Asielcrisis: 69.000 misdaden op 3 maanden tijd in Duitsland

Duitsland verwerpt steeds vaker het taboe op het benoemen van feiten met betrekking tot de economische migratie. De migranten die in 2015 binnenstroomden worden in een recent rapport van de Duitse federale politie verbonden aan 69.000 misdaden. 69.000 misdaden gemeten vanaf januari 2016 tot en met einde maart 2016 om precies te zijn.

In 2015 stroomden meer dan een miljoen voornamelijk economische immigranten Duitsland binnen. Dat de integratie van een groep van deze opvang problemen met zich mee zou brengen, dat zag elk persoon aankomen die niet verblind was door de politiek correcte elite.

lobn
Steeds vaker klinkt de leus ‘Let’s Orbanize’. Verwijzend naar de premier van Hongarije die weigert te buigen voor de E.U en de islamisering.

Het Bundeskriminalamt (BKA) komt voor de eerste maal met zo’n rapport naar buiten. En de cijfers zijn onthutsend: van de ruwweg 69.000 bewezen (pogingen tot) misdaden waren er 15.870 met gewelddadige inslag. Poging tot moord, overvallen, mishandelingen en bijvoorbeeld openlijke geweldplegingen. Daarnaast waren er 743 gevallen van aanranding en verkrachting. Offers voor de multiculturele samenleving zouden de Groenen en Angela Merkel zeggen.

Wie de officiële cijfers extrapoleert naar geheel 2016, dan hebben wij het over 276.000 misdaden gepleegd door de ‘nieuwe Europeanen’. Minimaal 3.000 vrouwen waarvan hun lichaam wordt onteerd door dezelfde dadergroep. En daar komt dan nog de criminaliteit bij van de golf economische vluchtelingen die nu klaar staan in Libië en Turkije, om de sprong te maken naar het Westen, waar je binnen de 23 weken een mooie huurwoning krijgt met voorrang op de autochtonen.

De nieuwkomers kunnen dan lekker op de bank zitten met een kredietkaart waar tot 10.000 euro op werd gestort door de gemeente, om het huis netjes in te richten. En daarna, net zoals 78% van de andere Syriërs, Eritreeërs en Somaliërs, met een bijstandsuitkering op zak met de gloednieuwe laptop de vrouw(en) en kinderen aanmoedigen om ook over te komen.

3 comments

 1. ik woon in Duitsland, nergens last van.
  1 voordeel mijn stad heeft maar 5 sociale woningen en die zijn al bezet,
  dus komen er ook geen vluchtelingen wonen, die worden in achterstandswijken bij elkaar gepropt in grote steden.
  strafbaar is in Duitsland veel dus veel aangiften, als je bij ons tegen iemand in een cafe zegt ik sla je voor je kop, word je al opgehaald.
  in brabant zouden er dan politiemensen en cellen te weinig zijn.

 2. Ik vraag mij af hoeveel slachtoffers de multicultuur al heeft veroorzaakt in totaal…

  De links-liberalen hebben geen bloed aan hun klauwen, maar zwemmen in een oceaan van bloed en miserie.

 3. Hoezo ? Zou het politiek-correct propaganda adagium dan niet meer gelden ; “Diversiteit is een verrijking” (sic) ??????

Comments are closed.