigen handen nemen dat is enige oplossing !!!

 28. alle belgen grote bek tot als het er op aan komt dan blijven ze zitten voot tv zoals met e betogingen als iedere belg moest gaan zou het wel wat uit halen

 29. Die vader verdiend een standbeeld bij mij had die gast geen kans nog over voor dat door te vertellen wat hem overkomen is BRAVO VOOR DIE VADER

 30. andrevanhaeren2012

  Wie laat een minder begaafd meisje van 13 jaar alleen naar een nachtwinkel gaan? Wetende dat daar overal vreemden, overwegend (illegale) mannen achter de toog staan? En, om hoe laat was die winkel dan reeds open? Ik dacht dat deze winkels pas om 22 uur ‘s avonds open gingen? Niemand mag ‘n kind of ander mens straffeloos aanranden, dus is in de huidige samenleving voorzichtigheid geboden. Dit is België, het corrupte land ter wereld.

  1. Ten eerste : als we in os eigen land onze kinderen voor een snoepje niet meer naar de winkel mogen sturen scheeld er iets met u gedachte gang . Ongeacht dat het kindje minderbegaaft is ja of nee . Ik ben als kind veel naar snoepwinkeltjes en krantenwinkeltjes geweest . (Niks mis mee trouwens)
   Ten tweede: als volwassen persoon MOET die persoon WETEN dat je niet aan kinderen moet zitten , afgaan marrokaan of belg maakt niets uit . Als er zoiets gebeurd moet ons rechtsysteem die mens straffen en zorgen dat hij deze mogelijkheid niet meer voorkrijgt door hem te verbieden van nog een winkel uit te baten .
   Ten derde : moest hij aan mijn dochter komen geloof me dan komt het in heel het land op elke krant op de voor pagina want dan slacht ik die mens daar ter plaatsen ! (Ongeacht zwart/blank of eender wat ! ) van kinderen/vrouwen blijf je af .
   Het komt voortaan dagelijks opt nieuws vrouwen die lastig gevalle worden door vluchtelingen/zelfs mensen van hier . Ik beschuldig nie perse de vluchtelingen enzo maar ze zijn toch spijtig genoeg elke keer in de buurt of hebbe er toch iets mee te maken . Ik vind dat siegfried goed gehandeld heeft .

   1. Ik ben het met u eens. Ik ben ook bent dat er iets met mijn dochters zou gebeuren,waarom? Ik weet van mezelf dat dit het laatste gaat zijn dat die vent gedaan heeft. En kinderen krijgen kan die wel vergeten! En Islam heeft er niks mee te maken? Allee gij.waarom is het normaal dat er kindhuwelijken zijn in de Islam? Waarom was inderdaad Mohamed gehuwd met een 9 jarig meisje? Waarom worden vrouwen gezien als gewoon vee? Waarom worden wij als barbaren gezien en moeten zij ons ook zo behandelen? Slegers,verdiep je eerst eens in de Koran en spreek dan.

 31. Proficiat !

 32. t zijn nie alleen die vreemden kan je gebeur zijn klootzakken zijn er overal wit of zwart en dan zijn ze verwondert dat er toeren gebeuren

 33. mireille demonie

  belgistan is niet voor niets een failed state !!!!!!!

 34. Frederik Van der Linden

  Ja dat is helaas nodig Stefaan Vlerick. Hoe bijkomstig het ook lijkt.
  De oorzaak is het cordon.

 35. Beste man,
  Ik geef je helemaal gelijk wat je hebt gedaan en ik hoop dat hij er nog jaren pijn aan zijn bek van zal hebben, schande Belgische Justitie waarschijnlijk hadden jullie beter je best gedaan voor iemand van de politiek linkse kant.

 36. De islam heeft met dergelijke dingen niets te maken. In die man zijn hoofd zit er een draad los. Dat die man moet worden aangepakt en gestraft worden dat is iets dat zeker is. Als hij zoiets in zijn land doet kappen ze zijn handen af . Nogmaals de islam of asielbeleid heeft met dit niets te maken.

  1. daarom dat ze in de islam kindhuwelijken toestaan.. just saying..
   daarom dat de profeet trouwde met een 9jarige.. just saying.. nee hoor niets met islam te maken..

