Afghaan randt 13-jarig Vlaams meisje aan, VB-vader mept hem hospitaal in

afghaan nachtwinkel
De Afghaan, beschuldigd van aanranding, in zijn nachtwinkel.

Siegfried Heylen, gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang in Essen, maakte onlangs datgene mee waarvoor elke Vlaamse vader dezer dagen zijn hart vasthoudt: zijn dochtertje van amper 13 jaar werd door een Afghaan sexueel aangerand.  ‘De feiten dateren van 31 mei 2016, toen mijn dochter enkele snoepjes wilde kopen’, zo doet Siegfried zijn verhaal.  ‘Hier vlakbij, op 50 meter van mijn huis, wordt een nachtwinkel uitgebaat door een Afghaan.  Die man heeft mijn dochter betast aan haar borstjes en aan haar vagina.  Enkele dagen later, op 2 juni, heeft ze dat verteld aan haar vertrouwenspersoon in de school.  Mijn dochter is minderbegaafd en gaat naar een bijzondere school, dat maakte haar uiteindelijk een gemakkelijk doelwit.’ 

siegfried heylen
Siegfried Heylen, gemeenteraadslid voor Vlaams Belang

In een rechtsstaat stapt men dan eerst naar politie en gerecht, en dat is wat Siegfried dus ook deed.  ‘Er is onmiddellijk een klacht ingediend tegen de bewuste man, waarna een week later een videoverhoor is afgenomen van mijn dochter.  Maar blijkbaar zonder gevolg, want die schoft loopt nog steeds rond!’

In zo’n situatie durven zaken al eens uit de hand lopen.  ‘Op vrijdag 24 juni had mijn zoon tabak nodig.  Vermits alles gesloten was en dat de enige winkel was die nog open was stapte ik daar binnen.  Daar stond de aanrander van mijn dochter vrolijk achter de toonbank.  Na de tabak te hebben aangekocht heb ik hem ter verantwoording geroepen.  De vent ontkende alles, noemde mij ‘vriend’ en stond mij languit uit te lachen.  Die provocatie was voor mij de druppel:  ik heb hem vastgenomen en enkele rake klappen verkocht.  Blijkbaar nogal stevig, want ze hebben hem afgevoerd met de ambulance en mijn hand is gebroken.’

Daar kunnen natuurlijk juridische gevolgen van komen, maar dat trekt Siegfried zich niet aan.  ‘Het ergste is dat de winkel maar 50 meter van mijn deur is en die Aghaan hier alle dagen voorbij mijn dochter mag blijven lopen, mijn dochter durft niet meer alleen buiten.  Men moet met zijn poten blijven van kinderen.  Mijn dochter is amper 13 jaar, als het gerecht  zijn werk zou doen dan zou dit niet gebeurd zijn.  Ik ben gewoon een vader die zijn dochter beschermt omdat de overheid er niet in slaagt. 

Hier is het nog maar eens duidelijk welk gevaar er schuilgaat in de islam en in die asielinvasie.  Het wordt hoog tijd dat we als Vlaams volk openlijk in het verzet komen en onze grenzen sluiten!’

Ook ervaring met de multiculturele chaos?  STUUR ONS JOUW NIEUWS!  Alle tips en info welkom via info@reactnieuws.net

 

87 comments

  1. ik hoop dat het snel goed komt met jou gebroken hand en met het gebroken hartje van je dochter ,…
    hopelijk een verstrooide verpleegkundige voor de afghaan in 1 van de volgende dagen

  2. Hier is maar 1 SCHULIGE, HET GERECHT en de OVERHEID, dat is het grootste KRAPUUL.

  3. Yvonne, zo waar hé? Hij mag van mij dood die man, niet omdat hij een Afghaan is, dat maakt mij niets uit, maar omdat hij een onschuldig en klein meisje zomaar aanrandt.

  4. superrr, petje af voor die vader, had die smeerlap niet t ziekenhuis in moeten meppen maar zijn graf, zodat hij t nooit meer kan doen, klasse

Comments are closed.