Duitsers jouwen Duitse president massaal uit als ‘volksverrader’

De Duitse president Gauck bracht gisteren, zondag, een bezoek aan Sebnitz, in Saksen, en dat zal hij zich nog lang heugen.  Gauck werd door het volk massaal uitgejouwd als volksverrader.  De politie gebruikte zwaar geweld tegen de eigen burgers om de man af te schermen.  Aan de basis van de verwensingen ligt het open grenzen-beleid van de Duitse regering, dat leidde tot een invasie vorig jaar van 1 miljoen asielzoekers, en dat door het volk massaal afgekeurd wordt.

4 comments

  1. De vlam slaat daar een keer goed in de pan, laten de volsveräter zich maar bergen,ik ben zelf van Duitse origine dus ik weet waar het Duitse volk toe in staat is! Wir sind das Volk!!

  2. Ja, logisch toch dat de Duitse burgers dit nu maar doen. Zelfs in koeienland zouden de domme, hersenloos, herkauwende koeien woest kwaad loeien als 1 miljoen buitenlandse schapen gratis hun hooi voor de winter komen opvreten, en ook het hooi wegkapen in de diepvriezers voor de oude dag als bejaarde koeien. DE Linkse, socialistisch/ marxistische, pro-massa immigratie politiek is echt onnatuurlijk en elke doorgewinterde wetenschapper moet dit harde bewijs kunnen leveren, door een beetje logisch door te denken.

    Politici die geen respect tonen voor het inheemse Duitse Herrenvolk moeten in principe toch tussentijds weggestemd kunnen worden via een bindend volksreferendum. Jazeker, de Westerse Democratie in luxueuze, fluwelen welvaarts luiers is nog piepjong en heeft nog melktandjes, dus de tijd is rijp om het verder te laten evolueren.

    Er is helaas nog geen goed wetenschappelijk model ontwikkeld van de zgn zieke MULTIKUKELUKU dus de Duitse wetenschappers verzaken nu hun verplichting om Pro Duitse HerrenVolk te denken, wat voor 1945 wel degelijk gedaan werd.

Comments are closed.