   1. jan hammerbacher

    Correctie: hij huwde ermee toen ze 6 was. Ze was 9 jaar toen hij er de eerste keer “de liefde mee bedrijf” (zal het zo maar uitdrukken). Hij had namelijk met de ouders afgesproken daar nog 3 jaar mee te wachten, zodoende. Dus nu aub niet meer afkomen dat het niks met de islam te maken heeft aub.

  2. Mark Degrootte

   Het is het asielbeleid dat dat soort crapul naar hier halt. En vaak zijn het de moslims die die misdaden begaan dus als het niets met de islam te maken heeft dan heeft het te maken met de moslims. Veel crapul tussen de moslims. Buiten met dat crapul en als gij zegt dat dat niets met het migratiebeleid te maken heeft dan kun je met hen mee naar een moslimland. Ik heb genoeg van mensen met jouw mening die het nodig vinden om goed te praten wat verkeerd Is alleen maar omdat het moslims zijn. Kom hier in Brussel maar eens kijken wat een mosliminvasie aanricht.

  3. Islam heeft er ALLES mee te maken , lees de relevante Koran verzen ZELF ! Het aangerande meisje is nog een kind ! Hoe “oud” was het kind bruidje Aisha bint Abu Bakr toen de Pedo-Profeet Mohamed met haar “huwde” ????????

 37. Nou hij heeft zich nog rustig gehouden bij mij was die er niet levend van af gekomen !!!!!

 38. Marnix Hemeryck

  Was dit met mijn dochter gebeurd , had ik juiste het zelfde gedaan , heb me soms afgevraagd moest dit met mijn dochter gebeuren wat zou ik doen !is gemakkelijk zeggen of schrijven tot je er zelf voor staat , als ik dit lees voel ik mijn hart in mijn keel kloppen ,en dat zegt mijndetector ik tot alles in staat zou zijn met zulke kerel .als we niet wakker worden zal het met de dag erger worden ,de politiek muilkorft ons .

  1. Over-de-randmongool

   Uw gebrek aan correct Nederlands muilkorft u. Ik heb uw reactie tot 3 maal toe moeten lezen alvorens er maar iets van te snappen. Misschien had u op school beter opgelet, alvorens uw belachelijkheid zo ten berde te brengen

   1. Dit is nu het mooiste bewijs eigen volk wat belachelijk maken, maar het wel opnemen voor die gortige vreemde pedofielen echt lovenswaardig.

 39. rinus stendert

  vindt het nog netjes opgelost , degene die aan mijn kindjes komt vermoord ik ter plekke zonder enig pardon ,

 40. Bobo Pellegrom .

  Hoelang gaat het nog duren ? Dat wij hier ook een oorlog als in TURKYE krijgen . BURGEROORLOG !

 41. Geheel terecht, zo’n viezerik zou direct het land uit gezet moeten worden, maar zoals zo vaak doet justitie helemaal niks, een lintj evoor deze vader.

 42. stefaan vlerick

  Is da nodig om daar VB bij te zetten zou een sp lid deze persoon dan hebben laten begaan met zijn dochter.sorry elke vader reageerd hier op dezelfde manier!!!

 43. Ik kan deze vader erin steunen, ik als ouder zou hetzelfde doen .
  Die man moet zwaar gestraft worden omdat hij een kind aantast en ook omdat dit kind zelf niet kan beslissen door haar mentale begaafdheid

 44. 100% gelijk, papa! Die winkel zou wekelijks moeten kort en klein geslagen worden tot hij het afbolt!

