Gisteren vond opnieuw een daad van terreur plaats. In Orlando werden 50 mensen neergemaaid in een club voor homo’s. De dader was een IS-sympathisant en IS heeft ondertussen de aanslag opgeëist. De Vlaamse media zien de feiten eerder als een homofobe daad, terwijl iedereen die kan lezen of schrijven weet hoe de meerderheid van de moslims denkt over holebi’s. Een klein overzicht.

ommp
Omar Mateen, de doodgeschoten dader van de aanslag in Orlando. Hij sympathiseerde met IS, zijn vader sympathiseerde met de Taliban en IS eiste de aanslag op. Maar volgens de Gutmenschen heeft het niets met de islam te maken.

Sinds de start van de islamitische vastenmaand, de ramadan, vond er iedere dag een aanslag plaats gepleegd door één of meerdere moslims. Zelfs in de Vlaamse gemeenten Molenbeek en Antwerpen werden politiewagens vernield en in brand gestoken door moslims. Gisterenavond vond de grootste gewapende executie plaats uit de geschiedenis van de Verenigde Staten. De dader was een moslim. Zijn intenties waren ingegeven door de islam. Punt. Onderstaande tweet is dan ook dolkomisch en schrijnend tegelijkertijd. Het is alsof de wolf aan het schaap vraagt om te zwijgen nadat de wolf het schaap net een poot afbeet…

timam

Het ontkennen van de link met de islam is echter de hoogste prioriteit momenteel. Op de tweede plaats komt de poging om ‘extreemrechts’ de wind uit de zeilen te nemen, want het sereen gedenken van de 50 slachtoffers is blijkbaar minder belangrijk dan de ‘vrees’ voor een groei van de rechtse partijen wereldwijd. Het zal echter verloren moeite blijken. Ook de poging van enkele Amerikaanse media om de aanslag als een opgezet spel van Donald Trump weg te zetten is zinloos. Eerder knettergek. Volgens ene Cody Agnew, een kennis van iemand wiens zuster tijdens de aanslag aanwezig was, zouden er overigens nog twee andere daders vrij rondlopen.

Maar de link met de islam is er. De dader was een IS-sympathisant, zijn vader (kandidaat president in Afhanistan) had banden met de Taliban, IS eiste de aanslag op, … Dat zijn de rechtstreekse feiten aangaande de aanslag zelf. Daarnaast zijn er de vele steunbetuigingen aan de doodgeschoten dader op de sociale media.

drew3screen-shot-2016-06-12-at-10-36-38-amscreen-shot-2016-06-12-at-10-53-36-amscreen-shot-2016-06-12-at-10-43-30-amscreen-shot-2016-06-12-at-10-55-29-amscreen-shot-2016-06-12-at-11-42-44-amscreen-shot-2016-06-12-at-12-26-05-pmscreen-shot-2016-06-12-at-12-26-25-pm2issac-1khalidscreen-shot-2016-06-12-at-10-45-54-amscreen-shot-2016-06-12-at-11-27-02-amissac41

CkzlOpoXIAAzk-SOok het feit dat in alle islamitische landen en de Europese landen met een grote moslimpopulatie de moslims holebi’s als verwerpelijk aanzien is een bewijs dat de islam een onveilige omgeving creëert voor andersgeaarden in de maatschappij. Als zure kers op de taart: in 11 Arabische landen worden holebi’s geëxecuteerd omwille van hun geaardheid.

Laten we even enkele media vergelijken. De Morgen is bang dat Trump garen spint bij deze aanslag (prioriteiten!). De Standaard opent met een quote en een artikel over homofobie. Bij HLN.be verdwijnen de artikels stilaan naar de onderste regionen van de webpagina en op de online pagina van de Gazet Van Antwerpen vind je zelfs niets meer terug op de openingsbladzijde, buiten de steunbetuigingen van Obama in een klein kadertje, als je ver genoeg naar onder zoekt. En dan is er nog die Turkse krant die er geen doekjes om windt: “50 perverts killed in bar“… En welke religie is het populairste in Turkije? Juist.

gvao
Bij GVA.be is het terug over naar de orde van de dag: slecht weer en voetbal…

Het mag pijnlijk duidelijk zijn dat de media en de politiek correcte wereld niet klaar waren voor een aanslag waar twee van hun lievelingen de hoofdrol in spelen: enerzijds de moslims (als dader), anderzijds de holebi’s (als slachtoffer). Afwachten of de moslimgemeenschappen wereldwijd hun steun zullen betuigen aan de slachtoffers…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Aanslag Orlando volledig conform met de homofobe denkwijze binnen de islam”

 1. Men kan niet omheen het objectief-correct empirisch constateerbaar feit dat de aars onderdeel is van de spijsverteringscyclus en niet van het voorplantingssyteem. Politiek-correcte censuur kan daar wel een politiek-correct regenboogkleuring camouflagenet over gooien, maar kan dit niet veranderen want dat functioneert al sinds Adam & Eva zo. Mensen die dit niet beseffen en zich “vergissen” dienen uiteraard niet afgeschoten te worden of ongewenste “vlieglessen” te krijgen vanop de “verkeerstoren” van één of ander muzelmans vliegveld…..

 2. De poco-media blijven volharden in hun maakbare-mens-dwaasheid, met het idee dat wat altijd maar herhaald wordt op de duur ook geloofd wordt … en ze krijgen hun visie bij het gros van de mensen nog altijd verkocht. Zelfs ik laat me af en toe nog vangen. Volhouden mannen!

 3. Jullie zijn allemaal ziek. Homo’s hebben net zoveel rechten als hetero’s. In de eerste plaats zijn we allemaal mensen met gevoelens. Maar vaak genoeg worden homo’s afgeschilderd als pervers, maar ik ben van mening dat de echte perversiteit bij mensen ligt die gedachten en ideeën hebben zoals hierboven beschreven.
  Het is een gedachte ontwikkeld door angst.
  Als ik de reacties lees over jullie homofobe gedachten, vraag ik me echt af of jullie geesteszieke mensen niet gevaarlijker zijn dan wij homo’s.

 4. mireille demonie

  inderdaad Hector ik heb al langs om meer het gevoel dat wij in een meer dan ontspoorde sexuele maatschappij leven en waarbij de hetero’s een uitgestorven ras dreigen te worden worden ik ben helemaal niet preuts , ieder diertje zijn pleziertje , maar dit dreigt toch wel uit de hand te lopen en ik vrees dat de islam hier wel eens de vruchten van zou kunnen plukken , ooit hadden we sodom en homora !!!!!!!!

 5. Frederik Van der Linden

  100 pct eens met Dhr Van Oevelen.

 6. Frederik Van der Linden

  Volledig eens met Dhr Van Oevelen .

 7. Hector van Oevelen

  Uiteraard niet het minste begrip voor deze moordende waanzin onder pseudo-godsdienstige dekmantel, maar mag een gezond denkend mens zich desalniettemin enige vragen stellen bij de stilaan overloze ontsproring van de sexulaiteit in de hedendaagse Westerse samenleving? Er loopt iets héél grondig fout met de zo geprezen normen en waarden van het Westen, waar “men” de goegemeente de afwijking als norm door de strot poogt te rammen. Mag ook dàt eens geschreven en gezegd worden?

Trending

%d