Moslimburgemeester Londen laat vrouwen achteraan plaats nemen tijdens meeting

Het zijn ongetwijfeld verwarrende tijden voor de progressieven en feministen. Enerzijds bestrijden zij seksisme en ongelijkheid en wijzen religieuzen met de vinger want “scheiding van kerk en staat!”. Maar wanneer de islam om de hoek loert, begint de spreidstand. Nu weer met de burgemeester van Londen.

Sadiq Khan – de weinig Westerse naam verraadt het al – is geen Engelsman zoals James en Kevin dat zijn, neen de man is een notoir moslim. Onlangs geraakte hij verkozen als Londens burgemeester en ondanks zijn beweringen dat het moslim zijn geen invloed zal uitoefenen op zijn ambt, bemerken we toch enkele zaken die het tegendeel aantonen.

sk2

De man werd bij zijn verkiezing op gejuich onthaald door de linkse kerk. “Yes, een moslim als burgemeester! Eindelijk. Net wat we nodig hadden!” De progressieve wereld was in extase. Of de man nu bekwaam zal blijken of niet: hij is moslim, dus het is per definitie een goede burgemeester. Maar dan is er het reclame-incident.

Khan verbiedt voortaan “sexy reclame in het straatbeeld“. Dames in bikini, David Beckham in een slip, … voortaan zal het niet meer waar zijn in Londen! De burgemeester heeft gesproken, de koran achter zijn rug houdende. Volgens de islam is al dat bloot onzedig. En de progressieve kaste, die in niet zo lang vervlogen tijden nog naakt de straat op rende uit protest tegen de Christelijk geïnspireerde preutsheid, staat er bij en kijkt er naar de andere kant op.

sk3

Maar het zal ongetwijfeld een bevlieging geweest zijn van de Londense burgemeester. Een jammerlijk voorstel dat we vanuit een andere context moeten bezien, misschien is het wel net een verdediging tegen seksisten die vrouwen louter als een lustobject aanzien. We zien de progressieven zich al in bochten wringen om zich hieruit te praten… Maar daar heb je het volgende incident al!

Sadiq Khan heeft graag dat tijdens partijmeetings van zijn lokale Labour-afdeling alles netjes verloopt. En onder ‘netjes’ verstaat hij mannen en vrouwen gescheiden. Oeps! Hoe gaan de progressieven en feministen deze openlijke ongelijkheid door hun moslimvrienden en ‘medestrijders tegen de enge Westerse maatschappij’ nu uitleggen? Gisteren tijdens een partijmeeting, waar Khan een toespraak gaf, was het zover. En ook in het verleden doken er al foto’s op van deze vorm van segregatie bij de Engelse socialisten. Tijdens een Labour-meeting in Birmingham zaten de mannen links en de vrouwen rechts.

sk4
Tijdens een Labour-meeting gisteren in Manchester werden de vrouwelijke toehoorders vriendelijk verzocht zich achteraan te zetten. Spreker van dienst: Sadiq Khan, de burgemeester van Londen.
sk1
Een Labour-meeting in Birmingham. Ook hier zien we een overduidelijke segregatie op basis van geslacht.

Is de Londense burgemeester werkelijk een voorbeeld van integratie, zoals heel de linkse wereld hem voorstelde bij zijn verkiezing? Segregatie op basis van geslacht is nochtans geen waarde die wij in het Westen uitdragen. Integendeel. Blijkbaar denken de Engelse socialisten daar anders over. Het wordt uitkijken naar de verdere evoluties in Londen, maar het ziet er niet goed uit voor de autochtone Engelsman en voor de vrouwen. De prijs van de immigratie, zeg maar.

17 comments

 1. Het zijn de linkse welkomstklubjes die het eerst in hun vrijheden beperkt zullen worden door de religie van haat, die islam.

 2. Waar zijn de dappere dockers die niks pikten in de docks en staakten om niets….verdomden zelfs om wcpotten te laden…was niet etisch ….Wat een kutland is het geworden.

 3. Ja zo begint het en in no time gaan ze het hier naar hun hand zetten, we hebben het paard van Tjroij binnen gehaald!

 4. Hopelijk is de volgende grap van die moslim dat vrouwen “voor” ze gaan huwen eerst met hem het bed delen kwestie van zeker te zijn dat het nog maagden zijn…. ha ha ha ha ha
  Men oogst wat men zaait……

 5. Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Wat denkt die PAKI wel. Vrouwen onderdrukken is weer eens echt in de Islamitische wereld!

 6. Ik ben wel benieuwd of de Engelsen hun ruggengraat nog eens terug gaan vinden.

 7. @Hunbraindrops

  Synagogen zijn even anti-Europees als moskeeën en moeten hier ook buiten.

  1. Geen amalgaam maken. Joden wonen hier al eeuwenlang, hebben zich perfect aangepast, hebben belangrijke bijdragen geleverd aan onze economie/cultuur/wetenschap/filosofie en dringen hun gewoonten niet op. Laat staan dat ze aanslagen zouden plegen.

 8. Volgende stap alle vrouwen met een hoofddoek en synagogen en kerken afbreken

  1. We hadden echt niet anders verwacht. Wat zijn die Engelsen toch verandert. In de Koloniale tijd zoude zij dat niet pikken allemaal. Ze zijn afgegleden naar de islam.

Comments are closed.