 45. Franky Balouke

  Het wordt tijd dat ze hogerop hun oogkleppen afdoen en eens zien wat er echt onder het volk gebeurt en leeft . Ze zitten in hun ivorentoren en dirigeren en ratelen er maar oplos … In de krant van 30/06/16 stond ook het verhaal van een persoon die enkele messteken kreeg…. de dader, heeft 5 jaar voorwaardelijk gekregen… , is dit nog normaal ?? Het lijkt de omgekeerde wereld wel ! Het wordt tijd dat elke echte Belg, Vlaming en zelfs ook allochtonen die zich wel volledig aanpassen en leven zoals wij hier leven, allemaal eens de hand geven en een blok + een einde roepen aan al wat niet kan ! In ieder geval op mijn steun kan je rekenen, elke ouder zou zo reageren . Beste wat hier van toepassing zou zijn is : als hij al dan niet een Belgisch paspoort heeft, dit invorderen / vernietigen, schrappen van bevolkingslijst en hij met zijn familie terug naar land van herkomst !
  Pas dit toe in alle gevangenissen : ben je vreemdeling , je hebt een misdaad gedaan ? Jammer ! terug naar land van oorsprong met familie . Het resultaat zal zijn dat de gevangenissen +80% leeg zullen zijn, kost pakken minder, je moet niets bijbouwen en cipiers hebben minder werk-stress .
  Last but not least : als de criminelen de straf hebben uitgezeten, gaan deze verder de criminelen toer op of ze leven wederom van een uitkering, ook dit zal dan stoppen, dus ook weer meer geld over in de kassa !
  Ik kan zo uren doorgaan …. . Waarschijnlijk zal ik te simpel denken zekers ??

  1. Groot gelijk . Zou t zelfde doen zonder tabak te gaan kopen.

  2. Mijn neef,een hoogopgeleide supper schoolmeester,zegt dat ik ”het allemaal niet begrijp”.en me er niet mee moet bemoeien,”wij knappen het hier zelf wel op” is zijn leuze.Nou dat zie ik echt niet gebeuren.Mart Brasil ( ook geen paradijs)

 46. Ik zou in u plaats ook tot alles toe in staat zijn.
  Maar.dit heeft niks met islam te maken.
  In elke cultuur of geloof zitten van die zieke mensen die niet met der handen van kinderen af kunnen blijven

  1. U weet dat Mohammed met de kleuter/peuter Aisha wilde trouwen?
   U weet dat toen zij 6 was en hij 50, ze inderdaad getrouwd zijn?
   U weet dat hij af en toe haar “bezocht”, (en voor hij weer ging haalde zij de vlekken uit zijn jurk)?
   U weet dat toen ze 9 was en hij 53, dat hij haar ontmaagde?
   U weet dat ze vanaf toen bij hem in kwam wonen…
   en nog jaren lang met poppen speelde (in de islam mogen alleen kinderen met poppen spelen)?
   U weet dat het toegestaan is om niet-moslims als seksslaaf te nemen en te verkrachten?
   U weet dat dit zelfs wordt gezien als heilige oorlogsvoering?
   Deze info staat gewoon in de Koran en de a-Hadith…
   Zoek het uit en maak uzelf bewust…

 47. Blijf weg van die nachtwinkels, ik ben er ook al eens naartoe geweest maar ik had zoiets van wat doe ik als vb’er daar? Aan de ene kant omdat ik op zich geen haat of wrok heb ondanks dat het moslims zijn want men heeft evenzeer vooroordelen tegenover vb stemmers maar ik ben er toch mee gestopt, ze zijn allen dezelfde als het erop aan komt.

 48. goed gedaan

 49. ELKE burger zou het recht in eigen hand mogen nemen indien dergelijke misdrijven zich voordoen

 50. Goed opgelost, laat dit een waarschuwing zijn voor die smeerlappen. Veel sterkte voor jullie en vooral voor je dochter.

 51. waarom moet erbij staan VB elke vader die geen lafaard is doet dit , heeft niks met politiek (ook al is het beleid mede schuldig ) of racisme te maken , elke ouder zou dit (moeten) doen

 52. Als men de malversaties en oplichterij door politici en banken ziet dezer dagen en dat dat allemaal onbestraft blijft ,is bij mij de hoop al lang weg op bescherming van de bevolking ,de graaiers zijn aan de macht ,de fictie van Orwell is realiteit geworden, als een degelijk sujet mijn kleindochter zou aanranden ,vinden ze hem nooit meer terug ,en dat is een feit !

 53. Als politie en rechtsstaat het laten afweten, moet de burger het zelf maar opknappen. Het is helaas niet anders!

 54. Zou er dan enig ander alternatief zijn indien de xenofiel ontaarde gewezen “rechtstaat” tot een autochtonofobe KROMstaat gedegenereerd is ? Als de Belastingbetalende Burger geen Recht verschaft wordt door het Systeem, dan haalt hij het redelijkerwijs bij hem zelve ; al zou het een “misdrijf” blijken, strikt legaal beschouwd……

Trending

%d